Bestie

Hade sjukt roligt igår med en utav mina närmsta vänner. Det går inte att ha tråkigt när man är med Saga. Hahaha, vi skulle ta lite bilder och jag skulle flyga. Dock så misslyckas vi alltid och hon skjöt upp mig för mycket så jag sparkade på en hylla jag har över sängen så den ramlade ner från väggen, det bästa var ju att jag fick det på kort.
Typ hela kvällen låg vi och prata och kollade på en massa klipp på Youtube, herregud vilka roliga klipp vi hittade!
 
Snart ska jag gå ner och kolla lite på tv och bara ta det lungt, har fortfarande ont i halsen och är hes ifrån Justin konserten! Jag ska föresten slänga ihop ett klipp därifrån, jag har inte hunnit det än. Men det kommer!

Min morgonrutin-hur jag sminkar och fixar mig

Tyvär gick inte videon att ladda upp i HD, men hoppas det är okej ändå! Har fått många frågor om hur jag sminkar mig, men grejen är att jag sminkar mig olika typ varje dag. Men just nu brukar jag sminka mig såhär, men om en vecka kommer jag säkert sminka mig annorlunda, haha. Kramis!

breakfast

Är ingen frukost människa, men lite kan jag få i mig. Ialafall på helgerna då är dett mycket lättere att äta en på vardagar. Idag åt jag faktiskt två mackor, äpple med kanel(sååå gott) och en caramel latte. 
Idag ska jag träffa Saga, kommer bli superkul, och sedan så sover hon över här. Det var jättelänge sen vi var hos mig, haha jag vill alltid vara hos henne men nu blir det ändring på det!

Fridaayyy

Så himla skönt att det är Fredag idag! Och har två helgdagar framför mig. Jag har inget speciellt planerat i helgen, förutom träningen på Söndag. Kanske träffar Saga någondag också, vi får se.
Just nu håller jag på att kollar på en film och efter det ska jag städa mitt rum, som vanligt... hahah. Hejja mig liksom, jag vet verkligen inte vad jag ska göra för att det inte ska bli stökigt typ direkt! Haha, har någon något tips eller något skulle verkligen behöva det!

smoothie

Gjorde denhär supermegagoda smoothien i förrigår. Älskar värkligen smoothies det är mitt liv typ.. efter Loka! Haha, nejmen snart ska jag gå och lägga mig ska bara tvätta bort min ansiktmask och plocka undan lite kläder från golvet.
Skoldagen imorgon är rätt chill, efter lunch ska vi åka och simma och sedan slutar vi och om man vill får man vara kvar. Jag tror nog jag stannar kvar en liten stund, sedan ikväll ska jag på någon föreställning med skolan, som vi danselever får gå på. Så det är min dag imorrn jag hoppas ni haft en superbra torsdag så hörs vi, kramis.

Nystart

Dethär bli första inlägget på denhär bloggen, och andledningen till att jag bytte var helt enkelt att jag behöver en nystart. Det har hänt mycket i mitt liv och jag känner att jag helt enkelt behöver börja om från början.
Eftersom det hänt så mycket har jag inte kunnat uppdaterat som jag velat och har inte haft någon insperation alls. Jag mår fortfarande inte bra, men börjar må bättre. Jag har pågrund utav detta hög frånvaro från skolan då jag inte klarat av att gå. Jag försöker, och det börjar som jag sa bli lite bättre nu. Med mycket stöd från mina underbara föräldrar och vänner så blir det sakta bättre. Jag har fått jättebra stöd ifrån skolan, och vi jobbar för att jag ska komma tillbaka så snabbt som möjligt. Så därför känner jag lite att jag vill ha nystart med bloggen också. Plus att jag inte alls gillade mitt gamla namn, då jag faktiskt heter Agnes och inte Agnez! Så tror dethär blir bra och jag hoppas ni också tycker det!
Jag tänker inte berätta så mycket om mig själv i dethär inlägget, men undrar ni något är det bara att fråga! kram
 
 

bloglovin

 
Följ min blogg med Bloglovin

RSS 2.0