instagram

En app jag använder konstant hela tiden är Instagram, älskar att kolla runt på olika bilder och älskar att ladda upp bilder själv. Har nästan precis fått 3000 följare vilket är såå kul. Heter agnesjansons där och ni får jättegärna följa mig.

filmtips - endless love

Kollade på filmen Endless love imorse som jag sa i inlägget före. Jag älskade verkligen filmen, det var en typisk kärleksfilm som faller mig direkt i smaken. Jade och David blir förälskade i varandra och en massa grejer kommer emellan dom, bra och dåliga saker. Jag trode det var en film man skulle gråta till för att den slutade olyckligt men jag tycker faktiskt att slutet var riktigt bra.
Jag ger den 4/5. Ni kan kolla på den i HD kvalité här.

tror jag stannar här

Vaknade tidigt idag, hade ställt klockan på halv nio men vaknade faktiskt innan den ringde. Det förvånar mig att jag inte somnade om efter klockan ringt, gör verkligen alltid det. Gick inte upp förnst halv tio, tror jag. Känner att jag aldrig har koll på tider i mina inlägg, men jaja. Jag gosade lite med Aslan och gjorde sen en kopp chailatte som för övrigt blivit min nya favoritdricka, efter iste ofc, och satte mig i sängen och kollade på en film. Älskade filmen så ska ta och blogga om den senare!!
Känner just nu att jag vill ligga kvar i sängen hela dagen, det lär ju vara den bästa platsen ju. Men vi får se vad som dyker upp under dagen.

braided

Älskar att ha mitt hår i en inbakad fläta, det är snyggt, håller håret ut ansiktet och är riktigt enkelt att göra! Hur skönt är det inte med fredag? Det känns så skönt och verkligen passande med en helg nu för att bara slappna av lite. Jag var i skolan hela dagen idag även fast det var jobbigt i slutet. Vi var tvungna att säga hejdå till min/våran favoritlärare som jag haft sedan 5an. Det kändes verkligen hemskt och jag kan lungt säga att det blev gråtkalas i korridoren. Någonting jag älskar att göra är att gråta, sedan kanske det inte är det roligaste att göra i skolan men det är ändå så skönt att släppa ut allt.
 
Ska träffa Saga senare idag, pyjamasklubb är bestämt nu när vi har matchande pyjamaser. Bloggar kanske ikväll, vi får se vad dagen har att ge. Ha en bra fredag!!

solo

Var och handla med mamma och pappa efter skolan idag och fick med mig en tidning hem. Jag brukar oftast läsa Veckorevyn men Solo såg mycket roligare ut så jag tog den. Får ta och sätta mig ner och läsa och se vad jag tycker om den.

lycka

När dessa bilder tog kände jag en stark känsla, lycka. Den känslan kan förändra ens mående och självförtroende så fort. Detta var en perfekt dag, det var i början av sommarlovet, jag var på min absoluta favoritplats med den tjejen jag tycker absolut bäst om. Då känner man lycka. Jag hade då inget att orora mig för, inget att känna ångest över för jag var med personer jag är trygg hos och på ställen jag känner mig hemma.
 
Just precis nu kan jag inte känna den känslan. Jag känner mig inte lycklig. Jag har nu haft två dåliga dagar i rad, idag var det värst. Jag var allt annat än lycklig idag, när jag gick genom den äckliga skolkorridoren full av människor som inte vet någonting. Inom mig bara exploderar det och jag vill bara fly därifrån. Jag tror jag var i skolan i max en timme, om ens det. Inom den timmen kände jag så många känslor. Jag var rädd, ångestfylld, glad över att jag ändå tagit mig till skolan och jag trode på mig själv men sen så tog det stopp. 
 
Ibland går det bara inte, det tar bara stopp och jag vill bara fly. Det är viktigt att puscha sig själv men det går till en gräns och idag nådde jag den. Det är en ny dag imorgon och jag vet att det bara finns en sak att göra, kämpa och göra så mycket jag kan för att få känna min lycka igen för den finns där, jag har känt den förut och nu vill jag känna den igen.

zara kids

Har på sista tiden verkligen fastnat för Zaras barnavdelning. Dom går ju upp till ålder/storlek 14, vilket passar mig super. Det på bilden är just nu mina favoriter, skulle gärna beställa hem det men icke sa nicke jag ska vara duktig.

bad days

Haft en lite sisådär dag idag. Va imorse på en resurs för första gången vilket kändes lite sådär, har just nu lite problem i skolan och vi försöker lösa det med hjälp av olika metoder. På svenskan hände det också en grej vilket sänkte mitt humör helt och som pricken på i't så hade vi även ett matteprov som gick helt åt skogen. Asså usch, denhär dagen har inte börjat bra.
 
Har nu vart hemma i någon timme och ska ta det lite lugnt, tror jag. Tänkte lite på att ta en springtur för att röra på mig men har ingen ork till det egentligen. Bloggar nog mer ikväll/senare.

dom senaste


podcasts

Podcacasts är nog det bästa att göra när man vill sysselsätta tiden(förutom att läsa om man är en bokslukare som mig), det är liksom bara att koppla i hörlurarna och lyssna, man får sån motivation och man får höra sånna otroliga ord. Jag lyssnar genom appen podcaster som finns gratis i Appstore.
 
Andreas och Mathildas blogpod är min absoluta favorit. Jag totalälskar hur naturligt dom pratar med varandra, det blir verkligen som om man sitter på ett fik med dom och bara lyssnar och inte att det är något dom spelat in i förväg med ett ämne förbestämt. 
Michaela och Dashas blogpod var nog den podd jag började lyssna på. Dom håller sig till ett och samma ämne, kärlek. Deras röster är så härliga och lyssna på och är det några som säger kloka saker är det just dom. 
Alex och Sigges podcast är en podcast som jag bara älskar att lyssna på, dom babblar om så mycket och jag tycker bäst om att lyssna på denhär när jag cyklar till skolan då man sjunker in i deras disskution och glömmer bort allt runt omkring. Denna pratade Andrea om i deras podd och eftersom jag tycker om henne så mycket och är väldigt lik henne så var jag tvungen att lyssna och blev sedan fast.
#hashtagPODD är den podden jag nyligen börjat lyssna på, man får så sjukt mycket pepp i den och man blir allmänt glad och sprallig när man lyssnar på den. Sarah Tjulander för övrigt verkar vara en sådan härlig och självsäker person vilket gör att man själv blir motiverad till att bli den starka personen alla strävar efter.

pyjamas

Älskar min nya pyjams ifrån Cubus. Hur söt är den inte?? Och jag sover som en prinsessa i den kan jag lova.
 
Nu under kvällen har jag tagit ett skönt bad och jag åt nyss upp en bit kladdkaka som mamma bakade idag. Ska strax upp till mitt rum och kolla på en film innan jag ska försöka komma till ro och sova, men först ska jag fixa lite snabba skolgrejjer och packa min väska för morgondagens skoldag...wohoo.

chekos.dk

Var och hämtade ut ett paket idag ifrån chekos.dk. I så fanns det två superfina nagellack, en nagellacksborttagning och nagelwipes. Fick även två chokladbitar, agge gillar. Var självklart tvungen att testa nagellacken direkt, varför skulle jag kunna hålla mig ifrån det liksom. Blev förälskad i nagellacksborttagningen då den luktade cocos, kunde dom prickat in mer rätt? Nagellacken var också superbra, säger inte detta bara för att jag "ska" utan jag säger självklart vad jag själv tycker och dom var förvånatsvärt bra.
 
Färgerna på rosa nagellacket är 108, det glittriga är i färgen 104 och båda kostar 39kr. Wipes'en kostar 35kr och borttagningen kostar 39kr. FIck min paket snabbt och allt gick bra. Så in och kolla deras hemsida, chekos.dk.

planer

 

tjugofjärde augusti

Hej på er, har legat i sängen hela morgonen och här ligger jag fortfarande. Blir alltid så när jag har mycket att göra, opsiee. Tänkte iallafall ta tag i livet nu och sätta igång med allt jag måste göra. 
 
Hade en jättehärlig dag igår i Stockholm, vi kom dit kanske runt 11(?) och gick runt på stan hela dagen. Vid lunch kom även mammas kompis och min systers gudmor, så hon gick med oss resten av dagen. Vi åt jättegott på cafe mocco och jag drack min favorit frappucino ifrån Starbucks innan tåget gick hem på kvällen.

straightened hair


fem sanningar

Jag klarar inte av för starka tandkrämer, får panik.
Får även panik när jag känner att mina tänder är "smutsiga".
Jag har jättesvårt för NO och matte just i skolan.
Har ingen som helst aning av vad jag ska välja för gymnasium.
Föredrar att smsa än att prata i telefon, men trivs att prata med vissa personer.

Lunchpaus


Vi tar en lunchpaus på café mocco, på förmiddagen har vi bara strosat runt på stan oså. Bloggar sen.

suger crush

Älskar mitt suger crush nagellack ifrån Isadora. Det ser fixat ut fast det ändå bara är ett nagellack. Eftersom det är så jäkla svårt att få glitterlack använder jag mig alltid av ett peel off nagellack så det är lätt att få bort det.

sensommar

Det är just sånna här kvällar man ska ta vara på i livet. Träffade Thilde efter skolan, runt 4 och stekte pannkakor och hade det bra. Vi drog även ut på en kort powerwallk tills det började regna och vi gick hemmåt. Vi kom på hur mysigt det skulle vara att bara dra upp på stan och äta något gott så vi drog med min syster och Sara. Vi satt sedan på Sushi Yama i flera timmar, så himla underbart!!
 
Nu har jag krypit ner i min sköna säng, tändt goda ljus och gjort te. Ska försöka somna tidigt ikväll, ska upp tidigt imorgon för att hinna med tåget till huvudstaden. Uppdatering kommer självklart imorgon också, ha en mysig och bra kväll. Kom ihåg att ni alltid är perfekta, no matter what.

todays

 

Quote




tea time

Eftersom bilderna blev så kassa pga ljuset så kände jag för att leka lite med dom i Photoshop, och dett blev resultatet. Rätt så fult enligt mig då jag vill ha ljusa och klara bilder men det funkar ju.
 
Har blivit helt galen i te på sista tiden och dricker det nästan varje kväll, efter skolan och ibland på morgonen. Favoriten just nu är ett kokos och blåbärs te men idag smakade jag ett nytt körsbärste som också var riktigt gott. Vad är eran favorit?

fryser i augusti

Vad hände med vädret? Jag vaknar varje morgon och fryser, sitter och huttrar på lektionerna och när jag kommer hem gör jag något varmt att dricka och sätter på mig varma och gosiga kläder. Hallå, det ska fortfarande vara lite varmt iallafall..
 
Har nu tagit en liten paus ifrån allt pluggande och kollit senaste avsnittet av PLL och även målat naglarna. Jag känner redan nu att bloggningen kommer vara lite svajig nu när skolan är igång men jag försöker planera och hinna med så gott jag kan! Imorgon är det fredag, hur skönt?! På Lördag åker jag till Stockholm med min syster och mamma så det ska bli supermysigt. Bloggar senare, kram!

school supplies

Ett tips för att göra skolåret roligare är faktiskt att köpa skolgrejer, jag älskar sånna grejer. Det är så himla kul att köpa block och pennor enligt mig och visst är det roligare att ha alla ämnen i färgkombination än att ha alla böcker ihopblandade i skåpet? 
 
På t.ex Åhlens kan man hitta superfina anteckningsblock och jag tipsar även om bic's stiftpennor, dom har alltid varit mina favoritpennor alla år i skolan.

första skoldagen

Asså fyfan, hatar skolan. Nu är den igång igen och det är väll bara att le och hålla ut. Efter jag varit i skolan tappar jag seriöst all energi i min kropp, det är sjukt jobbigt. Har nu iallafall satt på mig mjukisar, satt upp håret i en knut och ska strax tvätta av sminket. Ska stänga av datorn sen och försöka komma till ro för att hitta energi till imorgon.
Hoppas alla haft en bra dag, kramisar!

new in - The Body Shop

Slängde ut alla mina gamla hudprodukter och bestämde mig för att testa något nytt jag hört mycket bra om. På sista tiden har min hud verkligen exploderat och den är hemsk, trots att jag fortfarande äter medecin emot acne. Jag hoppas på det bästa och funkar denna serie kommer jag defenitivt köpa fler produkter.

saturday

värme
 
Kom hem för några minuter sedan, spenderade gårkvällen med ett gäng superhärliga tjejer. Mot midnatt så åkte vi  hem till oss själva och jag drog hem till saga för att sova där. Det är något jag kommer sakna nu när skolan sätter igång, att inte kunna göra såna planer spontant.
Vet inte riktigt vad jag ska göra resten utav dagen men jag lär hitta på något, vill verkligen ta vara på dom sista dagarna nu.

Braces


Så, nu är dom inne i munnen på mig. Satte in dom igår som jag skrev men har haft så ont så har inte orkat göra någonting. Det gör inte ont som om någon slår dig men det spänner och känns som om alla tänderna ska åka ut. Jag hade också lite problem med den igårkväll då ett fäste låssnade och tråden stack in i kinden på båda sidorna. Nu är det bättre iallafall, gör fortfarande ont och jag går på soppdiet men vill man vara fin får man lida pin. 

teeth

Ska snart iväg till tandreglerningen för att sätta i min tandställning, är sjukt taggad och jag lovar att lägga upp bilder när jag kommer hem.

En bättre måndagskväll

Hade världens mysigaste kväll med min Thilde igår. Skrev ju på bloggen att jag skulle iväg dit, vi firade 9 månader och en dag och hjärtat mitt överraskade mig totalt med massa gott. Vi kollade på en grym film, har för övrigt kollat på massa bra filmer på sistonde så ska skriva ett inlägg om dem, pratade och skrattade. Älskade vännen min.

Love in Paris

Total älskar Ldb's serie 'Love in Paris', den luktar så himmelskt gott. Hade bara duschcrémen tidigare men införskaffade mig alla tre igår så nu kommer jag lukta gott från topp till tå. Ett plus är ju att dom är rosa oxå!

det handlar om dig

Nu på sommarlovet har jag införskaffat mig en hel del böcker som jag ska läsa. Jag brukar vara bättre på att läsa på sommrarna och har därför köpt böcker som jag tyckt låtit bra men i sommar har jag faktiskt inte läst så mycket så måste hitta tid till det nu när skolan även börjar.
 
Har inte bloggat någonting idag pågrund av ren lathet, har även haft en väldig magknip till och från så har helt ärligt legat i sängen hela dagen. Ska nu blogga, sedan kolla på ett avsnitt (kanske två..) utav Orange Is The New Black och sen hoppa in i duschen för att mysa ner mig efteråt med en kopp te och min bok.

ny header

Fick lust att byta header igårkväll så slängde snabbt ihop något med en bild ifrån västkusten. Är lite halvnöjd, men det blir perfekt för nuet. Vad tycker ni?

bästa tofsarna

Vet inte vad man kallar dessa tofsar men det är som tjocka elastiska band. Köpte ett gäng i NY och var fast direkt, dom finns i vissa affärer här i sverige men är rätt så dyra. Dessa köpte saga hem till mig ifrån Ullared, dom är inte lika bra men dom är mycket billigare.

rainy day

Att ha en liten kisse som kommer och jamar och spriner in genom dörren är det bästa med alla regniga dagar. Min fina kisse som inte äns är min, inte äns en liten tass är min men ändå kommer han som en raket.
 
Vädret idag än så länge har inte vart speciellt mysigt, ska ta och äta lite lunch och sen tänkte jag gå iväg till Thilde för att ha mys med henne. Så perfekt med en vän som bor så nära så det bara är att springa över när man har tråkigt. 

från våran segeltur

 

comfy outfit

Shorts från H&M och linne ifrån Bikbok!

Q/A Whisper Challenge (ft. Emma)


älskade fjärris

Hur skulle mitt liv äns se ut utan min fjärrutlösare, 149 kr fattigare men en fjärrutlösare rikare. Ska vi slå vad om att jag kommer hitta min gamla nu?

late breakfast

Dom senaste dagarna har jag verkligen sovit bort hela dagen, vaknar runt elva varje dag. Får sjuk ångest utav att tänka på det och att sommarlovet snart är över. Det finns inget att göra åt det så ska se till att försöka komma upp tidigare varje morgon.
 
Gjorde scrambled eggs och bacon till "frukost" idag med min syster, lite senare idag kommer Emma och Saga hit för att tälta i min trädgård. Fast först ska jag fixa mig iordning och åka och köpa en ny fjärris, hittar inte min någonstans och jag behöver den verkligen i mitt liv, hahah. Bloggar senare, puss.

tekniska problem

Har lite probs just nu, har tappat bort min fjärris.. again. Tappar alltid blogglusten utan den då jag väldigt ofta använder den till mina blogginlägg. Har letat igenom hela huset efter den så hittar jag den inte får jag väll köpa en ny. Jag har länge tänkt uppdatera mig då jag har en skitdålig som var specialgjord till min förra kamera, vi får se hur jag gör.
 
Har iallafall vart väldigt upptagen senaste dagarna och även haft lite tid över till bloggen men tror jag inte har lika mycket den kommande veckan så hoppas att jag får igång bloggen igen.

new in

Beige & Blå blus - zoe (en affär i Hunnebo) // Marinblå tshirt - Sail Racing // Missoni byxor - nån affär i Hunnebo // Två cupcakes till min lilla samling - Indredningbutik i Fjällbacka // Två John Green böcker - bokhandel i Strömstad // Sminkborstar - här // Handsprit som jag fick av världens finaste vän♥ //

shawn mendes


morgonmys

Godmorgon på er, har vart vaken rätt länge nu men jaja. Vaknade runt sju och hade sjukt ont i halsen, så himla typiskt att bli sjuk nu på sommarlovet. Men det hindrar mig inte för mina planer, klarar inte att ligga still i sängen och vänta på att det ska bli bättre. Så istället har jag packat nu på morgonen, druckit en massa te och myst med min lilla plutt. Det är rätt sjukt att en såddan liten filur kan betyda så hemskt mycket, älskar min lilla Aslan.

RSS 2.0