abs on fire

Någonting jag tycker är sjuuuukt snyggt är magmuskler på tjejer. Tycker inte det ska vara för mycket men man ska se att det finns där. Kan liksom själv sitta och bara scrolla igenom ett feed med bara sånnahär bilder och bli så sugen på att träna och mer eller mindre bygga muskler. 
 
Att träna är verkligen ett ämne som kan vara svårt att skriva om på rätt sätt då ofta folk tar illa upp och det lätt kan bli att man/andra tappar självförtroende. Enligt mig är alla kroppar fina på sitt egna sätt, bara man själv mår bra och har en bra hälsa. Sen har alla olika mål och alla tycker olika om former på kroppen så som alla tycker om olika former av godis. Bara man själv tycker man är vacker så är man vacker.

Livet efter dig

Alltså denna bok. 
 
På en adlibris hemsida står det "En kärlekshistoria som får dig att gråta, skratta och bli arg allt på en gång" och det beskriver hela boken med en mening. Detta är nog den underbaraste boken jag läst, den får dig liksom att känna alla olika känslor på en och samma gång och man blir så tagen av historien. 
 
Boken handlar om Will som har råkat ut för en olycka och blivit förlamad från halsen och ner, hans föräldrar anstället Lou som ska hålla Will sällskap och ta hand om honom när hans assistent eller föräldrar inte är där. Detta leder till kärlek och mer vill jag inte berätta mer än att jag verkligen tycker ni ska ta och läsa den här boken!!

svar på frågor

Vad heter det typsnittet du har i din header? Där det står ditt namn? :) Superfin blogg! Kram
svar: Det heter signerica thin, jag har laddat ner det ifrån dafont.com! Kram på dig också. :)
 
äääälskaaar hur du gör dina videos!!!❤ hur fixar du dina videos? Vilken program? Hur får du så bra ljus? Kan man justera ljusstyrkan på vifron, hur? Hur gör du så att kameran alltid är koncentrerad på dig? Jag ska börja videoblogga, några tips som du skulle kunna ge mig, råd? Tacksam för svar sötis😘 älskar din blogg😍
svar: Tack så sjukt mycket!! Anser inte mig själv vara speciellt duktig på att spela in och redigera videos så detta gjorde mig sjuk glad. Jag spelar in mina videos med min systemkamera, sen har jag oftast mitt 50mm objektiv för det hat högst bländartal vilket ger mindre skärpedjup. Sen använder jag min fjärris för att få skärpan på mig, lätt som en plätt blir det då. Jag använder final cut pro, men tycker även imovie funkar bra då det har det allra viktigaste. Brukar inte justera ljusstyrkan och sånt i datorn utan det fixar jag på kameran. Det är nog det allra viktigaste, har du mer frågor är det bara att ställa dom. Kram på dig!
 
Hej! Jag bara undrar vart lite mer exakt i NY du köpte dem och hur mycket kostade de? De är ju nämligen slut överallt på internet :(
svar: Jag köpte mina Ugg's i deras affär vid SoHo, jag kommer inte ihåg exakt adress men det är jättelätt att googla sig fram till adressen. Priset kommer jag tyvärr inte ihåg exakt men dom var mycket billigare där iallafall. Hoppas du hittar dom!
 

craving calvins

Något jag verkligen inte skulle tacka nej till är ett set underkläder från Calvin Clein. Vill så gärna ha de på den högra bilden, så sjukt enkelt och snyggt?! Väldigt många har bhn på vänstra bilden men skulle inte alls känna mig bekvän i den plus att jag tycker bygelbhn är grymt mycke snyggare.

myskissen

Lilla missen kom in till oss en stund idag, han har inte vart här på ett tag då vi är kattvakt åt Milton nu men idag så fick han komma in en stund. Han sprang direkt till Miltons mat och sedan upp i min säng. Var tvungen att fota för han var så söt. Insåg även att min kamera börjar lägga av(???), jag kan inte få upp menyn och ibland blir den bara helt svart. Inte alls roligt, orkar inte lämna in den och sen få vara utan i flera veckor...
 
Min dag har iallafall vart superbra, gick upp runt nio för att möta Saga vid gymmet vid 10. Vi var där i drygt en timme och det var riktigt kul. Har till största delen av dagen pluggat men nu ska jag snart ta ett bad med en av mina nya lush badbomber. 
 
Imorgon blir det skola vid 11 och sen efter det ska jag till gymmet med Saga igen, ska antagligen plugga efter det men kommer säkerligen hitta tid för bloggen någonstans där emellan. Hoppas ni mår bra, puss.

Tankar senaste dagarna

Dom dagarna jag inte bloggat har jag tänk mycket på:
Vad jag ska välja för gymnasie, det är en helt djungel där ute och och jag har helt ärligt ingen aning vad jag ska välja.
Att jag måste gå ut och gå oftare, få frisk luft och må bättre. Rör man sig minst 30 min per dag så mår man bättre och blir piggare. Plus att när jag väl är ute och går tycker jag verkligen det är så härligt, speciellt om jag har något bra album eller podcast i hörlurarna.
Att jag måste börja lägga mig och somna tidigare, sover betydligt mycket bättre/längre nu än vad jag gjorde för ca ett år sedan men jag vill ändå soma tidigare för att få mer sömn.
Hur enormt mycket jag längtar till våren då blommor börjar slå ut, gräset blir grönt och allt börjar leva igen. Älskar verkligen våren, man får så mycket hopp och energi i kroppen. 
♡Varför jag alltid får så mycket inperation och lust till att blogga på kvällarna, alla tankar och ideér kommer till mig sent på kvällen och ja glömmer alltid att skriva ner dom för att komma ihåg det.

kvällsunderhållning

Vad har du på dig?

Blåa Jeans och min Juicy T-shirt.

 

Vad önskar du just nu? 

Önskar mig sommar och att få känna mig lycklig i mig själv.


Vad ska du göra imorrn? 

Elev för en dag på gymnasieskola och sen möte med skolan.


Och ikväll? 

För mig som har skola imorgon är kvällen iprincip slut, men ska duscha och sen krypa ner i sängen!

 

Vem saknar du? 

Jag saknar myskvällar och min Farmor.

 

Senaste köp? 

Mat<333


Vad skrattade du senast åt? 

Skrattad åt Thilde, hon var så fin i sin mössa idag.

 Vad grät du senast åt?
Igår, jag gråter åt allt och ingenting.
 
Vem sov du senast med? 
Min älskade Saga.
 
Vad läser du just nu? 
Låt Vargarna Komma & The Golden Year.
 
Senast sedda film? 
Kollade på Rädda Willy på jullovet, kollar mest på seirer just nu.
 
Vilken svordom använder du mest? 
Jäklar och fan.
 
Vem var den senaste som ringde dig?
Min syster.
 
Senast 3 inkomna sms?
skickade en bild till mig själv
"måste lägt den dör när jag skulle ta ut nö" - från en gruppchat
"aaa" - från Saga
 
Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
"Yaay"
Vilken är din favoritfrukt?
Jordgubbar och vattenmelon, asså livets frukt.
 
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? 
Ingen speciell som jag kan komma på, hahaha.
 
Vad är du rädd för? 
Att bli lämnad ensam och massa småsaker.
 
Blir du lätt svartsjuk? 
Måste nog säga ja på denna. Har börjat jämfört mig väldigt mycket med andra på sista tiden och vill ha det dom har som inte jag har.
 
Din favoritkaraktär ur en serie? Blair Waldorf ur Gossip Girl.
 
Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Är aldrig inne på facebook längre så har faktiskt ingen aning.
 
Vilket språk hade du velat lära dig? 
Vill kunna Italienska och Franksa, tycker dom språken är så himla fina att lyssna på.
 
Vart vill du åka just nu? Amsterdam eller något varmt land.
 
 

favorit hårprodukt

En hårprodukt jag andvänt i drygt ett år är Healing Oil Treatment ifrån Macadamia och jag älskar den så mycket. Den gör håret väldigt mjukt och det känns som om det faktiskt gör något för håret och inte bara lägger sig som en hinna runt hårstrået. Ett plus är helt klart att det luktar grymt gott och räcker jättelänge, jag har liksom haft samma lilla flaska i mer än ett år nu. Det finns att beställa hem här, för 100kr vilket är ett superpris för en sådan bra produkt.

ny design

Har känt såå länge att jag varit tvungen att uppdatera min design så i förrigår satt jag och fixade ihop lite nytt. Tyckte själv det faktiskt blev bra och tror nog den kommer få vara kvar ett tag. Vad tycker ni?

femtonde januari

bilder från i somras då jag var brun :((
 
Dagar som denna saknar man sommaren mer än någonsin. Det har regnat snöslask och det har varit kallt och almänt äckligt. Imorgon är det iallafall fredag och det känns så himla skönt. Har haft en riktigt jobbig vecka så ska bli skönt med en helg och få slappna av lite från all ångest och press och hoppas på att planerna som är planerade håller.
 
Uppdaterade min dator till yosmite och det var inte det smartaste då mitt videoredigeringsprogram slutade fungera, men agge fixar allt så det ska fungera nu. Min dator är tydligen också slut på minne så försöker få bort massa skit men inget hjälper. Någon som vet vad som klassas som "övrigt" på mac??!

snapshot

// En hel del bilder ifrån mitt kameraalbum på senaste tiden. //
 
Har haft klasskamp i skolan och våran klass klädde ut sig till olika sporter då jag var cheerleader, hittade en gammal bild ifrån västkusten med mitt dreamteam, har haft en dejt på jensens med mamsen, insett att studielampor är överskattat och använt min ljusslinga, kollat på taken 3 på bio, tagit selfies i mitt nya hår, myst med grannkatten som smiter in hos oss, tagit dom allra sista bilderna på mitt blonda hår, tagit mysiga bubbelbad och köpt glitter rosor.

senaste från tuben


myskväll

Mina fina rosor som nu pryder mitt sängbord, hittade dessa rosor med glitter på blomsterlandet. Liksom hur fina är dom inte?
 
Har haft en mer eller mindre myskväll från att jag kom hem från skolan. Hämtade först några grejer hos Mathilda som var en ängel och lånade ut dom till mig. Ni får antagligen se bättre bilder på det imorgon då jag ska ha det i skolan. Åt middag och gjorde en supergod smoothie som jag drack samtidigt som jag tog ett varmt bubbelbad, totalälskar att bada i mycket skum, kokhett vatten och ha doftlljust brinnande. 
 
Nu har jag druckit en kopp te och planerat lite inför morgondagen och ska snart läsa lite och sedan sova.

jag blev brunett

Har länge velat göra något med mitt hår, dels för en förändring men också för att komma ifrån min utväxt som dyker upp på typ två veckor. Så i förrigår blev jag brunett och det känns faktiskt bra, även fast det känns riktigt konstigt att gå från blond till brunett. Hur tycker ni det blev?

nya favorit teér

Asså dessa teér, goosh. De smakar så sjukt gott så det är helt sjukt. Brukar oftast ha lite mjölk i mitt te så det inte ska bli lika surt(??) men det behövs verkligen inte till dessa. Dom är söta, fruktiga och helt underbara. Om ni är te-älskare som mig så tycker jag ni ska springa till närmaste coop och köpa dessa och antagligen få ett nytt favorit te.

senaste dagarna

Har dom senaste dagarna haft en massa roliga saker att tänka på så har faktiskt inte hunnit blogga. I förrigår kom vi hem ifrån Sälen rätt tidigt, runt halv 2. Jag packade upp lite och senare på kvällen kom Sara hem till oss. Vi mös och pratade och gick iväg i sista minuten för att köpa B&J för att mysa ner os ännu mer under täcket till en film. 
 
Igår vaknade jag rätt tidigt men låg kvar i sängen i typ en timme. Våran minsta kusin kom hit runt halv tio så då gick jag upp och pratade lite med henne samtidigt som jag fixade mig. Vid elva mötte jag upp Emma på stan för att fixa lite grejer och halv ett hade ja tid hos frissan(!!!). Jag är numera brunett och jag lovar att ta bilder så fort jag får till bra ljus. Drog sedan en spontanare med Sara och fixade våra naglar och senare på kvällen åkte hela familjen iväg till några vänner.
 
Idag har däremot inte vart så rolig, somnade sent och var tvungen att gå upp tidigt för att kunna pricka av yttligare en gudstjänst i kyrkan för konfirmationen och har sedan iprincip sovit bort hela dagen idag. Tänkte att jag skulle vara effektiv idag och hinna med mycket men mitt mående tog över och jag hamnade i sängen hela dagen istället. Är inte speciellt pepp inför skolan imorgon men det finns inte speciellt mycket att göra åt det. Hoppas ni haft ett superjullov och när börjar ni skolan?

page 1 of 365

Att fota fyrverkerier är inte det lättaste, man såg bara att det var fyrverkerier på 3 bilder men är bara nöjd med den första. Får hoppas på bättre lycka nästa år ;)

RSS 2.0