BLOGGAR FRÅN OCH MED NU PÅ VIONNO

Det ska nog inte bli några större problem för er då ni fortfarande kommer kunna komma till min blogg via min domän, agnesjansons.se. Det kasnke krånglar lite nu första timmarna, men som det ser ut annars kommer det här bli super. Tycker att alla ska checka min "nya" blogg agnes.vionno.se
 

INFO!!!!


winter wonderland

Tänkte skriva att snön äntligen kommit, men man ska ju inte ljuga, eller hur? Usch och fy hatar verkligen kylan, och jag som trode att jag kanske skulle klara mig igenom årets vinter. Har inte äns några vinterskor än, superbra Agnes... Har inte hittat några jag gillar och jag har verkligen letat länge. 
 
Har vart dålig uppdatering senaste dagarna, har vart så sjukt trött varje dag efter skolan så har för det första sett ut som ett monster och har för det andra inte orkat ta bilder osv. för att blogga. Men nu går vi mot ljusare tider, haha och snart kommer det börja bli mycket ljusare ute.

hot chocolate

Jag och Emma försökte oss på att göra lite tjusiga koppar med choklad, ni kan ju själva avgöra om det blev fint eller inte, hahah. Gott var det ialafall. 
 
Efter skolan drog ialafall jag och Emma upp på stan och satte oss på Java, hade en jättemysig stund med min  lilla Backis. Sen stannade vi till på Ica för att köpa grädde och mini mashmallow's till våra lyckade mästervärk. Kan nog inte säga att vi gjort så mycket mer förutom att vi haft det super. Imorgon är det fredag, huuur skönt?! Vet inte vad jag hittar på imorgon, men på Lördag kommer Sara hit och vi ska ha lite tjejmys på kvällen. Så det är mina planer för helgen, vad ska ni hitta på?

Att välja

Fick en förfrågan igår utav ett bloggnätverkt  som undrade om jag vill gå over till dom och börja blogga där. Jag har funderat länge nu men kan verkligen inte besluta om jag ska ta ett steg ut i det osäkra eller stanna kvar här där jag vet vart jag har allt och att ni finns här.
Byter jag kommer jag fortfarande ha .se men det blir ändå en förändring. För er kanske det inte är någonting men för mig som bloggat på blogg esse i över tre år är det inte bara att byta. Jag har velat byta länge och har kontaktat en del bloggportaler men har ändå inte kännt mig bekväm på dom.
 
Jag vet ju att denhär bloggen alltid kommer finnas här och trivs jag inte kan jag komma tillbaka men då blir det så mycket krångel i onödan. Så jag tänkte fråga er. Vad tycker ni att jag ska göra? Spelar det ingen roll eller är det kanske världens undergång? Skriv jättegärna en kommentar och hjälp mig!!

pink diamond

Köpte det perfekt rosa lacket för några veckor sedan, jag dör vad fint det är. Det är ifrån Essie i färgen pink diamond. Kände för att piffa till det lite så jag målade ringfingrarna i guld med ett lack ifrån Isadora, vilket blev lite sådär men jaja.

mondayyy

Hej sötnosar, tar just nu en paus i att plocka undan allt smink jag spridit ut i hela mitt rum, hahah. Ska även försöka få det lite fint här inne, tänkte ta bilder på rummet imorgon eftersom många velat ha det. Även fast mitt rum är katastrofa, heheh. Men yess, efter det ska jag träna lite. Och ja ni läste rätt, ska faktiskt ta tag i det igen, känner att jag håller på att bli världens lataste så nu ska jag ta tag i mitt liv.
 
Jag kommer blogga lite senare, så vi hörs!!

Home, sweet home

Tjenaa, är äntligen hemma i Örebro igen. Känns superduperbra. Vi kom hit igår, men jag orkade inte blogga så mycket då jag var väldigt trött efter bilresan. Det är verkligen sjukt långsamt att åka bil och man blir alltid jättetrött. Nu har jag ialafall ork, dock är tiden knapp. Jag ska snart iväg till g-vik men Olivia, men hinner skriva dethär inlägget.
 
Jag kom nyss hem ifrån Marieberg med majs, fick med mig några grejer så imorgons ka jag sätta mig och spela in en haul från mellandagsrean, sälen och nu. Men nu måste jag få i mig något i magen innan jag åker, vi hööörs!

första inlägget på 2014

Väldigt fula och dåliga bilder, men har lite bildbrist just nu.
 
Gud, första inlägget på 2014. Har inte kunnat uppdaterat er tidigare då jag inte haft något internet, men nu är det ju ny månad vilket betyder nytt internet. Till och med nytt år, helt sjukt hur fort 2013 gått. Det har verkligen inte vart mitt år så nu hoppas jag att 2014 ska bli så bra som möjligt!
 
Här i Sälen är det som vanligt, snöigt och kallt. Igår åkte Alice(kusinen) och resten av familjen hem, så nu är det ovanligt tyst i stugan och det finns inte så mycket att göra. Snart ska vi ialafall äta och det kanske blir nattåkning i Tandådalen senare. Vi hörs, kraaam!

RSS 2.0