Mina senaste


20.37

Hej sötisar! Kom precis ut ifrån duschen och tänkte uppdatera er lite. Jag tänkte bara påmmina er(eller jag kanske inte ens sagt det)om att jag åker till New York på Måndag! Jag vet inte riktigt än om jag kommer blogga där eller inte, jag kanske ställer in något tidsinställt men somsagt vet jag inte.
 
Nu ska jag iallafall inte göra något speciellt, ska lägga mig tidigt så jag orkar gå upp till skolan imorgon då vi går till kl.4 med en balett sista timmen. Förstår inte riktigt hur dom tänkte där, hahah. Aja, vi hörs!
 

strawberry frappuccino

Den sista bilder blev sjukt brusig, sorry för det!!
 
Har lärt mig göra jordgubbs frappuccino, kan säker göra fler men det här är den ända smaken jag testat göra än så länge. Vill ni att jag ska visa hur jag gjort får ni säga till, det är verkligen superenkelt!
 
Känns hur skönt som helst att äntligen ha helg, inte för att den varar så länge men bättre än ingenting! Igårkväll kom Emma och Saga hem till mig och vi hade det supermysigt. Idag har jag mest varit hemma och runt fyra åkte min familj och träffa några kompis på en restaurang, så nu är min mage väldigt mätt och belåten och jag tror jag ska krypa ner i sängen till Gossip Girl eller någon film, vi hörs! Kramis

easy peasy

Lite snabba bilder på min rätt så tråkiga outfit i spegeln då min fjärrutlösare inte riktigt ville idag. Tröjan är ifrån JC och Jeansen är Dr Denim.
 
Hej sötisar! Det var ett tag sen, men somsagt har jag inget att skriva tycker jag inte att det är någon ide att skriva. Nu har ju skolan börjat, känns sådär än så länge. Klarade av första dagen rätt lätt, vi gjorde inte speciellt mycket.Igår klarade jag av halva dagen då min magonda/illamående tog över, runt halv två åkte vi iväg till min läkare och prata lite oså. Idag klarade jag av hela dagen, dock fick jag kämpa dom sista timmarna då jag började må illa och blev jättetrött. Imorgon börjar riktiga skoldagarna, hoppas verkligen att det går bra!!
 
Nu sitter jag ialafall med lite te och ska nog sätta på ett avsnitt av Gossip Girl eller något annat som inte är så jobbigt då jag är supertrött just nu.
Tänkte bara skriva lite så ni får en liten uppdatering, men vi hörs. Kramis!

skolstart imorgon

Okej, vet inte om jag ska gråta eller vara glad just nu. Vi börjar alltså skolan imrgon efter ett långt sommarlov. Har haft en superbra sommarlov och är jättenöjd, börjar självklart längta tillbaka till att ha rutiner och veta vad man ska göra av alla dagar.
 
Är sjukt nervös inför denhär terminen då jag inte har någon aning och vad som kommer hända, om det kommer gå superlätt och jag kommer komma upp varje morgon eller om jag kommer få kämpa så jag gjorde förra terminen. Jag vet att det kommer gå lite enklare nu för jag mår bättre och är en aning stabilare. Gud, är så sjuukt nervös hahah. Aja, jag får ta en dag i taget så kommer nog allt gå super!

Skrev lite fel..

Hahah, jag kan inte redigera inläggen på mobilen. Såg nu(efter ni kommenterat)att jag skrivit att vi börjar på Söndag, hahah! Men vi börjar på Måndag ofc, annars skulle jag seriöst döö!


Uppdatering från poolen

Hej på er! Tänkte att jag kunde slänga in ett litet inlägg, har ändå inget speciellt att göra. Idag har ju sista "riktiga" dagen då vi åker hem imorgon, vi kommer komma hem mitt i natten och sedan köra tillbaks till Örebro för att äntligen få sova i våra egna sängar(jag längtar så sjuuukt mycket efter mitt egna täcke, hahah).
På söndag ska jag och lilla Majs gå lite på stan, jag ska städa mitt rum(han inte det och det är kaos efter jag packat). Sen på söndag vörjar ju skolan, taggad till tusen.. eller inte. Men vi får väll ta och göra det bästa av saken och det är ju snart sommarlov igen. Nu dör min mobil snart men vi hörs, kramisar!

Fem saker om mig

Jag klarar inte av att inte blogga, det har blivit som en del utav mig och om jag inte bloggar känns det inge bra, hahah.

Jag tycker det är sjukt tråkigt att sola!

Jag läser typ aldrig, förutom när jag är utomlands då läser jag ut flera böcker.

Jag saknar alla mina vänner så sjuuukt mycket, så långtar lite till skolan men BARA för att träffa dom!

Jag önskar att jag var mer ordningsam och inte stöka ner så mycket, vill också ha ett fint och städar rum hahah.


beslut jag tagit för bloggen

Okej, jag har tagit ett beslut nu om bloggen. Jag vet inte om ni kommer gilla eller ogilla det men såhär är det nu.  Jag orkar/klarar inte av att ha sån bra uppdatering, det blir för stressigt och när jag blir stressad kommer jag inte på några inlägg att skriva. Så det jag beslutat mig för är att jag inte längre kommer se min blogg som en blogg, mer av ett ställe där jag lägger ut bilder när jag har bilder jag känner för att lägga upp och när jag verkligen har ett bra inlägg att skriva. Dethär kommer då göra att det blir bättre "kvallité" på bloggen, fast uppdateringen blir sämre. Andledningen till varför jag gör såhär och inte bara tar en bloggpaus är för jag vet att det kommer bli såhär när jag väl börjar igen, och om jag väl tagit en paus så kanske jag inte kommer tillbaka överhuvudtaget, och det vill jag verkligen inte!
 
Jag hoppas ni tycker detta är okej, och jag är fullt medveten om att jag säkert kommer tappa läsare nu när jag faktiskt inte kommer ha daglig uppdatering, men ett tips är att följa mig på bloglovin(länk i  menyn)så ni vet när jag skrivit ett inlägg och inte behöva gå in på bloggen flera gånger om dan för att se om jag uppdaterat något.
 
Tusen kramar till er!
 
 

Todays


ge mig förslag

Jag åker ju tillbaka till Kreta på lördag, och ska ställa in lite tidsinställda inlägg. Så har ni några tips på inlägg jag kan göra, snälla, kommentera då. För just nu har jag ingen inspiration alls och jag vill verkligen att ni ska ha lite uppdatering även fast jag inte är hemma!

love uuuu

 
Har inga bilder här på mac'en så måste ta fula webcam bilder. MEN skitsamma. Jag vill säga taaaack för att ni kollar in på bloggen även fast min uppdatering suger, liksom jag har nästan besöksrekord men har inte gjort ett enda inlägg förnst nu. Fattar ni hur glad jag är? Ni är absolut bäst!
 
Idag har jag typ inte gjort någonting har kollat på Gossip Girl hela dagen typ och det ska jag fortsätta med tills jag somnar. Jag vet att jag skulle kunnat blogga en massa på den tiden, men jag har inte haft någon blogginspo idag, får väll hoppas att huvudet bara flödar ideér imorgon, så hörs vi!
 

my night

Sorry för usla bilder, men när jag tog dom var ljuset jättedåligt och jag orkade inte bry mig.
 
Har iallafall spenderat början utav min kväll framför Gossip Girl, men sallad och en kaffe. Min favorit, seattle latte var slut så det fick bli chocolate mocha istället men det var inte att rekomendera till en sallad.. hahah.
 
Nu börjaded det precis regna riktigt rejält, så då är det väll bara att vänta in åskan.. typ. Vi får hoppas att det inte börjar åska för då kommer jag dö, så vi får se om vi hörs någe mer eller om dethär är det sista för mig, kramisar!

två nya videos


ripped jenas

Fick sjukt många frågor varifrån jeansen kommer och dom kommer ifrån Ginatricot. Andledningen till att jag inte skrev vart dom kom ifrån var att det inte skulle göra någon skillnad för dom är 1-2 år gammla, så dom går inte att få tag på längre.

cutie

När ingen vill bli fotad, så får min plutt ställa upp vare sig han vill eller inte. Vill någon bli fotad, hör av er till mig är så sjuuukt sugen på att fota människor!!
 
Tjenixen! Vaknade sjukt sent idag, typ runt 12-1 så har inte varit vaken speciellt länge och har inte gjort så mycket än. Jag håller på att lägga upp en video sen ska jag fixa mig och gå ut och inte göra någonting, men vi görs senare. kramis!

Yollibox

Dehät måste vara det godaste man kan äta på sommaren, frächt, kallt och sommriga smaker. Denhär är min favorit än så länge, men jordgubb är också supergod!

summer outfit

Idag är en såndär dag man vill vara en bebis och springa runt naken för det är så varmt, tyvärr är jag ju inte en bebis och det känns lite sådär att springa runt naken. Så kör på en lätt klänning istället som är ifrån Wear it.

Förlåt,förlåt, förlååååååt


RSS 2.0