evening music

Älskar att lyssna på spotify's kvällslistor man kan hitta på "start". Detta är en utav mina favoriter och det är så mysigt att bara låta den spelas på kvällarna med tända ljus.
 

Två från idag


// Selfie från bussen, lagom tjusiga // Höst i Hamptons som för övrigt var så mysigt! //

meningen med livet

Någonting jag verkligen vill gå på är Alex och Sigges föreställning "Meningen med livet". Jag har lyssnat på deras podd riktigt länge och jag tycker verkligen dom är så grymt härliga. Tråkigt nog är det bara i Stockholm och i Göteborg så det kommer nog inte bli av. Är iallafall riktigt avundsjuka på er som får gå på den, vill sååå gärna!!

update from the big apple

Har det så jäkla bra här. Den första dagen här i Usa tillbringade vi i Washington, en sådan underbar stad. Allt var verkligen så himla vackert och vädret kunde man ju inte klaga på, vi alla gick runt i t-shirt och svettades som grisar. Igår hyrde vi en bil och åkte upp till NY, en så fin resa då allt är riktigt vackert nu vid hösten. 
 
Nu är första dagen i New York snart avklarad, vi ska alldeles strax ut och äta på en restaurang och sedan sova för att komma upp tidigt imorgon och åka på en liten utflykt! Följ mig på instagram, försöker uppdatera där mer än vad jag kan göra här! @agnesjansons, är privat men accepterar dom flesta som ser "normala" ut. Alltså inga knäppa & onödiga konton.

Mina senaste videos

 

nya mysljus

Fick dessa två ljus när jag hade min födelsedagsbrunch. Tuva som jag inte träffat på flera år prickade in helt rätt doft och asså åh. Thilde som hade lite försprång eftersom jag gått runt och luktat på alla underbara ljus hos henne hade ju lite försprång. Ska jag vara ärlig vågar jag knappt elda dom för dom är så fina och luktar så gott, typisk Agnes.

Today is the day




bättre sent än aldrig

Posar härligt med mina favvo kossor.
 
Jag borde egentligen sova nu, men har haft så himla mycket att fixat med ikväll så glömde helt bort tiden. Var hemma från skolan idag och om jag hade varit smart hade jag använt den tiden till allt men den orken fanns inte. Istället har jag sprungit runt nu ikväll och packat det sista, hets-städat mitt rum, försökt skriva tidsinställda inlägg och försökt att andas där emellan. Nu kan jag nog säga att jag är klar men paniken och ångesten bubblar upp i mig ändå så ska läsa lite för att försvinna in i en annan värld och sedan kunna somna. Hoppas ni haft en härlig dag, puss och godnatt!

outfit, tjugonde oktober

Finaste och skönaste tröjan ifrån Bondelid och mina favvo Jeans ifrån Gina Tricot. Så himla enkelt men ändå snyggt och bekvämt, perfekt på en grå måndag som denna.

pink october

Beställde en ny favoritdryck på Wayne's igår, en kanellatte! Den var verkligen såå himlans god, även systern min som inte är lika förtjust i kaffe älskade den. Blev helt till mig när jag även såg att dom hade Rosa bandet muggar, hur fint är inte det?

höstfärger

| Canon EOS 700D | Canon 50mm 1.4 |

födelsedagsbrunch

Bjöd hem några underbara vänner för att fira min födelsedag med en bruch och det blev så himla lyckat. Hur härligt ser det inte ut? Blir så hungrig på nytt, hahaha. Ville bara göra något enkelt och då kom min lilla Thilde på den smarta ideén med en brunch. Brända amerikanska pannkakor, scones, kakor, ett ton av frukt, yoghurt/smoothie-glas, juice och te. Lite av det bästa med mina bästa.

rätt så tidig morgon

Vaknade hyfsat tidigt idag för att vara jag. Brukar sova till  typ 11.00-11.30, och idag vaknadea jag runt 9. Låg kvar lite i sängen och gick sedan upp och gjorde chailatte och lite annat gott och åt det medans jag kollade på TVD. 
 
Planerna för idag då? Jag ska upp på stan en snabbis med systern min, spela in en video, redigera en annan video och sedan kanske gå ut på en promenad. Självklart ska jag blogga också, så det blir en helt vanlig och enkel söndag för mig. Hoppas ni får en bra söndag.

black and white

 

tillbaks som det ska

Insåg för några timmar sedan hur underbart kul det är att sitta och fixa och trixa med designen. Har inte gjort det på hur länge sen och nu när jag började hade jag svårt att sluta om jag ska vara ärlig. Måste ta tag i min header dock, har inga bilder att ha till headern så måste verkligen fixa det. Någon som gillar att fota i Örebro, som skulle vilja fota headerbilder till mig?? Kika gärna mig då - agnesjanson
 
Orkar inte äns skriva om min dag då den inte alls varit speciellt bra, har varit i skolan och haft ont i magen. Som vanligt helt enkelt. Imorgon är det däremot fredag, wihoo. Hur skönt ju? Har inga planer för imorgon men på lördag ska jag ha födelsedagsbrunch med några vänner så det ska bli jättemysigt. Seriekväll med sagis är också inbokat någon dag. Härlig helg helt enkelt, hoppas ni får en bra fredag och helg

under progress

Skulle fixa lite på designen och förstörde en massa saker utan mening, så ska försöka fixa det och bloggar som vanligt när jag fixat det.

blue like the ocean

Målat mina naglar i denna superhärliga blåa färg, nagellacket heter Mariann och kommer ifrån Make Up Store. Tipsar deras lack, de är grymma!

hatade söndag

Vaknade rätt tidigt imorse och kollade mobilen för att sedan somna om igen och vakna några timmar senare, typsikt mig att aldrig orka gå upp när jag vaknar från början. Regnet har öst ner hela dagen vilket jag tyckt varit lite mysigt, to be honest. Jag har ändå bara vart inne hela dagen och pluggat, hellre att det regnar då än att det är skinande sol. Blev klar med min SO uppsats för en liten stund sen och tänkte sätta mig och redigera lite videos. Lyssnar även på Zaras nya album, liksom hur grym är hon inte?

favoritplatsen

Min absoluta favoritplats i mitt rum är helt klart hörnet där jag har min säng. Självklart är ju sängen favoritstället, speciellt med mina mysstrumpor på och en gosig katt bredvid mig. Har även fallit rejält för yankee's höstljus, fick detta av min älskade syster i födelsedagspresent och det luktar så sjukt gott.
 
Här har jag varit till största delen av dagen idag, gick hem från skule runt 11 pga att jag hade så sjukt ont i magen och i tänderna/huvudet. La mig och kollade på TVD som jag försöker kolla ikapp på samtidigt som jag åt lite, efter somnade jag och sov ett litet tag. Jag följde sen med mamma upp på stan för att byta en födelsedagspresent och sen har jag bara legat och slöat i sängen. Jag är ändå hur trött som helst så ska nog lägga mig och läsa nu ett tag tills jag somnar.

hösten fångat på bild

| Canon EOS 700D | Canon 50mm 1.4 |
Fångade hösten på bild för första gången iår. Har inte haft någon tid tidigare men idag gick jag en supersnabb promenad. Ska även fota med Thilde på söndag och ska även försöka fixa lite porträtt, jag har snckat lite smått med en vän om det så vi får se hur det blir.

fem punkter

1.Jag avslutar alltid min dusch och duschar i iskallt vatten, det har lixom blivit en konstig vana.
2.Älskar känslan av nyinsmorda ben men ör alltid för lat efter jag duschat.
3.Jag bryr mig mycket om människor omkring mig, nästan mer än vad jag bryr mig om mig själv brukar min mentor säga.
4.Jag skulle såsåså gärna vilja kunna spela gittar eller piano. Försöker lära mig piano så gott det går själv men har för lite tålamod.
5.Jag har på sista tiden börjat gilla mörka färger på naglarna, typ som vinrött och mörkblått.
 

ork

Någonting jag har lite av är just ork, det är inte det att jag är lat utan jag kan bara inte. Jag säger inte att jag inte är lat för det är jag men jag har fortfarande gränser och är inte latare en någon annan tonåring. Däremot har jag så mycket jag vill hinna med att göra under t.ex en dag, men sen slutar det med att jag ligger i sängen/soffan och halvsover för orken inte räcker till. Det finns liksom inget kvar, det är tomt i hela kroppen. Jag kan tänka och peppa mig själv så himla mycket men sedan när jag ska resa upp och göra det så tar det stopp.
 
En grej som får lida väldigt mycket utav dethär är bloggen. Jag måste prioritera skolan, jag måste ta all ork jag kan hitta i min kropp för att klara av att gå i skolan hela dagen och sedan kämpar jag för att göra eventuella läxor. Efter det är jag död. Vissa dagar går lättare än andra och ibland orkar jag även sätta mig ner och blogga, göra det jag älskar helt enkelt. Så det är inte det att jag skiter i bloggen vissa dagar, jag tänker på bloggen minst en gång per dag och kommer på en massa inlägg att skriva, jag har verkligen en massa insperation och bilder jag vill ta och inlägg jag vill skriva, men orken finns inte.
 
Jag kämpar så gott jag kan, hade jag kunnat hade jag fotat och bloggat dag ut och dag in. Men det går inte som det ser ut just nu, men jag kämpar. Och kämpar man för något kommer man till slut nå det, eller hur?
 

från mobilen

// Orientering i en skog jag aldrig varit i // Lång pratstund med bästis // Right now //
 
Dagen har faktiskt varit bra idag, hade väldigt mycket panik igårkväll och även när jag vakade imorse. Just pågrund av den där jäkla orienteringen, men det gick faktiskt bra och jag är jättestolt över mig själv. Efter skolan träffade jag Thilde, vi satt på Bara Vara ett långt tag och pratade om allt och ingenting. Det behövdes verkligen. Vi skildes åt runt sju och jag gick hemmåt. Nu sitter jag i min säng nyduschad och målar mina naglar, ska snart borsta tänderna och lägga mig och läsa.

my birthday

Fina rosor mamma köpt för min födelsedag, rosor måste nog vara den finaste blomman enligt mig. Försökte ta bild på dom kl. 5 då det tragiskt nog redan börjat bli mörkt, hur tråkigt är inte det? Förstör det ljusa ljuset ju, men jag försöker hitta ny teknik. Vill kunna fota fint även fast det inte är dagsljus, övning ger färdighet.
 
Väcktes iallafall imorse av sång och med att öppna lite paket. Låg sedan och drog lite i sängen tills jag till sist tog tag i mig själv och åkte iväg till skolan. Skolan var helt ok, gjorde ett prov som gick helt okej så det känns bra. Jag hade inga planer alls för idag så mamma bjöd hit några och vi åt tårta och firade mig. Har haft en jättefin födelsedag, älskar dom jag har omkring mig så himla mycket.

autumn

Var ute förut och tänkte fota lite höstbilder men ljuset var hemskt och jag fastnade inte alls på bild idag. Fick iallafall ihop 3 helt okej bilder att blogga lite med. Jag tänkte skrivs ett inlägg ikväll eller imorgon om varför jag inte bloggar som jag gjort tidigare och förklara lite för er. 
 
Idag har jag iallafall haft en extremt onödig dag, det ända "bra" jag gjort idag var att plugga till ett stort svenska prov, kommer antagligen bli en likadan dag imorgon. Har inte så jättemycket energi till någonting just nu om jag ska vara ärlig.
 

RSS 2.0