Wanties right now



monday evening

Har nu någon timme suttit och läst lite bloggar och druckigt en kopp kaffe, ska snart sätta på mig lite mysigare kläder och hugga in i min bok. Har inte alls mycket i skolan just nu, det är verkligen inget jag måste sätta mig och plugga på eller något annat måste så det känns jätte skönt just nu. Allt annat runt omkring skolavslutning osv är också nästan helt planerat och det känns sååå skönt. Hoppas det börjat lugna ner sig inför sommaren för er också, annars är det bara att hålla ut för snart är det sommarlov!!!

min finaste kisse

 

nya träningsplagg

Två nya sportplagg jag fick med mig hem för ett par veckor sig. Älskar verkligen att köpa sportkläder, helt klart roligaste att shoppa. Har kollat på linnet ett bra tag och nu när jag var där så hängde de på sista chansen och det var i min storlek, riktigt kap. Längtar så efter att få gå ut på powerwalks i detta set i sommar när man är brun så man ser lite extra brun ut ;)

jag längtar..

Jag längtar så efter sommarlovet, få vara uppe hur länge man vill men även kunna få vakna när man vill utan att känna någon som helst press eller krav. Jag längtar till Grekland i sommar, få ligga i värmen på en strand med turkost hav men även att få åka runt på ön och upptäcka platser med min familj och kameran. Jag längtar till att få komma ner till Västkusten igen, gärna med mina bästa vänner. Jag längtar till gymnasiet, så sjukt att jag längtar till skolan men jag längtar så efter gymnasiet, nya vänner och en helt ny skola där bara bra saker väntas. Jag längtar helt enkelt till så mycket just nu och saker kommer bara närmare och närmare och snart är dagarna inne.
 
 

tillbaks

Har haft problem med min externa hårddisk senaste dagarna där jag har alla bilder jag tagit under två år och även Iphoto, min dator hittade inte hårdisken och allt bara sa stopp och jag fick panik. Hittade problemet och nu äntligen funkar allt igen så nu kan jag blogga som vanligt igen med massa bilder, weeey

tidsfördrivande lista

Senaste

Låt du hörde: Game Of Thrones introgrejs.

Film du såg: Tror det var Interstellar.

Mat du åt: Pizza ifrån Paolos<33

Kram: Mammsi

Resa: Spanien över sportlovet.

Glädje: Är bara på så allmänt bra humör just nu och är så glad över livet.

Dröm: Suger på att komma ihåg drömmar men kommer ihåg att Findus var med.

Person du träffade: Alla mina favorittjejer<3

Personen du pratade i telefon med: Mamma hahah.

Personen du fick sms av: Emmsi.

Gången du åt 7-eleven korv: Aldrig hänt och kommer aldrig att hända, usch.

Gången du var utomhus: När jag var ute och hämtade in kissemisse.

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Alldeles nyss.

Saken du köpte: Mat<3

 

Allmänt

Ska bli skoj: Gå och lägga sig i sängen och kolla på film nu ikväll.

Ska inte bli skoj att: Skriva ett prov nu i veckan i Fysik.

Sparar till: Långt hår ;) suger på att spara pengar så de har jag redan gett upp.

Pålägg som gäller: Helst ingenting, om inte gurka ibland.

Önskar att jag var bättre på: Att plugga, jag kan verkligen inte plugga. 

Dagens dryck: Smultron dryck från Kiviks, sååå gott.

Vad har du gjort idag: Försökt pluggat, vart på ikea och försökt fixa lite i mitt rum.

Brukar du svära mycket: Nja, inte så jättemycket men det händer.

Hur tidigt stiger du upp: 10 min innan jag måste gå.

På helgerna: runt 10-11.

Vad ska du göra ikväll: Duscha och sedan kolla på en film med min bebis aka katt.

Hur många timmar sover du per natt: Har ingen koll, 7 timmar kanske.

Vad är det för veckodag: Söndag.

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Västkusten och alla härliga grejer jag och Thilde hittade på.

Längd: 1,66 trooor jag.

Vikt: Har inte vägt mig på flera år.

Byter gärna garderob med: Ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte.

Byxa eller kjol: Föredrar nog byxor, är mer bekväm i det.

Senast utlästa bok: Uglies.

Mitt rum kan beskrivas som: Ljust och tjejigt.

Mig själv med tre ord (just nu): Sötsugen, trött och kall.

Jag tränar: Försöker gymma så ofta jag kan nu när jag inte får dansa, hade velat varje dag men motivationen och tiden håller verkligen inte ända dit.

Jag ville bli när jag var liten: Tandläkare, var hos tandläkaren typ varannan vecka som liten och tyckte väll det verkade kul vilket jag inte kan förstå idag.


Skolavslutning

                        |HÄR|                                         |HÄR|                                          |HÄR|                                          |HÄR|
                         |HÄR|                                                 |HÄR|                                                    |HÄR|                                                    |HÄR|
Om ni letar efter en klänning till årets skolavslutning tycker jag verkligen ni ska kolla in Nelly.se. De har flera olika fina klänningar i alla modeller och färger, jag själv tycker det är så fint att ha en klänning med lite färg istället för vitt till skolavslutningen. Jag har redan min skolavslutningsklänning och balklänning klar sedan flera veckor tillbaks men annars skulle jag lätt velat gått runt med någon av domhär.
 

yankee candle

Kunde verkligen inte motstå att köpa dessa ljus när jag var inne i yankee butiken i lördags. Hur lite jag än behövde de skrek dom ändå på mig. Som tur är finns dessa småljus om man är beroende som mig, dom räcker tillräckligt länge och dom är billiga så man kan köpa många. Min favorit just nu är Aloe Water, den är så fräsch och så god..

blueberry boost

Har gått och varit otroligt sugen på blåbär ett långt tag. Typiskt nog hade dem inga färska blåbär i affären så jag kom på den smarta ideén att jag kunde köpa frysta och göra en smoothie. Blev inte direkt samma grej såklart men gott var det. Sen kan man ju inte låta bli att älska den blåa tungan man får av att äta blåbär<3
 
Har btw en massa inägg som jag vill skriva just nu på hjärnan. Så nu har jag tagit tag i mig och faktiskt skrivit ner mina ideer så jag inte glömmer det igen. Jag hoppas att jag får tid nu i helgen att skriva lite så jag kan få upp lite mer roliga inlägg nu här på bloggen. Jag vet själv hur uttråkat det blir med sånna här inlägg hela tiden. Nu måste jag iallafall gå och lägga mig så jag inte är helt död på matte nationella imorgon, puss och kram.

mys

Vaknade på tok för sent idag och känner ingen riktigt ork för att göra någonting idag. Har därför legat i sängen med mobilen och datorn hela "morgonen" även fast jag borde plugga eller göra något mer vettigt. Findus har legat bredvid mig och sovit hela tiden och jag kan inte låta bli att ta en massa kort på honom när han ligger och sover så sött. Och nu kan jag även faktiskt säga att han är min lilla sötnos.

regnigt och grått

Usch för denna dagen säger jag bara. Det har inte alls känns som vår och nu är det ändå maj. Jag tänkte att jag kanske kunde locka fram våren och sommaren genom att ta bort alla vinter och höstljus i mitt rum men det funkade inte riktigt. Regnet har verkligen inte haft ett enda uppehåll, det har regnat konstant hela dagen. Enda gången jag gått utanför huset var för att handla. 
 
Gårdagen var inte heller speciellt lyckat, det började super men slutade i katastof. Så istället för att somna tillsammans med Saga hamnade jag hemma ihopkurad med te, filt och min kisse. För ibland tar känslor över och kroppen faktiskt säger stopp till slut. 

kärleksfullt

fokus är ju väldigt överskattat ju, eller vad säger ni :p
 
Jag är så glad att jag faktiskt har dessa vänner i mitt liv. Vi har gått i samma klass sedan i sjuan men börjat umgås nu sista året och det är jag så lycklig över för dem får mig alltid på sånt jäkla bra humör. Helt klart dem bästa tjejerna jag vet. 

RSS 2.0