November favoriter!


ombre nails

Fick lust att fixa till mina naglar lite mer än att bara måla en färg så såhär blev det! Supernöjd blev jag, vill ni se  hur jag gjorde?

snabbt och enkelt

Vet inte om ni sett det, en har satt in en länk i menyn så är ni sugna på att beställa en design så kan ni bara klicka där. Snabbt och superenkelt!!
Tänkte bara informera er om det så ni inte går och letar efter det inlägget.

black and white

Två superfula bilder jag lägger upp bara för att jag ska kunna blogga.
 
Är sjukt trött så kommer inte skriva särskilt mycket, vi hade lagets dag, så vi var på G-vik från typ 12 till 5 så är rätt så rejält trött. Det var ialafall superkul och jaa. Imorgon är det torsdag, betyder sovmorgon för mig, och sen är det fredag igen. Är det bara jag eller går veckorna läskigt fort?! Det är väll till och med första advent nu i helgen eller nästa helg, det är sjukt hur fort tiden går.
 
Har lyckats få lite bättre ljus i mitt rum så ska försöka ta mer bilder och blogga oftare, ni får jääääätte gärna tipsa om inlägg jag ska skriva. Jag har så dålig fantasi så hjälper ni mig lovar jag att blogga bättre!

dragon fruit

Godmorgon sötnosar! Vaknade för ungefär två timmar sen, så sedan dess har jag ätit lite frukost, Maja och Sara åt drakfrukt så var tvungen att fota den, dock var den jätteäcklig, hahah. Sen har jag bara degat lite i sängen och nu ska jag ta tag i denhär dagen. Ska sminka mig och sätta på mig kläder och sen får vi se vad jag hittar på idag, bloggar lite senare, kramis!
 

fridays are forever, eller inte.

Fredag, hur sköönt?! Jag klarade mig egenom hela skoldagen med kramp i magen och ont i halsen, hejja mig. Sara kom hit för ett litet tag sedan och vi ska snart upp på stan för att kolla på bio. Vi ska kolla Catching fire, är så sjuuuukt taggad. Jag är helt kär i böckerna, första filmen och är typ besatt. I bokväg är dock bok 2 den sämsta, så ska bli kul att se vad jag tycker om filmen. Skulle kunna skriva flera meter om Hungerspelen för asså åh. Okej nu ska jag plugga lite innan vi ska gå, så vi hörs!!

winter outfit

winter
Var ett tag sen jag gjorde ett sånt här outfit collage så fick lust att göra ett.
Dethär skulle jag gärna gått runt i nu i vinter/höst. Är helt kär i Uggsen med paljetter, asså åhh kolla på dom?! Klicka på collaget för att se vart allt kommer ifrån!

cozy

Har varit hemma från skolan dom två senaste dagarna, har haft jätteont i huvudet och mått dåligt. Jag har inte orkat uppdaterat som vanligt men så fort jag känner mig bättre kommer jag komma igång igen. Imorgon är det fredag och jag ska traska iväg till skolan, jobbigaste skoldagen på veckan. Vi går till halv fyra, asså seriöst hur tänkte man där?!
Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen, får väll hitta på något kul. Vi hörs, kramisar!

Sweather Weather tag!


pretty in pink

Hejsan! Jag gör allt för att uppdatera er på bästa sätt, jag vill verkligen men tiden sätter stopp för mig. Har just nu väldigt mycket i skolan, och skolan måste ju gå framför bloggen hur mycket jag än skulle vilja att det var tvärtom.
Hade ialafall ett prov idag, gick toppen, tror jag, det kändes bra ialafall. Ska renskriva en tidning tills på Torsdag så ska skriva klart den sista sidan nu efter jag skrivit klart dethär. 
Imorgon efter skolan ska jag upp på stan till min frisör, ska bli jätteskönt, älskar verkligen att vara hos frisören! Kan bli lite mer update ikväll, så vi hörs! pusss

sju saker ni inte visste om mig

Jag älskar, alltså verkligen älskar när någon håller på med mitt hår. Får typ rysningar för det är så underbart, hahah.
 
Det absolut sötaste djuret som finns är igelkottar. Började som ett skämt med Saga, hahah men nu är det verkligen seriöst. Jag. Ska. Ha. En. Igelkott. Punkt slut.
 
Jag tycker inte om fisk, fyyyyyy.
 
Jag kan inte hålla rent på mitt rum i mer än två dagar, det går inte seriöst hur lyckas folk?!
 
Det roligaste med att fota är att redigera och se slutresultatet!
 
Jag är kär i mitt nya objektiv!!
 
Typ alla mina kompisar har trott jag vart värsta bitchen, tills dom lärt känna mig och märkt att jag är helt tvärtom. Människor, sluta ha förutfattade meningar säger jag bara!!

livet kom emellan

 
Tjena sötisar! Sorry för att jag inte har bloggat någonting idag, jag har vart hos Olivia och pluggat och haft superkul. Hade tänkt och blogga innan men livet kom emellan, eller aa Milton kom emellan. Imorgon är det måndag igen, usch å fy och blä. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, får nog sitta hemma och plugga tills jag dör. Skolan måste ju vara föööör underbar, gud vad jag älskar skolan. 

ny design såhär mitt i natten

Okej, mitt i natten äre inte men ny design äre ialafall! Frågade vad ni tyckte på instagram och det blev väldigt tydligt om att jag skulle byta till denhär headern och då var jag ju tvungen att fixa i menyn också. Är väldigt nöjd, vad tycker ni??

new to my skin

Sa precis till Olivia att jag måste vara sjuk på någe sätt för att köpa hudvårdsprodukter är nog det roligaste som finns. Att sedan få testa något nytt är såå kul och man känner sig alltid så fräch efteråt. Idag fick Garniers avsminkningsservetter och Clearasil's tvätt följa med hem. Vill ni veta hur produkterna funkar, släng isåfall in en kommentar!

"Why Are You So Skinny?"

Kolla på den här videon och börja tänk om. Alla är perfekta som dom är och ska få vara nöjda över sig själva!

morsning korsning

Godmorgon, eller något år det hållet heheh. Vaknade ioförsej för typ 3 timmar sedan eller någe men har inte hunnit gjort något inlägg förnst nu. Dagen kommer mest bestå av plugg och sen ska jag också hinna med att fixa några designer. Måste också ta tag i bloggen så ska blogga och fixa lite, så har rätt mycket att göra idag så vi hörs helt enkelt senare!

eat like nobody's watching

Det här var dom två sakerna jag köpte med pappsen, drack inte Arisonan i NY men åt Goldfish som en galning! Tvingade med några paket hem också för att dom var så sjukt goda, sen när jag fick reda på att det fanns på City Gross, asså lyckan hahah!
Tycker defenitivt ni ska åka och köpa ett paket och testa, om det finns i eran affär. Vem vet jag kanske redan varit där ;)

en paus i allt pluggande

Håller just nu och pluggar fysik, har precis skrivit klart ett tidningsrepotage och har ungefär allt kvar hahah. Var tvungen att ta en liten paus innan jag skulle bryta ihop och dö. Så passar på att blogga lite nu. Dagen har vart bra, började runt nio med en dansredovisning, gick väll sådär. Vi var inte så bra förberedda då sjukdomar har kommit i vägen och allt vart kaos typ, men jaja nu är det gjort så det är skönt! 
Fredag imorgon, så sköönt! Är fortfarande inte säker på mina planer inför helgen, det är konfaläger men är osäker på om jag ska fortsätta eller inte, känns som om jag har så sjukt mycket just nu så jag inte hinner med het enkelt.

wanting the perfect room

Åh, älskar att kolla runt på Weheartit på sånnahär superfina rum! Skulle verklligen vara en dröm att ha the typical weheartit rummet! Vitt, rosa, ljust, personligt, bara helt perfekt.

innan jag somnar och försvinner i drömmarnas värld

Amen liten mysi rubrik, tycke det lät lite gulligt, heheh. Ska ialafall sova om sisådär en halvtimme, vet att jag kommer fastna ett litet tag vid mobilen eller datorn så yes. Dagen har vart najs, var på City Gross med pappa och fick med oss en massa goda grejer hem ska visa två grejer imorgon som jag varit så glad över hahah, yepp jag gillar saker man kan äta/dricka.
 
Funderar på om jag ska skriva planer för imorgon eller spara det till ett inlägg imorgon, jag vet inte riktigt vad ni tycker om sånahär små och rätt snabbgjorda inlägg. Det är ju lätt för mig att göra fast ni kanske tycker det är skittråkgt att läsa?

Sophia Lucia

Älskar verkligen att kolla runt på sånna här dansvideos på youtube. Alla är så jädrans duktiga och man blir så avundsjuk på att man själv inte kan dansa så..hahah. Sophia Lucia är helt klart min favorit och hon är hur grym som helst!!

helgeliehelg

Haft en superduper start på helgen, och så kommer det nog fortsätta! Igår var jag och mina favvos på G-vik. Vi var där tills det stänge och dom var tvungna att slänga ut oss.. opsiee. Hahah, jag orkar inte riktigt förklara vad som hände men jaja, hade såå sjukt kul. När jag kom hem, runt tio, så var hela min kropp bortdomnad för jag var så trött.
Vaknade runt nio idag, låg kvar i sängen och kollade några avsnitt av GG. Har precis gjort mig iordning och ska upp på stan för att byta lite grejer oså, vi hörs senare! pussss

Sugen på en design?

Som jag sa i förra inlägget har jag fått sjukt många frågor om designer och om jag gör designer. Såå, jag tänkte börja sälja designer! Inte alls dyrt, men eftersom det tar tid från mig så känner jag att jag måste få något för de.
 
Information
• Kommer försöka med att det ska ta högst en vecka för en bloggdesign att bli klar, men det kan ibland dröja upp till två veckor eller mer beroende på skolan och hur avancerad designen är.
• På alla bloggar jag designar kommer det stå någonstans lite diskret att bloggdesignen är gjord utav mig.
• Jag kodar/designar endast blogg.se-bloggar. Men man kan beställa bara en header som man själv får sätta in.
• Känner man mig/jag vet vem man är osv. Kan man också få betala extra för att jag ska fota bilder till designen, har inget satt pris för det men vill man får man information till det då.
 
Priser och olika alternativ
• Header, 30 kr. Jag gör en enkel header efter dina önskemål och ni själva får sätta in den.
• Header avancerad, 50 kr. Jag skulle nog säja att header jag har just nu är en avancerad header. Så jag gör    något i den stilen och ni får själva sätta in den.
• Hel design, 70 kr. En header som jag sätter in och kodar, fixar även Typsnitt i inlägg och menyn.
• Avancerad design, 100kr. En header som jag sätter in och kodar, fixar även grejer i menyn(bilder, information, boxar osv.) och typsnitt. Om man vill kan man eventuellt också få en footer.
 
Är du intresserad? Mejla frågor eller en beställning till [email protected]
och märk gärna mejlet med en rubrik som innehåller ordet "Bloggdesign". 

Svar på en massa kommentarer!

Hej! Jag undrar vart du har gjort din header? Verkligen jätte fin! <3 eller gör du headers åt folk? Btw jätte bra blogg <3
Tack så jättemycket! Har fått jättemånga frågor om vart jag gör min header och jag gör dom alltid i Photoshop, där redigerar jag även alla mina bilder! Det här med att göra headers/designer till andra är inget jag gör just idag, men det kommer komma ett inlägg om en ideé nu någongång i veckan.
 
vart kan man köpa ljusen?:)
Jag, som bor i Örebro, kan köpa Yankee Candle's ljus i en butik som heter Katarina's som ligger på köpmansg. Jag vet dock inte vart man annars kan köpa dom i butik, men dom har en hemsida man kan beställa ifrån så googla bara upp det. Dock är det ju lite tråkigt för då kan man ju inte lukta på dom.
 
Precis hittat till din otroligt fina och inspirerande blogg! Men jag undrar vart du köpt parfymen? har hört andra som också gillar den. Supersnällt om du kunde svara :D 
Ha det bra!
Åh tack!! Jag hade väldiga problem med att hitta den, tills jag tillslut hitta den på flygplatsen i NY. Den finns oftast i "små" parfymerier. Har hört att den funnits på Parfymeri L, men har själv inte hittat den. Är det någon som vet vart den finns??
 
Hej:) 
Du var ju väldigt nyligen i New York jag ska dit under våren nästa år och undrar om du har några super tips på vad man ska besöka? :D 
KRAM
Hmm.. gud det finns så sjukt mycket ställen!! Skulle kunna göra ett separat inlägg om NY och platser som man verkligen ska besöka! Jag har ju fortfarande inte äns visat bilder därifrån, herregud Agnes!!!
 
Åh jag är så sjukt nyfiken på den där foundationen, håller den sig matt eller blir den glansig? :)
Den håller sig matt! Jag har inte ett glansigt ansikte, men i T-zoonen kan jag ibland bli fet. Men jag har hört från flera personer med oljigt ansikte att den verkligen håller och jag verkligen älskar den!!
 

Mys lördag

Hejsan! Äntligen ett riktigt inlägg, hahah. Ligger just nu i soffan helt död i mina ben, efter att gått runt på stan i flera timmar. Jag och Majs mötte upp Sara på stan runt 11.00/11.30 eller något har ingen riktig koll, jag och sara gick verkligen loss hahah. Tar kort på alla plagg imorgon, eller om jag spelar in en video. Jag fick med allt jag ville ha hem, så är riktigt nöjd.
 
Kvällen kommer nog spenderas i mjukisar med datorn i knät, har en massa inlägg att skriva och har världens insperation! Äntligen!! Eller vad säger ni?

Shopping dayy

Är snart hemma har varit på stan hela dagen, har en massa inlägg jag ska göra när jag kommer hem så håll utkik!!


Drar mig iväg till stan!


Tvinga med lilla Saga, fast vet att hon vill egentligen! 

världens goaste teer

Mammi köpte domhär för några veckor sedan, och guuud goa dom är! Jag trode dom skulle vara jättesöta först men dom var perfekta, haha. Det finns en till i denhär "serien" som heter något med strawberry, jag har dock inte hittat den någonstans så det är bara domhär jag testat!
Finns att hitta i din närmaste matbutik, men vet inte iktigt hur mycket dom kostar!

fridayyyy

Hejj sötnosar! Hur mår ni idag? Jag mår faktiskt bra, även fast dethär är sista dagen på själva lovet. Vi har ju fortfarande helgen kvar men det är ju som vanligt!
Jag vaknade sent idag, runt halv elva, opsiee. Det regnade som sjutton, nu har det trots allt klarnat upp och det finns några fina blåa partier på himlen. Dagens planer då, ska strax fixa mig och försöka ta lite bilder för jag har sån sjuk bildbrist så det inte är klokt. Sen funderar jag på att gå upp på stan och kolla på The Fooo, som kommer hit till Örebro. Skulle vara kul och se dom igen, såg dom ju på Justins konsert! Är inte direkt någon foooer, men man kan ju inte ro för att tycka dom är en aning söta, hahah.
 
Bloggar mer senare, vi hörs!!

RSS 2.0