Heart Attack

Grym låt, älskar den!

quote of the day

 

Sminkvideo


quote of the day

 

Mina favoritappar

Instagram, alla vet väll vad Instagram är och där heter jag agnesjansons. Kik, skicka sms till varandra gratis och där heter jag agnesjanson. Picfx, ett riktigt stort tips om ni letar efter en bra fotoredigerings app! Youtube, mitt liv består typ av att kolla youtube videos haha. Älskar att kolla på Beautyvideos så denhär appen är ett måste. Weheartit, kan sitta och kolla på alla bilder i evigheter! Squaregram, för att få en vit(eller någon annnan färg) ram runt bilden. Itube, superbra app för att lyssna på musik på! Blogg.se, ett till måste för mig som bloggar på blogg.se! Det är inte världens bästa app då den krånglar rätt mycket, men när den väl funkar tycker jag den är toppen!

quote of the day

 

This or That

Sola/bada                                                                                         
Snösemester/Solsemester                                                             
Svettas/frysa                                                                                
Blogga/Vlogga                                                                            
Facebook/Twitter                                                                         
Instagram/Vine                                                                         
Kik/Viber
Iphone/Android
Choklad/Lakris
Gröna Lund/Liseberg
Faundation/conceler
Youtube/Videofyme
Katt/hund
Kissie/Kenza
Klackar/Converse
tacos/wok
sminka/fotografera
pizza/mcdonalds
Rosa / Blå 
Kjol / Klänning
Havet / Pool
Sova / Vaken
Instagram / Facbook
Dag / Natt

quote of the day

 
 

Some things about me

Jag gillar inte att ha på mig bara svartvita kläder, då jag känner mig jättetråkig.
 
Jag älskar att läsa sånnahär inlägg.
 
När jag var liten var jag typ världens jobbigaste barn, jag blev arg och fick utbrott jätteofta, hahah. Stackars mamma och pappa...
 
Jag har knappt inte tittat på filmerna och bilderna jag tog på Justins konsert då jag inte vågar, kommer bara börja gråta och bli jätte deppig för jag inte kommer få se honom igen. Eller inte på länge iallafall.
 
Från att platta mitt hår varje dag plattar jag det jättesällan nu, har mitt naturliga hår nästan varje dag eller så har jag sovit i flätor. Dutti Agnes!
 
Jag stör mig jättemycket på folk som bara bryr sig om märken, liksom spela roll om det är märke eller inte? Det är ju roligare att ha många plagg istället för att ha få märkesplagg.
 

Min packning till Kreta


She's Not Me

Så sjukt braaa, älskar Zaras röst och hon är verkligen grym!

quote of the day

 

Gratis designer

Nu på sista tiden har jag fått en hel del frågor om jag gör designer till andra så tänkte svara på det i ett inlägg.
 
Just nu gör jag inte designer till andra då det tar sån himla tid att göra en bra och snygg design. Jag har gjort designer till folk förut men känner just nu att det inte är något för mig då jag bara blir stressad utav allas designer som man måste göra. Jag har gjort något undantag någon gång ibland och gjort en design till en kompis eller så, men det känner jag är lite skillnad då man liksom känner varandra.
 
Jag skulle jättegärna göra deisgner till andra men isåfall är det något som kommer hända längre fram i tiden. Självklart kan jag hjälpa folk om det är något man inte fattar, då är det bara att slänga in en kommentar!
 

Från Kreta

Hej alla! Jag kände för att göra ett litet inlägg, så passar på nu. Jag och Mammi har det superduper bra här på Kreta, det är jättevarmt och hur härligt som helst. Det finns WiFi på hotellet men jag har inte orkat tänka någonting på bloggen, så den har fått sköta sig själv lite. Jag hoppas ni tycker dom tidsinställda inläggen är helt okej och inte saknar mina sånnahär inlägg för mycket, hahah. Men ja, jag ville bara att ni skulle veta att jag lever och mår bra.

Hoppas ni har det bra så hörs vi snart igen, puss och kram!


5 enkla skönhetstips

Bild från Google
 
Borsta aldrig blött hår då håret är extra känsligt när det är blött. Om man verkligen måste bortsa igenom det är det bästa alternativet att andvända en bredtandad kam och kamma lätt och försiktigt.
 
Var alltid supernoga med att tvätta bort allt smink och rengöra huden noga på kvällen och sedan smörja in ansiktet med en bra fuktkräm. Det här är verkligen superviktigt då det inte alls är bra att sova med smink som eventuellt täpper till porer i ansiktet.
 
Om man vill att nagellacket ska torka snabbare är ett tips att hålla händerna under en kran med kallvatten ett tag och sedan låta händerna lufttorka.
 
Peta så lite som möjligt i ansiktet! Det är en väldig enkel sak men som kan göra mycket. Eftersom man har mycket bakterier på händerna så blir det inte så roligt för ansiktet när man håller på och petar och rör mycket.
 
Mitt sista tips är att dricka mycket vatten då kroppen behöver mycket fukt, speciellt nu på sommaren är det extra viktigt då det är så varmt och kroppen svettas. Plus att vatten är så himla gott!

quote of the day

 

quote of the day

 

Mål för min blogg

 
För några dagar sen lästa jag Olivias inlägg där hon hade satt upp mål för sin blogg, och jag tänkte att det var en rätt smart idé.
Många sätter upp mål på hur många kommentarer man ska få eller hur många läsare man ska ha, men jag tycker faktiskt inte det spelar någon jätteroll. Visst det är kul att ha många läsare och få mycket kommentarer, men ska man blogga tycker jag man ska göra det för att det är kul och när man sätter sånna mål tror jag man kan tappa intresset rätt så rejält då det blir att man tänker mycket på sin statistik. Sen egentligen blir ju inte det mål för mig, utan mer för er som läser bloggen och det är ju jag som sätter mål som jag vill att jag ska klara.
 
Nu blev det lite för lång text, men det jag ville komma fram till är att jag inte kommer ha några mål som gäller statistik och kommentarer utan bara grejer som jag kan nå själv och inte är för svåra.

Mitt första mål är att göra 1-2 inlägg per dag, det är inte så jättemånga men det är bättre att börja med lite och sen får man bygga upp iställer för ta i för mycket och aldrig klara målet.
 
Nästa mål är att jag alltid ska skriva välskrivna inlägg, som jag läst igenom ordentliget osv. Jag är sjukt dålig på dethär och när jag läst igenon mina arkiv så tycker jag det ser hemskt ut, så det här är en grej jag verkligen måste bli bättre på!

Jag tänkte inte sätta några mer mål just nu, då jag lätt kommer se det här som "krav" och det bara kommer bli värre. Men när jag känner att jag klarar av det här bra, så kommer jag sätta nya och kanske lite svårare mål.

We Can't Stop

Min absoluta favoitlåt just nu, älskar den!! Lyssnar på den hela tiden, men får nog trappa ner på det så jag inte tröttnar på den, haha.

quote of the day

 

i mitt handbagage

En bok, plånbok, tuggummi, läppbalsam, hörlurar och min mobil är vad som finns i mitt handbagage när jag och mammis flyger till Kreta.

Snabbis innan Kreta!


Glad Midsommar

Blir tyvärr inga fler inlägg idag då jag inte kommer vara hemma, men ha en superbra midsommar!


This or that

Håller på att fixa tidsinställda just nu, så ställ en massa This Or That frågor så kommer dom i ett inlägg nästa vecka!

önskerubrik/önskeinlägg

Eftersom jag åker till Kreta på Söndag så tänkte jag ställa in en massa tidsinställda och det skulle betyda jättemycket om ni skulle kunna tipsa på lite inlägg jag kan göra! Det kan vara vad som helts, så låt inte fantasin sätta stopp!
 
För att jag ska vara "säker" på att jag fåt förslag kommer alla som ger mig förslag få en länk, och den länken kommer finnas i det inlägget den personen önskade!
 

Goodmorning people

Gomorgon alla fina! Planerna för idag är inga speciella, ska städa mitt rum för det ser ut som en bombnedslag där och sen måste jag också sätta in en massa tidsinställda då jag åker till Kreta på Söndag! Längtar så sjukt mycket, ska bli riktigt skönt att komma till värmen och bara få vara.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på film och äta frukost, puss.

my new baby

Är så sjukt glad för jag har äntligen köpt kameran jag superlänge velat haft!! En Canon EOS 700D! Från början var det bara meningen att jag skulle köpa kamerahuset, men efter vi letat runt i typ alla affärer i hela stan och inte hittade det så ringde mamma till en annan liten affär som har kameror och frågade om dom hade den. Då sa han att eftersom kameran är så pass ny så går det inte att få tag i bara kamerahuset ända fram till höst. Så jag bestämde mig för att köpa hela kameran med ett objektiv och nu är min bebis äntligen min!!
 
 

Borta bra men hemma bäst

Jag har verkligen haft en supermysig helg i Vimmerby med Saga och hennes familj. Vi var på Astrid Lindgrens värld två dagar och vi har verkligen haft toppen väder! Jag trodde först att det inte skulle vara så kul där, då jag vart där några gånger innan när jag var mindre. Men man kan verkligen inte bli för gammal för Astrid Lindgren för jag tyckte det var kul och liksom hela miljön är så mysig!
Sen är det nog roligare att vara mindre eller ha med någon som är mindre än att gå med personer i samma ålder.

Vi kom hem igårkväll men var alldeles för trött för att blogga. Idag vaknade jag runt nio och kollade på en film och åt sedan frukost. Snart ska jag upp på stan med mammsen och efter det ska vi till Marieberg då jag ska köpa en grej, men säger inte vad, det får ni se
senare!! ;)


trettonde juni

Förlåt, förlåt, förlåt. Jag vet att jag säger typ hela tiden att jag ska bli bättre på att blogga osv. men ändå så blir det inte så. Men jag vill att ni ska veta att jag verkligen försöker, men ibland så räcker tiden helt enkelt inte till.
 
Nu har jag ialafall äntligen fått mitt efterlängtande sommarlov! Det känns så himla bra och jag mår faktiskt också bra!! Jag ska göra rätt mycket nu i sommar men somsagt jag lovar att jag ska försöka blogga så mycket som det går.
Redan imorgon åker jag med Saga, hennes mamma och lillasyster till Vimmerby. Det ska bli jättekul. Jag kommer kankse uppdatera med mobilen, annars får ni stå ut ni har ju gjort det så många gånger så ni klarar det nog lite till, hehe. Från Vimmerby åker jag hem på Söndag, så vi ska alltså vara där i helgen. 
 
Det var det jag tänkte säga, så vi hörs snart. Puss och kram skummbanan!

Last schoolday

Okej, nu kör vi sista skoldagen, för imorgon får jag sommarlov!!
Vi ska gå till typ Lunch(tror jag) och det ända vi ska göra är att kolla på när niorna blir utsparkade.

Ikväll/Idag kommer Saga till mig, vi ska ha lite mys med ansiktsmask och badbomber. Hon sover över här och så fixar vi oss tillsammans imorgon.
Jag har inte så mycket mer att säga, så vi hörs sen!


10/6

Godmorgon! Ska snart iväg till skolan för att gå den sista "riktiga" skoldagen på denhär terminen! Är på sjukt bra humör idag, och det känns suuuper! Jag har också fått tillbaka min blogglust, hahah just därför jag skriver ett inlägg nu på morgonen som jag aldrig annars brukar göra!
Har inga speciella planer för idag tror jag inte, om jag inte kommer på något under dagen. Så vi hörs sen, kramis!

Svar på frågor

Hur fixar du så fin design till bloggen? 
Åh, tack! Hahah, jag vet inte jag gör den bara! ;)
 
Vart redigerar du dina bilder? 
I Photoshop 7.0! Det är asgammalt, men det funkar och det är ju det viktigaste.
 
Är det svårt med koderna och sånt på blogg.se? 
I början, ja. Men nu när jag haft blogg.se i typ tre år tycker jag att det är superlätt!
En utan mina första designer, hahahah. Duktig? njaaa
 
Vart lärde du dig allt om blogg.se? Sida osv eller lärde du dig själv. 
Rätt mycket har jag lärt mig själv, men sidan som jag alltid typ går in på om något krånglar eller så är www.designadinblogg.se!
 
Vart har du köpt din tröja och hur mycket kostade den?
Den är köpt på Kapahl, för typ 149-199 kommer inte ihåg.
Hur har du fått din blogg så stor? Hur många besökare har du?
Jag själv tycker inte jag har en stor blogg och jämför man med dom största bloggarna har jag verkligen inte en stor blogg. Jag har inte gjort något speciellt heller så vet inte riktigt, hahah.
Hur många besökare jag har håller jag hemligt, för känner inte att det spelar någon roll för er som läser osv.

breakfast

Startade min dag med en supermegagod frukost, yoghurt och frysta bär med mitt älskade kaffe. Jag har blivit beroende och klarar inte en dag utan att dricka kaffe, duktigt Agnes.. 
Har haft fullt upp dom senaste dagarna, så har inte hunnit med att uppdatera men nu framöver har jag inte så mycket planerat, så ska skriva lite inlägg senare idag.

starting all over again

 
 
Nu när sommarlovet är så nära så mår jag bättre och tänkte sätta igång och blogga lite igen. Mer eller mindre, men tar lite i taget så det inte blir för mycket.
Idag har våran skola något som dom kallar "operation skola" så vi ska amöba pengar till en skola i Colombia och förra året samla vi ihop till halva skolan. Jag är på mamma och pappas jobb och har klippt gräset och lekt med en hund(Gud va jobbigt, hahah ;) ). Ikväll så ska jag och mina vänner ha en grillkväll så det blir nog supersuper mysigt!

Snabb info

Tänkte bara säga att jag inte kommer vara så jätteaktiv på bloggen ett tag framöver nu, till typ sommarlovet(12 dagar alltså!!!). Jag kommer blogga när jag känner för det tills dess och sen kommer jag börja blogga mer regelbundet.
Tack och hejdåå♡


RSS 2.0