2014

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja gud verkligen, både saker jag ångrar och inte ångrar.
 
Hur har ditt 2014 varit?
 
Jag måste nog säga att mitt 2014 varit hemskt. Jag har inte alls mått bra, jag har fått yttligare en diagnos och varit borta från skolan i "" veckor. Samtidigt har jag haft några riktigt lyckliga stunder som jag är så tacksam över.
 
Vad är din största framgång 2014?
Insett att det faktiskt finns bra saker i allt, ser man dom små bra sakerna bygger man upp stora bra grejer.
 
Blev du kär i år?
Ja.
 
Bästa köpet? 
Tror nog det är min 50 mm f/1.8 objektiv, har använt det konstant sedan jag köpte det.
Vad spenderade du mest pengar på? 
Har lagt sjukt mycket pengar på mat men tror jag lagt mer pengar på kläder och smink faktiskt.
 
Vilka länder besökte du? 
Kreta, Paris, USA, och Dubai.
 
Största musikaliska upptäckten? 
Öppnade upp mina ögon för både Miley Cyrus som jag totalälskar.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Ja, alla lov jag fått. Det är ren gjädje, att inte behöva känna pressen och stressen. Jag skulle kunna rabbla upp flera saker, men tror att det är små "skitgrejer" i andras ögon om jag ska vara ärlig.
 
De bästa nya människorna du träffade? 
Thilde, asså omg. Vad skulle jag göra utan den människan seriöst, älskar henne så himla mycket. Började även träffa flera tjejer i klassen som jag är så glad över, riktiga små lyckopiller.
Vad önskar du att du gjort mer? 
Måste nog säga, varit i skolan. Jag har försökt så gott jag kan men självkalrt önskar jag att jag klarat av mer.
 
Bästa minnet från 2014? 
Västkusten med Saga, har så många fina stunder men det var så härligt. Sommaren överhuvud taget var underbar.
 
Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015? 
Vill må bättre, och känna ork till att göra fler saker.
 
Vad fick dig att må bra? 
Mina närmaste vänner. Måste även säga mitt ex, den tiden vi var tillsammans bätte jag så jädra bra.
 
Favoritprogram på tv? 
Har helt ärligt inte kollat på tv under detta år, tycker mer om att kolla på filmer och serier.
 
Vem saknade du?  
Min Farmor.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015? 
Tro på mig själv och på att jag klarar mer än vad jag tror.
 
 

@sälen

Lite bilder från förra året men nu är vi åter här igen och snön är lika kall som vanligt. Vi får se vad vädret bjuder på imorgon, är det fint så följer jag nog med systern min till backen eller så stannar jag i stugan med mamma och dricker te och läser.

årsresumé 1

Firade in det nya året som vanligt i Sälen. Fick till några fyrverkeri bilder som jag dock aldrig har visat. Jag tog även mycket "självporträtt" och började använda mitt nya objektiv mycket flitigt. Köpte värkdens finaste nagellack som än idag är mitt favorit nagellack och insåg att jag inte behövde alla mina VS och sålde dom flesta. Aslan var pytteliten och väldigt mysig.
Fortsatte fota mycket med mitt 50mm objektiv och hade mycket ljus och kontrast i mina bilder. Redigerade och ögonen väldigt mycket. Vi tog mycket hand om Milton och jag fick katthår överallt i min garderob och i sängen. Sara var även med i sälen och vädret var underbart så kameran fick följa med mycket i backen. Upptäckte Aloe Vera drickan och jag drack det minst 2 gånger i veckan, opsiee.
Min förebild och största idol fyllde år och det firade jag självklart. Jag, Sara och min syster hade en enormt misslyckat photoshoot. Vill inte ens kolla igenom bilderna igen. Dom nya lokorna kom och jag fastnade verkligen för den som smakade vaniljglass. Vädret blev även lite varmare och jag började gå ut och röra på mig rätt så ofra samtidigt som jag älskade att göra bananpannkakor och äta kvarg med hallon. Jag och min syster köpte en ny locktång och jag lockade mitt hår lite då och då men insåg efter ett tag att det var onödigt då det inte gjorde någon skillnad från mina naturliga lockar.
Min fjärris försvann spårlöst och det gick en månad utan att ta några bilder med den. Därav hade jag faktiskt inte så många bilder i April och jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket som hände. Köpte iallafall min älskade Odd Molly blus som nu börjar bli lite för liten. Började även läsa TFIOS för andra gången efter jag insett att jag för länge sedan läst den på svenska utan att jag vetat att det varit just "den" boken. Fick även en Clarasonic som jag började använda utan att märka speciellt stor skillnad.

mys

Att få sätta på sig mystofflorna och gosa ner sig i sängen med en liten sällskapssjuk katt är något jag alltid saknar när jag är ute och reser. Vaknade lite efter 8 av att Findus stod och jamade, så jag gick upp för att släppa ut honom men inte ville katten gå ut i kylan. Istället kröp vi båda ner i sängen igen och njöt av värmen ifrån täcket.
 
Nu sitter jag och äter soppa pga min jäkla tandställning som hoppar ur fästerna. Har just nu mer än 1 cm ståltråd in i kinden och har gått runt med det hela julhelgen, det är mysigt ska jag tala om för er. Men imorgon hade dom en tid så då ska jag äntligen få fixa till det och hoppas på att jag kan äta efter det. 
 
Nu ska jag snart åka till marieberg med saga och sen åker vi nog hem till nåon och bara myser, bloggar senare. Tusen pussar.
 

winter outfit

Fick äntligen ha mina älskade Ugg's idag!!!! Kom hem från Dubai igår och somnade som en stock tidigt på kvällen, när jag vaknade upp och kollade ut genom fönstret var det äntligen lite snö. Bilder från Dubai och hur det var där kommer så fort jag laddat in bilderna i datorn!!

black & white

Hur snyggt är det inte med svartvita bilder? Alla bilder passar verkligen i svartvitt och det blir alltid såå snyggt.

nagelfix

Efter att jag gjorde akryl naglar har mina egna naglar vart helt katastrof. Försöker få dom att växa fortare genom att masera nagelbanden(??) och smörja in mycket med återfuktande krämer. En annan favorit är även ett set ifrån Mavala som stärker naglarna med fiber så dom inte ska gå sönder så lätt. Riktig lifesaver just nu.

sunday night

Fick faktiskt rätt mycket plugg gjort på eftermiddagen, har mitt sista prov för 2014 nu på onsdag och då är det ju alltid kul att försöka göra det så bra som möjligt. Efter middagen hoppade jag direkt ner i ett varmt bad med tända ljus, har varit så kall om mina fötter och händer idag så det var riktigt behövligt.
 
Nu ligger jag nedkrupen i sängen i skönaste pyjamasen och är redo för att sova. Så skönt att göra rätt tidiga kvällar och bara slappa tills man somnar, det är exakt vad jag ska göra nu. Göra Te och sedan slappa tills jag somnar av mig själv.

"På söndag ska jag plugga"


Än så länge idag så har jag: Vaknat mycket senare än planerat, ätit choklad till frukost, varit på Marieberg, tagit sönder mina jeans och fått katten att hata mig pga mitt mysbehov. 
Vad jag inte gjort: pluggat.

seg kväll men underbar dag

Har haft en sådan underbar dag idag med så sjukt mycket skratt. Finns det ens något bättre än att skratta tills magen krampar och tårarna bara rinner? Var på öppet hus med Thilde på Thorén, hade lovat Thilde att följa med henne dit igen då jag redan varit där för ett litet tag sen med mami. Kan ju bara säga att allt detta med gymnasievalet är lite kaos i min hjärna för tillfället.
Gick sedan upp på stan igen runt 2 för att möta några tjejer på stan för att sedan gå hem till Emma och fika lite hemmagjorda lussebullar, så himla mysigt. 
 
Har nu suttit i soffan i flera timmar och sökt runt på en massa bilder på coola resemål, klappat lilla kissen och även börjat få ont i huvudet och magen. Inte så kul men tror det blir bättre efter lite sömn. Ska strax orka mig upp ur soffan och tvätta bort sminket och sedan drömma mig bort under mitt varma täcke

jul i dubai

Har helt glömt berätta för er om detta, men jag ska faktiskt inte vara hemma under julafton. Jag och min familj ska nämligen åka till Dubai i några dagar. Är så sjukt taggad på det, även fast det kommer kännas så konstigt att för första gången fira julafton utan snö och kalle anka. Vi kommer fira "julafton" nu fredag istället med lite släkt och sen kommer vi fira självaste julafton på något sätt i Dubai. Längtar såå efter lite värme, vita stränder och lite shopping på världens största shoppingcenter!

new dresses

Från att vara supervan att fota med en fjärrutlösare var detta ett äventyr, men bilderna blev helt okej ändå.
 
Har på dom senaste dagarna blivit två helt underbara klänningar rikare. Den första är ifrån Bikbok och den andra är ifrån H&M. Dom är verkligen såå underbara och jag ska antagligen ha den gråa på julafton.

andra advent

Firade min andra advent mer eller mindre i kyrkan. Var på gudstjänst i en timme och sedan var vi med alla konfimander till kl.3. Var grymt trött men det är alltid lika mysigt i kyrkan, det känns så tryggt där. Efter det så gick jag och Thilde runt lite på stan och hittade världens underbaraste klänning(!!!), blev helt kär. Jag och mamam gjorde en liten deal så den är förhoppningsvis min imorgon, hihi.
 
Tog ett litet bad förut och nu sitter jag och dricker te och lyssnar på podcasts, älskar sånna här mysiga kvällar utan något måste. Man behöver sånt ibland och det är så härligt när man väl tar det lugnt.

friday night

Insåg just när jag la mig ner under täcket med magen på magen att jag faktiskt måste upp och tvätta bort sminket innen jag får sova, i-landsproblem.se.
 
Har iallafall lagt mig i sängen nu med en kopp av mitt nya favorit te efter ytterligare en runda av att vända upp och ner på mitt rum på jakt efter min fjärris. Helt sjukt hur jag kan lyckats slarvat bort den igen, och ändå tänker jag hela tiden att jag ska lägga den på samma ställa. Det gick inte så värst bra med den idén.
 
Planerna för imorgon är att plugga som sjutton och även försöka bli av med mitt halsont. Började känna av det igår och idag är det mycket värre. Att ha ont i halsen är verkligen inte kul, det gör ont hela tiden och man tappar lusten till allt, usch. Hade hellre vart frisk och superpluggat i några timmar och sen försöka hitta julkänslan, måste verkligen köpa julklappar!!
 
Ska väll ta tag i vad jag måste innan jag får krypa ner igen i sängen med myspyjamasen och en bok eller podcast, godnatt på er.

dear santa..

Har haft det rätt svårt att komma på vad jag önskade mig iår, har lixom inte kunnat komma på något som jag vill ha sådär jättemycket. Önskar mig iallafall fina underkläder och myskläder, speciellt tofflor och en morgonrock. Är även helt kär i pip studios koppar och skålar, vill verkligen ha fler fina skålar och koppar. Böcker står alltid på min önskelista och iår önskar jag mig tre böcker, vill verkligen läsa the golden year!! Har verkligen fastnat för min sleek palett och önskar mig två till i färgerna Oh so special och Orginal, önskar mig även ett läppstift från Mac i färgen Snob och ett premium borstset från Sigma(heaven typ). Objeltivet är en grej jag vet att jag aldrig kommer få pga. det höga priset men vill ha det so badly.
 
Vad önskar ni er i julklapp och vad planerar ni att ge bort för kul?

kvälls inlägg

Jag älskar att dricka kaffe men dricker det nästan aldrig hemma.
Jag bor typ hos tandläkaren, var där i måndags och ska dit igen imorgon. Älska tandställning.
Det bästa som finns är nystädat rum, nyduschad, tända ljus och krypa ner i en nybäddad säng enligt mig.
Inför gymnasievalet funderar jag på estet-media eller sam-sprint, rätt mycket panik över de valet.
Vill såsåsåså gärna ha ett nytt objektiv, men vet inte vilket eller hur sjutton jag ska ha råd med det.

goodnight

Tänkte skriva av mig lite innan jag snart går och lägger mig, eller jag gar redan krupit ner i min underbara säng. Som ni ser på bilderna har jag äntligen satt upp en sänghimmel över sängen, jag har letat som sjutron överallt men hittade äntligen en som är så mysig. Så nu sover jag som en prinsessa.
 
Vill även ta upp orsaken till min bloggning, har inte mått speciellt bra på sista tiden och har på något konstig vis även tappat lusten för att skriva. Den lusten har kommit tillbaka nu och jag är faktiskt supertaggad på stt skriva.
 
Jag kan ju absolut inte låta denhär dagen glida förbli utan att jag tar upp att det nu är december. Tiden har verkligen gått så fort i år, och jag tror faktiskt inte jag är den ändå som tycker det. 
Mina små juldekorationer är uppe, julkalendern framme och jag försöker få fram julkänslan så gott det går. Min jul blir lite annorlunda iår med det ska jag snart berätta om. Nu ska jag läsa något kapitel och sen sova, sussa gott!

I'm gonna live like tomorrow doesn't exist

Jag trot helt ärligt jag har kollat på den här videon minst 50 gånger. Jag är verkligen helt kär. Har länge kollat på Maddie när hon dansat och när jag sedan upptäckte den här videon har jag varit fast. Kan helt klart säga att Maddie är en förebild inom dansen och Sia har en underbar röst, love it!

RSS 2.0