5 enkla skönhetstips

2013-06-25 // KLOCKSLAG 15:50:00 //
Bild från Google
 
Borsta aldrig blött hår då håret är extra känsligt när det är blött. Om man verkligen måste bortsa igenom det är det bästa alternativet att andvända en bredtandad kam och kamma lätt och försiktigt.
 
Var alltid supernoga med att tvätta bort allt smink och rengöra huden noga på kvällen och sedan smörja in ansiktet med en bra fuktkräm. Det här är verkligen superviktigt då det inte alls är bra att sova med smink som eventuellt täpper till porer i ansiktet.
 
Om man vill att nagellacket ska torka snabbare är ett tips att hålla händerna under en kran med kallvatten ett tag och sedan låta händerna lufttorka.
 
Peta så lite som möjligt i ansiktet! Det är en väldig enkel sak men som kan göra mycket. Eftersom man har mycket bakterier på händerna så blir det inte så roligt för ansiktet när man håller på och petar och rör mycket.
 
Mitt sista tips är att dricka mycket vatten då kroppen behöver mycket fukt, speciellt nu på sommaren är det extra viktigt då det är så varmt och kroppen svettas. Plus att vatten är så himla gott!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback