Gör kvällen lite lättare


Att få krypa ner i sängen men en liten ihop kurad kisse som andas tungt är ju ändå något av det mysigaste som finns. Att veta att någon mer finns bredvid än och man inte behöver vara ensam med alla tankar son kommer över än om kvällarna. Att en sådan liten varelse kan göra kvällen så mycket enklare är otroligt.

new basic

Ny basic tröja ifrån H&M med en lätt polokrage, den är i superskönt material och samtidigt jättesnygg för bara 99kr. 

NYX

När jag var i Stockholm för några veckor sen så kunde jag inte låta blir att bli lite fattigare och två sminkprodukter rikare. Har aldrig testat NYX förut men har hört så mycket bra om det märket. Läppglanset och rouget låg under 100-lappen och är samtidigt så sjukt bra. Det är defenitivt nya favoriter i min sminkväska och vill så gärna ha produkterna i flera färger.

todays

Idag har jag gjort allting jag inte skulle göra idag. Jag vet inte men det slutar alltid så när jag kvällen innan sagt till mig själv att morgondagen ska bli effektiv. Jag vaknade runt 6 hemma i min egna säng utav att kissen ville in till mig och somnade sedan om till 9. Iprincip hela dagen har jag sedan spenderat i min säng med min favoritpyjamas och inte gjort ett skit. Inte alls bra men det är sånt som händer om man heter Agnes. 
 
Imorgon börjar iallafall skolan, känns inte ett dugg bra faktiskt. Tycker verkligen det är så sjukt jobbigt att komma iväg till skolan just nu och nu efter en veckas lov känns det bara jobbigare... Aja, hoppas jag vaknar glad och pigg imorgon och får mer gjort än vad jag fått idag. 

Pretty in pink

Har på sista tiden blivit så otroligt kär i rosa väskor. Det kan piffa upp en enkel outfit så lätt och jag älskar det så. Budget väskan kommer ifrån GinaTricot och jag har varit så nära på att köpt den men inte gjort det. Älskar även toten ifrån DKNY som är perfekt storlek och väldigt classy. Väskan ifrån Ted Baker är ju helt underbar men dagen då jag har råd med den är riktigt långt borta.. :(

svartvitt

Alltså min kärlek för svart-vita bilder har blivit så stark på sista tiden. Alla bilder blir bra så fort man lägger på ett svartvitt filter. Favorit filtret är X1 i VSCOcam.
 
Befinner mig just nu i Sälen och i början av mitt sportlov, det känns riktigt härligt faktiskt. Att vara i Sälen är inte riktigt min grej men jag har med mig bra böcker och imorgon kommer några vänner upp hit till oss så det blir nog helt okej. Denna gång gjorde jag något jag aldrig någonsin gjort, jag lämnade kameran hemma. Ångrade det så fort jag satt i bilen, känns så tomt nu. Men jag tror nog att jag klarar mig, brukar ändå aldrig använda den så mycket när vi är här.

sex stycken

Älskar att puffa till mitt täcka innan jag ska sova så det blir kallt och puffigt, hahah.
 
Har två typ tvångstankar(??), att jag mpste skaka mjölken innan jag dricker/använder den och att torka av locket/skaftet på tandkrämen, tandborsten och min ansiktstvätt innan jag använder den.
 
Mina favoritfrukter är vindruvor, vattenmelon och jordgubbar. Skulle kunna leva på bara det helt seriöst.
 
Har jättemånga doftljus men glömmer jätteofta bort att elda dom.
 
Har världens sämsta kondis, skulle serisöst knappt klara av att springa en kilometer utan att mina lungor torkade ut och jag ramlar ihop. Ändå har jag dansar och rört på mig sen jag var pytteliten.
 
Om jag skulle få välja en sport jag skulle vara jätteduktig på skulle det vara konståkning, jag tycker det är så himla fint och blir lika avundsjuk varje gång.

like from the heaven

Fick värsta rycket för att fota och testade fota upifrån med superdåligt sent-på-kvällen ljus??
 
Vaknade med hemsk värk i kroppen i Måndags och det visade sig sedan vara 40 graders feber, fick senare också en riktig hosta som fortfarande sitter kvar lite. Har tänkt blogga eftersom jag haft all tid i världen men har verkligen inte orkat. 
 
Har alltså inte alls gjort mycket förutom att jag var med Majs och Sara i Lördags och gjorde en supergod vaniljvisp mitt på natten och hade det superhärligt. Idag har jag gjort absolut ingenting, tog ett riktigt härligt bad i kokhett vatten och med min badbomb ifrån Lush och nu sitter jag och bara kollar runt på datorn fast jag vet att jag har skola att fixa. Men den tänker jag skjuta upp på till imorgon för nu ska jag faktiskt göra en smoothie och kolla på youtube videos jag missat under veckan, skolan får helt enkelt vänta Tusen kyssar.

Sista men ändå första


Förstår verkligen inte vart all tid tar vägen, förut hade jag all tid i världen och nu kämpar jag med att hinna med allt jag vill och behöver. Det är redan en helt ny månad och sista dagen på veckan. Har iallafall lyckats haft en lugn helg, hann till och med kolla på en film imorse (har inte kollat på film på flera veckor) och nu har jag precis hunnit tagit ett riktigt långt bad med en god grön smoothie. Är faktiskt redo för en ny skolvecka nu och imorgon börjar jag 11.10 så jag får även lite sovmorgon till att börja med på en förhoppningsvis bra vecka. Kramisar.

RSS 2.0