breakfast club

Perfekt start på morgonen jag gjorde i söndags, älskade Gossip Girl och underbara frukost. För några år sedan hatade jag verkligen frukost men nu är det den bästa måltiden helt klart. Dock hinner jag bara göra goda frukostar som tar lite längre tid på helger och dagar jag har sovmorgon, en rätt stor nackdel med skolan ju. 
 
Precis ätit och tänkte försöka skriva något inlägg, vet inte riktigt vad det ska handla om men känner för att skriva av mig rejält.

Blackhead killer - face mask

Testade denhär svarta läskiga masken i förrrigår. Den har vart välldigt hypad på sista tiden och kunde inte låta bli att testa så sprang in på Parfymeri L när jag var på Marieberg och köpte den för 35kr. Säger en sak, fyfan. Gjordå så i helskotta ont att dra av och den hjälpte ytterst lite. Efteråt kändes det som om jag hade ryckt av hela min hud och det brände i flera timmar efteråt. Tipsar den inte, inte värt det någonstans.

until my speakers blow

Trode aldrig jag skulle bli ett sådant fan utav The Fooo, det vill jag inte påstå att jag är direkt heller men man kan ju inte låta bli att lyssna på deras låtar plus kolla på deras utseende, dör Felixdöden hahah. Total älskar den här låten och den går på replay 24/7!!!

mycket att göra

igga att jag ser ut som en rutten tomat
 
Hejsan hoppsan, det känns verkligen såå mysigt att vara tillbaka här. Låter så fult men det är här min blogg ska vara från och med nu, tänker inte ens tänka tanken att byta för kommer ändå bara vilja byta tillbaks har jag äntligen insett. Har supermycket insperation på inlägg jag ska ta och göra men måste bara hitta tiden. 
Nu har skolan börjat igen vilket leder till mindre tid att blogga på, vill verkligen lyckas med både skola och bloggen men just nu måste skolan faktiskt gå först. Planerar jag min tid rätt borde jag hinna med allt jag vill så tillslut kommer allt bli perfekt.
 
Slutade kl.4 idag med att jag gick hem lite mer irriterad än vad jag brukar vara, är alltid irriterad på allt och alla när jag slutat just för att jag är så trött men idag var ingen rolig dag. Har pluggat sedan jag kom hem men orkade inte mer för idag så ska äta och sedan sätta mig med bloggisen,

Jag är tillbaks här på blogg.se

Har bestämt mig att komma tillbaks till blogg.se nu efter någon månad på vionno. Jag kände mig inte alls bekväm och har inte haft lusten att blogga där. Har verkligen inget emot vionno men det passade inte mig som bloggare, jag vill kunna få det mer som mitt eget och designa fritt osv. 
 
Förlåt för allt krångel på sistonde men är tillbaks här nu och kör på som vanligt.

RSS 2.0