Christmas time

2013-12-14 // KLOCKSLAG 19:27:24 //
Shiet, jag har inte bloggat någonting på en hel vecka. Har verkligen haft fullt upp, tror nog dom flesta har det just nu med tanke på att den sista veckan i skolan snart är här(!!!), allt julfix och såntdär grejs. 
Jag har inte fått någon julkänsla än, snön har smält bort. Även fast granen har fått flytta in, nya julljus får brinna varje dag, julbelysningar finns uppe och julmusik spelas 24/7 känns det ändå inte rätt. Får hoppas på att julkänslan kommer innan den 24. Gårdagen spenderades med mina favvo tjejer, tror inte jag skrattat så mycket gud vilken kramp jag hade i magen! Sen så kom Sara hit idag och vi julbakade lite olika saker, mummaa!
 
Efter Julafton så ska vi som vanligt åka till Sälen, jag vill verkligen inte följa med men mamma iggar mig så. Tjejerna ska fira nyår tillsammans och jag vill verkligen vara med men nej tydligen inte.
Kommentarer
Postat av: ida foto. ♛ ᴊᴜʟᴋᴀʟᴇɴᴅᴇʀ ❄

åh så gott!
Har just nu en tävling i samarbete med Becca Design, i potten är ett presentkort värt 100 kr, kika gärna in om du är intresserad! http://prinsesc.blogg.se/2013/december/julkalender-lucka-13.html

2013-12-14 @ 19:45:58
URL: http://prinsesc.blogg.se
Postat av: Michelle

Så mycket gott och fint! :)

2013-12-16 @ 10:04:05
URL: http://mischakaro.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback