fjärrisen is back

Äääätnliiigen funkar den igen, gud det var så länge sen jag fotade med min älskade fjärrutlösare. Känns bra att den funkar igen och jag hoppas att jag får mer insperation nu till att ta fler foton och då även blogga. Inlägg kommer nog ikväll, om jag orkar skriva om Miley konserten så gör jag det ikväll annars kommer det förhoppningsvis imorgon. Annars ska jag bara ta det lite lugnt ikväll, har varit uppe i varv flera kvällar i rad nu så känns skönt att få lugna ner mig lite. Hoppas ni mår bra och får en bra lördagskväll!

grisisar

Jag och mina bästisar. Jag fick till och med mata dom så att våran framtid är redan bestämd. Jag vill ha en gris mammaaaaa!!

i parken med Thilde

Har haft en superhärlig dag med Thilde i stadsparken. Vi träffades runt 11 och tog en runda i sommarro-skogen, träffades sedan runt ett igen och drog upp på stan och köpte med oss jordgubbar och sushi. Har på sista tiden verkligen börjat gilla sushi, så himla mummsigt. Vi var i parken i några timmar och fick sedan nog av att ligga stilla så vi gick på äventyr, som vi för övrigt alltid gör, till Stora Holmen och klappade och matade lite släktingar, som för övrigt var grisar och får. Gud, har verkligen njutit av denhär dagen.
 
Imorgon bär det av till Stockholm igen med mina tjejer och kollar på Miley(!!!), ska bli så jääääkla sjukt. Älskar livet just nu och det är bara få yttiga dagar tills vi officiellt får sommarlov även fast det känns som det redan nu.
 

yankee candle

Äntligen är ljuset mitt, dom hade halva priset på alla ljus i den här kollektionen så slog till på ett stort. Har bränt det nästan varje kväll sedan jag fick det och det luktar så sjukt gott!!

lite nytt och fräsch

Sådär, nytt, ljust och fräscht. Hade endel problem med mallarna men det löste sig mer eller mindre. Jag hade tänkt fixa lite indelningar i menyn med kategorierna då det blir så himla långt när jag har det som jag har nu men det ville icke så ska försöka hitta feler någon dag.
Hoppas ni tyckte designen var bättre än andra, skriv gärna vad ni tycker!!

kvällsmys

Förlåt för så brusiga bilder, råkade ställa in någon inställning på kameran.
 
Ligger just nu i sängen med jordgubbar, en liten haribo påse och aloe vera framför min nuvarande favvoserie. Behöver nog inte ens säga vilken det är, hahah. Helt perfekt söndagskväll enligt mig.
Har även nu på kvällen börjar lite smått med en ny design, fick ett väldigt ryck till att designa så hade hur många ideér som helst som jag dörsökte få ihop i ett. Så om det går som det ska har jag nog en helt ny design någondag i veckan.
 
Den kommande skolveckan ser väldigt lätt ut. Går kortare imorgon då vi inte har någon balett och på tisdag ska dansfördjuparna iväg till Stockholm för att kolla på en musikal, sjukt taggad på de! Onsdag som vanligt och sen är vi lediga på torsdag och fredag, man känner verkligen hur nära sommarlovet det är nu, älskart!!

Sunkissed Summer Tag ☼


sunday

Förlåt för sån kass uppdatering och så tråkiga inlägg på senaste tiden. Har inte haft så mycket insperation till att fota och min fjärris fortfarande inte funkar så blir det inte så mycket att blogga med. Har gått igenon hela mitt arkiv med bilder och hitta en bild jag redigerade om lite för att kunna blogga.
 
Har för övrigt haft en superhärlig helg, sov hos P i fredags och träffade Thilde igår. Den tjejen asså, så underbar. Vi hamnar alltid på sånna äventyr. Vädret har varit så underbart hela veckan men nu är det lite molningt och kallt så har vart inne största delen av min söndag och planerar inte heller att gå ut om jag inte tar en liten pw senare. Lovar att blogga mer sen, puuusss.

sista fredagen i åttan

En jäkligt cool trappa i Swarofski affären i Paris! SÅn ska jag ha i mitt framtida hus ;)
 
Hoppas alla har haft en bra början på sin fredag, jag har haft det lite sådär. Till att börja med så var det nära omöjligt för mig att komma upp imorse, tillslut så tog jag mig ändå upp men missa första lektionen. Var sen i skolan i max 2 timmar till jag kände att det inte gick mer. Har inte gjort något speciellt resten av dagen, bara gått runt i huset.
Ska till Petter ikväll och sover där, så det kommer göra dagen lite bättre iallafall. Få se om jag bloggar mer sen, puss.

annorlunda outfit bilder

Såhär går det när min fjärris är trasig och jag får ideén att ta outfit bilder. Hade iallafall på mig detta i lördags när det var så himla härligt väder ute. 
Kjolen och tshirten är från Brandy Melville och solisarna är syrrans Rayban.

tisdag 20 maj

När jag inte bloggar så sover jag, pluggar eller kollar på tvd. Är just nu innte i en serie period, så kan ligga och kolla flera avsnitt i sträck utan att bry mig om någonting runt omkring. The Vampire Diaries har nu blivit en ny favorit efter jag kollat klart Gossip Girl, PLL och nästan hela 90210.
Skolan börjar ju öven gå mot sitt slut vilket känns hur härligt som helst, kan knappt fatta att vi snart får sommarlov?! Jag har en hel del grejer som jag ser fram emot, tex Bangerz tour nästa vecka!! Det ska verkligen bli så himla kul att se Miley live, tycker hon är en grym artist.
 
Tänkte ta en liten paus i att kolla tvd, men känner jag mig själv kommer jag om ungefär en kvart sitta med näsan framför Stefan igen. Försöker hinna blogga så mycket jag kan, med som sagt för många avsnitt och för lite tid till att blogga, puss på er!

så himla grymma

Hittade en liten snutt av detta på vine igår och letade snabbt upp videon på yt. Är helt kär i dom, låten är egenskriven och fantastiskt samtidigt som den blonda killens röst är todiefor!!

time to blog.

 
Jag är så duktig idag, har gjort ett schema för vad jag ska göra idag och just nu står bloggning på schemat. Kom för några minuter sen hem, har vart på ett "möte" på bup. Ska hinna blogga lite nu på typ 3 min haha, det tog längre tid än vad jag trode att redigera bilderna.
Ska även städa och köra ett litet träningspass senare idag. Men jag bloggar senare ikväll och ett tidsinställt kommer, kramisar!

nu är den min

Fick med den hem idag för 50 kr. Maja tyckte också den så vi delar systerligt på den vilket även betydde att det blev hälften så billigt, riktigt kap!

söndagsmys

Efter en lång dag utan att fått något speciellt gjort så tänker jag krypa ner i sängen och få ännu mer ingenting gjort. Hatar sånna dagar, men egentligen är det ju rätt så skönt att inte ha så mycket att göra även fast jag är en person som vill att saker ska hända hela tiden.
Veckan som kommer ska alla åttor på skolan iväg på prao, så imorgon blir min första Prao dag. Slutar ett varje dag vilket är så sjukt skönt, är liksom van att sluta 4 nästan varje dag. Jag bloggar mer senare, kramis!!

personnes à Paris

Älskar somsagt att fota personer och i Paris testade jag att göra det till en helt annat nivå. Tog domhär bilderna första dagen och den sista andra dagen. Kan ju inte säga att dom blev bra men det var riktigt kul att fota något annat.
 
Har kommit igång med redigeringen från bilderna i Paris och ni får hålla ögonen uppe för flera "delar"!

Vad jag köpte i paris


black N' white

Min fjärris funkar inte för tillfället så fick bli lite snabba och fula bilder direkt med kameran.
 
Det är verkligen så hemsk väder just nu, det regnar hela tiden, det är kallt och allt ser bara grått ut. Det är liksom maj nu?? Juni nästa månad och just nu känns det som om det är januari igen. Usch. Idag har iallafall vart en bra dag trots vädret är så irriterande. Kort skoldag med 90 min dans som första lektion. Skulle verkligen vilja dansa varje morgon, får på något sätt ut så mycket negativ energi och jag blir på så mycket bättre humör. Efter skolan åkte jag och mamma upp på stan och köpte med oss sushi som vi sedan har ätit nu på kvällen, det blir bara godare och godare måste jag säga!
 
Nu ska jag städa upp lite på mitt rum och sedan mysa ner mig med aloe vera och musik för att redigera lite Paris bilder! Vi hööööörs.

panik på youtube

Har alltså försökt få upp denna video i två dagar men det går så jäkla segt!! Har prövat direktuppladda från redigeringsprogramet jag andvänder som jag brukar, det tar runt 2 timmar och sedan när det är ungefär 5% kvar avbryts det. Så sätter igång och försöker ladda upp det på youtube direkt men som ni ser kommer det ta tid. Vet någon hur man får upp en video snabbare på youtube??får krupp.

bikini craving

Såg denna bikini på Amandas blogg och blev kär direkt. Jag är inte en person som köper tusen bikinis, jag fastnar oftast för en och andvänder den konstant men på sista tiden har jag fått upp ögonen för flera och det här är en av dom. Kanske slår till på den, 50kr per del så det är liksom inte en förmögenhet.

home from Paris

Har haft super fina dagar i en såå härlig stad. Vi hade lite otur med vädret men ska man tänka positivt så behöve vi inte svettas ihjäl och regn är ju lite mysigt när man går runt i mysiga kvarter. Jag tog runt 300 bilder, så ska sätta mig och gå igenom dom när jag får tid. Tror tråkigt nog inte bilderna blev så jättebra, men ska nog se till att få upp några på bloggen och även skriva lite om resan.
 
Jag kom alltså hem inatt, flyget landade kl.10 på arlanda och vi var sedan hemma runt halv två. Jag somnade snabbt i min egna säng, det måste ju vara bästa känslan. Att få sova i sin egna säng efter man varit borta ett tag<333 Har spenderat hela min dag hos Petter och nu sitter jag och pluggar lite och kom på att min lilla blogg behöve uppdateras. Vi hörs, kramisar!

pink nails

Superfin chockrosa färg ifrån Wet n wild fick pryda mina naglar för några veckor sedan, älskar färgen!!

The fault in our stars

Jag har nog skivit om denhär boken tidigare, fast den svenska. Jag köpte den engelska boken, orginalveritionen The Fault In Our Stars för ett litet tag sedan. Älskar verkligen denhär boken och skulle kunna läsa den tusen gånger om utan att tröttna. Om ni inte läst den, läs den!!

RSS 2.0