hårprodukter

Jag har äntligen hittat produkter som funkar jättebra med mitt hår. Så tipsar verkligen dethär för er som har tjock och lockigt/vågit hår. Alla produkter utan moussen funkar nog lika bra på plattare hår. 
Jag kan nästan andvända alla shampoon och balsam, men vill helst inte andvända sånna som ger volym, då mitt hår är väldigt tjockt och har mycket volym. Dom på bilden är TRESemmé's Moisture rich, och dom ger mycket fukt och gör håret mjukt. Efter det andvänder jag en mousse som heter Shockwaves Curl & Waves och det är till för att typ "forma" lockar, hahah jag vet knappt vad det är men det luktar gott och känns bra i håret.
Sedan tar jag i en Leave-in conditioner ifrån L'ANZA, som verkligen är super bra!! Håret blir sjukt mjukt och inte lika frissigt.
Ibland har jag också i en olja när jag känner att mitt hår är frissigt oså, den har jag i i torrt hår och den kommer ifrån Macadamia.

Dagens inspo


good night

Jag kom precis ut ur duschen och har satt på mig en ansiktmask, snart ska jag gå ner och göra en kopp te och försöka läsa ut en bok.
Dagen har vart helt okej, men vädret har vart uschuschusch! Det är så himla skönt med Torsdag imorgon, det är typ min favvodag då vi har rätt roliga lektioner och dagen går fort. Sen är det ju fredag, och då är det nästan bara en vecka kvar till sommarlovet! Åh jag längtar så himla mycket!!

Hur jag "smält" ihop bilderna i min header

Jag fick en fråga om hur jag "smält" ihop bilderna i min header, så tänkte att jag kunde visa i ett inlägg om det är fler som är intresserade av att veta det.
Men eftersom jag är sämst på att förklara så tänkte jag länka videon där jag lärde mig det ifrån. Den är på engelska men det är bara att kolla på själva filmen så förstår man och det är verkligen superlätt!
 

Veckans Blogg

Tänkte köra igång en sånhär veckans blogg-tävling. Har inte gjort det någongång på denhär bloggen, men det kan bli rätt kul och jag ska försöka göra det en gång i veckan.
Så för att vara med så är det bara att skriva "jag är med!" i en kommentar.
För större chans att vinna så kan ni följa mig på bloglovin eller/och göra ett inlägg på eran blogg att ni är med och tävlar. Gör ni något av dethär så måste ni också skriva det i kommentaren.
 
Lycka till!

en snabbis

Hej! Det här blir ett snabbt inlägg för jag ska ta och skriva en massa tidsinställda istället. Idag jag bara i skolan efter lunch då jag inte mådde så bra imorse. Men det är bättre än inget iallafalI. Sen efter skolan gick jag upp på stan med majsen. Jag fick med mig lite grejer, hehe fast jag inte skulle...

första skoldagen, check

Hahah, bara fyra skoldagar kvar till helgen då, tagga! Hahah, nä först ska vi tagga att vara i skolan hela veckan. Har vart grymt trött hela skoldagen, men tog mig igenom och nu sitter jag i soffan och tar det lungt. Ska snart sätta på Gossip Girl, och ha lite mysipysi.
Asså jag klarar inte av att skriva sånna här inlägg om min dag för jag kan inte skriva seriöst och inläggen bli alltid grymt dåliga. Men ni får ursäkta mig, jag ska försöka bli bättre även fast jag har bloggat i typ tre år klarar jag fortfarande inte av att skriva sånnahär inlägg...
 
Blä inlägg, men måste skriva ett inlägg. Och asså jag hade väääääääääärlden bästa statistik igår asså jag kan inte förklara hur grymt glad jag är, älskar er så otroligt mycket!!

26 maj

Har inte gjort någonting idag typ, jag somnade ute i Hammocken förut så har vart ute ett tag ialafall. Sen så vaknade jag utav att det regna, och det regnar fortfarande lite. Nu ska jag ialfall städa på mitt rum och svara på era finfina kommentarer.
 
Jag vet inte om någon märkte det, men var med i blogg.se menyn förut. Och hoppas veeerkligen att alla stannar och läser, det skulle verkligen vara sjukt kul!

Breakfast and Gossip Girl

Såhär startade jag min dag, med en supergo frukost framför Gossip Girl. Jag skulle ju haft cheerleading idag, men jag och mamma bestämde igår att jag inte skulle vara med då jag hade panik över att jag inte kunde programmet oså. Så det var bäst att jag inte var med.
Idag ska jag försöka var ute hela dagen för att ta vara på det underbara vädret! Vi hörs senare, puss!

Best Friend Tag♡


pink blossom

Sitter just nu ute och solar på altanen. Så sjuukt härligt, jag längtar så himla mycket till sommarlovet så jag kan sitta här hur ofta jag vill utan att behöva oroa mig för skolan.
Hade superkul igår med Saga, först var vi ute och gick med en hund hon tar hand om. När vi var ute med honom blev det så sjukt varmt och vi bestämde oss för att gå förbi stan och köpa frapinos på Espresso House på väg hem till mig. Jag tog en mocka frapino, och herreguuuud vad god den var!! 
Sen gick vi iväg till coop och köpte grönsaker och dipp, chips och lite annat. Hela kvällen satt vi och bara prata, kolla film och hade så mysigt som bara jag och Saga kan ha<3
 
Idag har jag inte gjort något speciellt, har varit ute hela dagen, först var jag ute och gick med Aslan tills han smet ur kopplet(hahaha, herregud), sen har jag hjälp till at rensa ogräs för att tjäna lite pengar och nu sitter jag här och har det skönt!
 
Har typ aldrig skrivit ett sånt här långt inlägg, hahah men kände för att göra det nu. kramis!

Min ängel♡

Uppdaterar i morgon, är med min lilla Sagis hela kvällen och natten!


Bekännelser

Jag har börjat bita på mina naglar, och jag har panik för jag kan inte sluta.

Jag har oftast mest blogglust på kvällarna och när jag får mycket kommentarer.
 
Jag läser typ bara tre bloggar, för jag har så himla mycket krav på en blogg om jag ska läsa den, haha.(kan bara säga att jag typ aldrig skulle läsa min blogg...)
 
Jag trode aldrig att jag skulle få så här många läsare på min blogg, och jag blir alltid helt chockad när någon bloggläsare kikar eller skriver till mig.
 
Jag möblerar om i mitt rum sjukt ofta, blir aldirg nöjd, heheh.

Sånna här inlägg är typ dom roligaste att läsa, men jag är grymt dåligt på att komma på saker.
 
Jag har sjukt dålig kondition!
 
Jag gör mig typ iordning på en halvtimme på morgonen, duktig Agnes haha.
 
Jag kan inte kolla på någon mer serie än PLL för jag tycker typ alla är dåliga, för inget kan slå Pretty Little Liars. (Desperate Housewifes är dock rätt så bra, men det är för att jag kollade på det innan PLL men nu kan jag inte fortsätta för att PLL är bättre). Jobbigt Agnes..jobbigt
 

Have big dreams. You will grow into them.

Kom hem från skolan för typ en timme sen. Det var inte världens bästa skoldag då det hände en grej och vi fick typ panik. Men det är Inget jag kommer ta upp här för det är mycket bättre nu.
Har inget planerat för idag, förutom att jag ska städa typ. Det är så himla uschligt(är det äns ett ord, haha) väder ute, det som typ nyss kändes som om det var sommar..

Jag har en fråga till er också. Vill ni att jag ska göra många inlägg, fast många kommer vara mobilinlägg oså. Eller vill ni ha mindre inlägg fast mer igenomtänkta? Det är ni som bestämmer så kommentera jättegärna!


Ny design!!

Bestämde mig för att sätta in den idag, haha kunde inte hålla mig! Tycker denhär designen är mycket finare än min andra då den här också passar mycket bättre till min blogg.
Vad tycker ni?? 

Min nya hårfärg!★☆


Wednesday

Förlåt för jag typ alltid lägger upp instagrambilder, men jag har verkligen bildbrist just nu!
 
Jag har orkade inte blogga igår då jag inte alls mådde bra. Jag var i skolan en lektion men gick sedan hem för jag mådde otroligt illa, när jag väl var hemma spydde jag. Idag mår jag fortfarande jätteilla men har inte kräkts något mer så går till skolan imorgon!
Nu ska jag ta och svara på era kommentarer, orkade inte det heller igår.
 
Jag är också klar med min nya design, så får se när jag sätter in den! Så håll koll för att vara först och se den! ;)
 

Bloglovin

Äntligen har alla mina följare förts över från min förra blogg, haha det tog ett tag. 
Men följer ni inte mig redan, så tycker jag att ni ska göra det! ;) Follow on Bloglovin

20 Maj 2013

Har precis duschat, ätit lite efter första träningen på länge. Det var otroligt skönnt att vara tillbaka igen, men tråkigt nog är det ju avslutning nu på Söndag!
Jag har inte så mycket mer att skriva, men ska svara på alla era kommentarer nu och snart gå och lägga mig, kram.
 

Right now


Svar på lite frågor!

vad har du för typsnitt i headern och rubrikerna?? :) 
Det som jag har på rubrikerna heter "Nixie One". Tyvärr kommer jag inte ihåg vad det i headern heter, då jag inte har det på den här datorn, men ett som är hyffsat likt är "english eassy"!
 
varför är du inte så mycket i skolan :/
Jag har inte mått speciellt bra nu under ett långt tag, då det hände lite saker i mitt liv. Pågrund av det har jag inte kunnat gått till skolan då jag mått så dåligt. Jag sa dock ofta att jag hade ont i magen osv. Men nu äntligen har jag börjat kunna säga att jag faktiskt inte mår bra, så fler vet om det och det känns jättebra då dom flesta försöker hjälpa mig. Somsagt mår jag bättre nu och det känns så himla bra!
 
Vad använder du för conceler? Om du använder en... 
Men vad kan du tips för en?
Just nu är min hy otroligt fin för att vara jag så jag andvänder bara en hög täckande foundation, och det räcker jättebra.
När jag väl andvänder concealer har jag två favoriter jag väljer mellan. Ena är lite dyrare och den andra billigare men nästan lika bra. Så jag andvänder mig av Make Up Store's Cover all mix, eller Maybellie New York's Fit me. Dom tipsar jag verkligen om!!

Ni är världsbäst!

Asså det här är vad som får mig att fortsätta blogga! Jag blir så himla glad när jag ser att jag fått ett meddelande av någon utav er, ni är bäst!!
Och är det någon som vill skriva eller skicka något till mig kan ni antingen skriva på kik: agnesjanson eller mejla till [email protected]!

no internet

Världens sötase som bor i vår trädgård!
 
Har inte haft tillgång till internet till datorn på hela dagen då våran router(eller något sånt) var trasig. Så när mamma kom hem åkte vi ut till Marieberg för att köpa en ny. Jag fick också med en ny bikini hem som jag är supernöjd över! 
När vi var inne på Media Markt så kollade jag runt bland all kameror, och åhh jag är sjukt sugen på att köpa en ny kamera men har verkligen inte råd med det nu! Har ni tips på något bra och rätt snabbt sätt att tjäna pengar??
 
Sen har jag också pratat med Sara om att hon ska fota mig, då jag behöver nya bilder till en mer sommrig design, så det ska vi göra någon dag!
 

Sussa gott vakna torrt✶

Har lagt mig i sängen nu och pratar med Saga, vi har pratat i typ en och en halv timme nu, haha opsii. Vi har planerat en grej till i sommar som kommer bli så grymt kul och planerat lite annat skojsigt så då måste man prata länge!
Nejmen tänkte bara säga godnatt och säga att ni är väääärldennsss bästa läsare, kramisss


Yttligare en videoblogg

Tycker ni jag gör för mycket videobloggar?

  • Ja
  • Nej
  • Det är lagom


Dagens inspo


Uppdatering från lilla mig

Förlåt för usel uppdatering nu på senaste, har helt enkelt inte haft tid. Dels har jag ju vart i Riga, som inte var världens roligaste, haha. Sen har jag faktiskt varit i skolan hela veckan förutom en dag(sen äre ju imorgon också) så jag är faktiskt sjukt stolt över mig själv då jag knappt var i skolan alls förut. 
Allt börjar bli bättre, jag börjar må bättre, vädret är sååå himla härligt, skolan är snart slut och jag har världens underbaraste vänner som gör att jag tar igenom alla dagar i och utanför skolan.
 
Nu när jag mest av allt satsar på att komma tillbaka till skolan så kommer jag inte priotera bloggen så mycket då jag blir enormt trött efter en skoldag och orkar knappt göra något alls. Så några inlägg kommer komma in då och då men väl till sommarlovet hoppas jag på att jag kan uppdatera er supermycket!! Så hoppas det låter bra så hörs vi, pussss!
 
 
 
 

Videobloggis♕


Gästbloggning igen!

Hejsan!
Jag heter Saga och ska också gästblogga medan Agnes är i Riga!Så det blir jag och Olivia som kommer uppdatera under dom senaste dagarna.Och jag heter då Saga Nitsing och fyller 14 i år. På min fritid är jag med vänner , familjen , tränar och är i stallet oftast. Och jag är en extrem mobilnörd, haha.Men de var väll de som ni behövde veta om mig då!
Jag kommer blogga så ofta jag kan här på Agnes blogg!
 / Saga ♥
 
 

Gästbloggning!

Hej!
Som ni kan läsa i inlägget under, så är Agnes på väg till Riga. Hon frågade då mig om jag ville gästblogga fram tills hon kommer hem och jag tackade självklart ja! Saga kommer också gästblogga tror jag, så vi kommer försöka att hålla igång bloggen medans Agnes är borta :) Men ja, jag heter Olivia Gonzalez, är 13 år gammal och går i Agnes klass. Tror det är det ni behöver veta om mig haha ;) Jag bloggar iallafall på www.itsolivia.blogg.se där jag skriver om min vardag, mode & skönhet, tips och träning, så om ni vill veta mer om mig kan ni ju kika in på min blogg! Kommer att försöka skriva minst 1 inlägg om dagen här på Agnes blogg, så att ni vet! 
/Olivia

On our way

Jsur ni sitter jag i Bilen påväg till Riga. Jag har inte hunnit skriva några tidsinställda inlägg men jag har fixat en annan grej så ni kommer får uppdatering!
Jag kommer hem på Söndag så efter det blir det vanlig uppdatering från mig igen, kram❥

grått och tråkigt

Just nu är det regnigt och grått ute, inte alls så fin väder som det var igår. Då satt jag ute och sola och läste på uteplatsen men nu får jag sitta inne och frysa. Usch.
Efter jag ätit ska jag ta och lägga mig i sängen och inte göra någonting, eller kolla på någon film. Jag ska också skriva några tidsinställda som kommer upp nu till helgen då jag ska åka till Riga med familjen.
 
Min blogg har inte alls varit någe rolig på sistonde, men jag har fortfarande inte fått över allt jag vill från förra bloggen och det krånglar lite men snart så! :)

new makeup

Foundation, 165kr/Nagellack(cloud), 69kr
 
Vill ni ha en review eller något på Foundationen får ni säga till, änsålänge gillar jag den ialafall!

I know that if the sky would fall I'd survive it all

Tetsade att fota Freelensing idag, bilderna blev inte så lyckade. Men Övning ger färdighet, så ska försöka mig på dethär någon mer gång!

right now


Vart mina kläder kommer ifrån!

Har fått enhel del frågor om vart mina kläder på denhär ↑ bilden kommer ifrån. Haha, utan att tänka på det så kommer faktiskt både Skjortan och byxorna ifrån H&M. Jag köpte Skjortan förra året så den finns nog inte kvar men byxorna finns nog säkert kvar.
Och tack!! :)

Lilla Selma

Ligger i sängen och myser med min lilla bebis. Det är inte våran katt utan våra grannars men lite då och då kommer hon in till oss. 
Jag är fortfarande sjuk, så orkar inte blogga så mycket men hoppas på att jag blir frisk nu till helgen!

Första maj

Det är sjukt hur snabbt tiden går, det var nyss januari haha. Jag vill ha sommar nuuu!!

Sjukis

Vet att jag inte uppdaterat på ett tag nu, men jag är sjuk och orkar inte sätta på datorn eller något. Jag gjorde ett videoinlägg igår men det ville inte läggas upp på bloggen. 
Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk, så ha det bra så länge!

RSS 2.0