Godmorgon!!


Passar på att blogga nu när Stella vägrar komma, hahah. Står helt forever alone på stan och väntar på Stella sen ska vi cykla iväg till Kyrkan. Som jag sa igår får vi se hur det blir med bloggningen. Vi hörs!


Pluggis

Har en liten stund över nu så passar på att blogga! Vaknade runt 9-10 idag och åt frukost, hahah. Sen har jag suttit och pluggat och städat hela dagen. Är lite stolt över mig själv för jag är nu helt redo inför provet vi ska ha på Tisdag!Nu har vi gäster då mamma har fyllt år, så snart ska vi äta god efterrätt. Planerna för imorgon är inte så mycket då jag och några av mina vänner ska vara i kyrkan nästan hela dagen, så vi får se hur mycket uppdatering det blir!

new in

Jeans ifrån Lager 157 och blusen från Bondelid! Fick båda grejerna för 300kr, helt sjukt haha!!

macbook air

Jag är inte direkt så taggad på att skriva dethär inlägget då jag precis la upp ett inlägg om att jag fått en Iphone  5. Jag vill verkligen inte att ni ska få en bild av som som världens bortskämda unge. Jag blev helt överaskad utav dethär och det är inget jag tjatat om länge osv. 
 
Men min finaste pappa överaskade alltså mig igårkväll och åhhh är så lycklig!! Den är så himla fin, liten och smidig! Mitt ända problem nu är att jag tidigare haft windows datorer så jag har inget photoshop... och det jag använder är inte så jätte billigt heller. Så länge har jag iallafall laddat ner Gimp så får försöka klara mig, har ni som andvänder Gimp några tips och knep får ni supergärna kommentera!

september favorites

Hela september har jag totalälskat dom här sminkprodukterna och andvänt dom ungefär varje dag. Dethär är riktiga lifesaver produkter, haha. Concealern täcker så himla bra, asså gud kan inte förklara min kärlek till den. Samma sak med foundationen, trode inte den skulle vara såhär bra. Liksom jag förväntade mig inte det här då jag inte är ett sånt stort fan utav den flytande, men den här var mycket bättre! Rouget är i färgen 110 classic pink, och har jättefint pigment och färg. Så två tummar upp till den.

älska fredag

Hej på er! Klockan är sex och jag har gjort absolut ingenting, så typiskt mig. Tror dock jag ska forsätta med det hela kvällen, bara kolla på film och mysa ner mig under ett varmt täcke.
Skoldagen var helt okej, tror inte en skoldag kan vara bättre än okej men idag var en rätt bra dag. Vi gjorde inga "tunga" grejer så dagen gick rätt fort även fast vi slutar halv fyra. 
Ungefär min outfit ser ni på bilden, tröja från H&M , mitt Tiffany's halsband och ett par blåa jenas som inte fick vara med på bilden. Hade också min Hollister tröja för det är så sjuukt kallt i skolan, hemma också ioförsej.
 
Blev på världens blogghumör idag, en andledning till det får ni nog svar på i något utav inläggen som kommer!

happyyyyyy

Igår kom den här lilla älsklingen hem till mig och jag är ju inte lite glad! Jag trode inte det skulle vara så stor skillnad egentligen men när man väl håller i den och håller på med den är den mycket bättre, hihi.
 
Har man världens bästa föräldrar eller?!

Snabbis


Sorry för igår, blev snabb omplanering då jag fick reda på att det var infomöte till Konfan. Jag kommer snart hem, ska handla med mammsen och sen ska jag blogga, lovaaaaaaar!

in my head we are already together

Hejsan Svejsan. vet inte om jag lagt upp den här bilden tidigare men den fanns i mitt arkiv och jag har inga bilder på macen.
 
Vart hemma från skolan idag och jag har tänkt och blogga hela dagen idag, men har inte kommit på vad jag ska blogga om. Eller har kommit på men inte orkat tagit kort osv. Mår bättre nu och drar mig iväg till skolan imorgon. Då när jag kommer hem ska jag också fixa en masssssa inlägg, så vi hörs då!

mint candy apple

Alltså det här nagellacket, har inga ord för hur otroligt fint det är. Mitt absoluta favoritnagellack utav alla jag har, det slår till och med dom rosa! Själva lacket är också superduper och man behöver inte alls måla speciellt många lager, det skulle kunna räcka med ett men jag brukar alltid ta några extra så det håller längre.
Färgen heter alltså mint candy apple och kommer ifrån Essie som går att köpas på Åhlens, Kicki, H&M osv. för ungefär 130kr

22/9-13 13.14

Usch, känner mig jättehemsk som inte bloggar någonting! Måste verkligen komma på ett sätt så jag fåt till regelbunden bloggning. 
 
Idag har jag typ ingen aning om vad jag ska hitta på, har legat i min säng i flera timmar och bara tråkat ut mig själv. Vill hitta på någooooooot!! Jag har ett sånt oerhört tråkigt liv så jag kommer inte änd på något jag har gjort som jag kan skriva om. Usch och fy och blä på dig Agnes.
 

Loka vintersmak

Japp, nu är det officiellt att sommaren är över för nu finns Lokas vintersmak i affärerna. Iår smakar den pepparkaka och jag som älskar pepparkakor blev lite kär hihi. Tycker verkligen ni ska smaka den! mumma

close up

Ännu en gång, förlåt för dålig uppdatering. Men ni måste förstå att jag ibland verkligen inte hinner blogga. Idag och igår har/hade vi studiedag, känns supersoft med extra lång helg, hahah. Gårdagen spenderades på Boda borg med syrran, Emma och Saga. Var super kul och vi var 3-4 banor ifrån att klara alla, så lite surt att åka hem. Fast vi klarade däremot dagens utmaning så nu måste vi ju åka tllbaks någon dag!
 
Idag vaknade jag runt nio och låg kvar i sängen några minuter. Har precis vart vid farmors grav då hon skulle fyllt 90år idag. Åh älskade farmor!
Nu ska jag ialafall städa upp på mitt rum och se om syrran hänger med upp på stan då jag verkligen måste köpa ny ansiktstvätt då det verkligen krisar just nu, haha. Vi hörs lite senare kramis!!

Right now


Förlåt för sån dålig uppdatering, lovar bättre när jsg kommer hem!

tjenixen

Tänkte skriva det här inlägget innan dom andra kom upp, men blev för lat och somnade typ, hehe. 
Skoldagen idag var helt ok, inget speciellt liksom. Efter skolan har jag vart hemma och legat i soffan hela dagen(opsie). Nu ska jag däremot ta tag i mitt lilla liv och städa mitt rum, så vi höööörs!

New York haul - smink


Har ni några tips?

Känner att jag behöver skriva mer "roliga" inlägg så det skulle vara super om ni skulle kunna tipsa om lite inlägg ni är sugna på att läsa/se! Jag har tyvärr inte så många ideér så det är därför det inte blivit så många inlägg! 

mina ansiktsprodukter

Dessa produkter andvänder jag varje kväll och det funkar superduper! Tvätten och scrubben ser ni ju att jag andvänt supermycket av, älskar dom och som luktar supergott, så ett plus för det! Dom är inte heller speciellt dyra heller runt 50kr/st! Sedan andvänder jag en toner innan jag lägger på innan min fuktkräm(inte med på bilderna) som ansiktet blir extra lent av.

Jag själv skulle säga att jag har mycket finnar, sen är ju det olika person till person men oftast andvänder jag basiron. Min är en 10%:are, dock vet jag inte om man kan köpa den på apoteket eller om man behöver recept! Tipsar Basiron ialafall sjukt mycket mor finnar!!

agnesjansons.se

Ni som följer mig på instagram(@agnesjansons)har redan fått reda på det, jag kunde inte hålla mig hihi. Igår fixade jag alltså en domän till min blogg. Så nästa gång ni ska in här, behöver ni bara skrivia .se istället för blogg.se! Supergrymt va?!

Kom för några minuter sen hem, jag och mamma åkte och handla lite grejer direkt efter skolan. Nu ska jag sätta på mig mjukisar, plugga och bara ta det lugnt. Ute är det världens bläväder, det är kallt och mulet och idag är en sån dag man bara vill mysa ner sig under täcket med film och varm choklad. Jaja, det får jag göra ikväll! Ska också fixa yttligare ett inlägg, så japp. Vi hörs!

Godnatt♡



Har precis lagt mig i sängen och ska snart sova. Statistiken har varit toppen idag vilket är super roligt! Och jag känner att jag blir mer och mer peppad till att blogga. Imorgon kommer en rolig grej för bloggen, så håll utkik!

Sov så gott, kramisar!

Princess

Det här måste vara typ den godase parfymen som gjorts. Så sjukt svårt att beskriva en doft men den luktar inte såhär fruktigt och sött utan den är mer åt det varma/vanilj hållet och samtidigt lite mysikt. Hahah, ni förstår exakt va? Nejmen den luktar såå gott! Tipsar den jättemycket till er om ni är ute efter en ny parfym!
 

sleepy sunday

Vaknade runt 9-10 idag av att det blev jätteljust i mitt rum. Älskar att vakna så, så drar nästan aldrig ner rullgardinen på sommaren. Nu är det nog inte speciellt många sånna mornar kvar, usch. Jag låg kvar i sängen i typ en timme tills jag sen gick upp och duscha, sminka mig och satte på mig kläder.
Nu har jag också hunnit plugga lite, måste dock forsätta lite senare men kände för en paus. Så nu ska jag antingen kolla på en film, fixa blogginlägg om inget annat dyker upp. Så vi hörs senare, kramisar!

New design!!

Kände att nu när jag "kommit igång" lite mer med att blogga ville jag ha en lite mer personligare design, men ändå stilren. Så detta har jag suttit och fixat samtidigt som jag väntat på att Haulen skulle läggas upp. Hoppas ni gillar den!!

New york haul ~ del ett

Glöm inte kolla i HD!

todays - floral skirt

Tog på mig min älskade kjol ifrån Brandy Melville idag till en basic vit thirt! Så sjukt enkel outfit, men ändå superfint.
 
Måste bara berätta hur jädra pinsamt det var att ta domhär bilderna mitt på gatan där det kommer och går folk/bilar hela tiden. Dels kom det fram en gammal tant och hennes typ barnbarn och ba "nemen vad är detdär till för projekt" och jag var inte berädd på det så jag bara stod där som ett fån och fick fram att det var till min blogg. Asså fyyy vad pinsamt det vaaaaaa.
 
Haulen laddas upp nu, så den första delen kommer förhoppningsvis ikväll!!

Uppdaterar lite senare


Ska iväg på födelsedagsfirande, uppdaterar när jag kommer hem. Och ta det lugnt, hahah haulen är påväg! Kramis!

I'm alive

Bild ifrån Empire State Buildiiiiinnnggg
 
Vet att det var jättelänge sen jag blogga, men jag har vart sjukt trött efter jag kom hem och helt enkelt inte orkat med att blogga. Så sorry för de mina vännor. Nu känner jag iallafall att jag är en liten aning mer tillbaka i spåret och ska försöka blogga något inlägg varje dag. 
Har en helt del bilder att redigera ifrån NY och ska även spela in en haul. Har fått sjuuuukt många frågor om det, men det kommer!! Ska försöka spela in den imorgon.
 
Så yes, kände för att skriva lite så här har ni, hahah. Nejmen hare jättebra så hörs vi imorgon! Och hörrni passa er imorgon, det är ju fredag den trettonde!

Hemmåt igen


Hej alihoppa! Blogg.se har ju uppdaterat appen och guud vilken skillnad! Det känns mycket proffsigare nu och man kan redigera inlägg mer. Så kanske börjar skriva mer mobilinlägg, vi får se. 
Idag ska vi ju åka hem och det känns jätte tråkigt skulle vilja stanna kvar här mycket längre!  Så snart ska vi gå ner och äta lunch och vi har precis tagit sista rundan på stan.
Vi hörs imorgon, kramiiis

From the big city

Hejsan! När ni läser det här inlägget är det säkert en ny dag för er, hahah. Här är klockan strax nio och jag har precis duschat och ska snart gå och lägga mig. Resan hit var jättejobbig och vi kom inte fram till New York förnst igårnatt(natten till onsdag) men orkar inte berätta om det nu, tycker ni det värkar intressant får jag väll skriva om resan i ett inlägg när jag kommer hem, hahah.
 
Vi fick ialafall ändra om våra planer och idag har vi strosat runt på gatorna och vart inne i flera olika affärer, imorgon är det Empire state building som gäller, samt Central Park och något museum som jag inte kommer ihåg vad det heter.
Om ni vill ha mera uppdatering, följ mig på instagram @agnesjansons där uppdaterar jag betydligt mycket mer än här! Kramar från mig så länge!

how to: frappuccino

Du behöver: Is, mjölk, vaniljglass och smaksättning t.ex jordgubbssylt, chokladsås osv. Och grädde att toppa med.
 
Börja med att lägga i 8-9 isbitar, 2 dl mjölk och några skopor glass i en mixer och mixa. Då är själva basen gjord och själva smaken som saknas. I den jag gjorde hade jag två matskedar jordgubbs sylt, men man kan även ha chokladsås eller någon annan sås. Vill man ha en Mocka frappuccino så tar man i kaffe och chokladsås och mixar osv. Sen är det bara att toppa med vispgrädd och njuta!
 
Det är så enkelt så det blir svårt att berätta hur man gör, hahah. Men hoppas ni förstår och sen är det väll bara att mixa och trixa med alla smaker och hitta sin egen favorit. Jag har inte testat med kaffe och derför vet jag inte riktigt hur mycket man ska ha i, men du får helt enkelt testa dig fram!

pinkie perfect

Såhär ser mina nymålade naglar ut nu, i en perfekt bubbelgums rosa! Hittade det i mammas skåp, och blev lite kär hihi. Det kommer från Chanel och är i färgen 535 May!
 
Nu vare ju ett tag sen jag bloggade, men har haft fullt upp med skolan och andra grejer. I onsdags var jag på One Directions film This Is Us, jag är inte ett jättestort fan av dom men kände ändå för att se på filmen. Den var helt okej, och jag kanske är fel person att bedömma. I nuläget kommer jag inte på något mer jag har gjort i veckan, så har inte vart en jättespeciell vecka. Imorgon åker jag ju till New York!!! Är sjuuuuukt glad och det ska verkligen bli så himla roligt! Kameran hänger självklart med och ska försöka ta så mycket kort jag kan.
Vi hörs kanske något mer ikväll eller imorgon, men kram på er sålänge!

RSS 2.0