starbucks discoveries

Någonting jag älskar med julen är alla julsmaker som kommer fram i affärerna och på cafeér. Insåg för någon vecka sedan att denna goding nu finns i vanliga mataffärer, hur underbart är inte det? Den smakar gudomligt, enda minuset är självklart att den är kall.

// senaste från mobilen //

// hungerspelen med min biobästis // försök till nya fina bilder.. // lagade min nagel // fredags selfie
// prova ursnygga klänningar // rocka Ariana-frisyren på dansen // balett // precis just nu //

The hunger games: Mockingjay

Sf bio skriver detta om filmen: Vi får följa vår hjältinna Katniss Everdeen när hon leder Panems tolv distrikt i ett uppror mot den korrupta huvudstaden Capitol.Kriget som kommer att avgöra Panems öde eskaleraroch Katniss måste bestämma sig vem hon kan lita på och göra allt som krävs för att skydda sin familj och sina vänner.
 
Jag som har läst böckerna och blivit positivt överraskad varje gång av filmen hade självklart riktigt höga förväntningar för denna film. Jag måste säga att jag blev riktigt besviken, tyvärr. Dom hade inte tagit bort scener men däremot hade dom dragit ut på det hela riktigt mycket. Jag tyckte samtidigt inte filmen var dålig, men den hade helt klart varit bättre. 
 
Jag förstår inte riktigt hur dom ska hinna med resten i nästa film då det är i den delen allt händer, enligt mig. Det var just därför jag trode dom delat upp det, för att få med allting. Jag hoppas nästa film blir bättre och hoppas få se Peeta mycket mer ;)

late evening

Satte upp ett par ljusslingor över min säng i förrigår, är dom inte härliga?? Det bli supermysigt ljus på kvällarna i rummet pga dem nu. Samtidigt som dom lyser upp rummet även på dagarna när det är grått och trist utomhus. På tal om grått och trist, tror helt ärligt jag inte sätt solen på nästan två veckor om inte mer. Usch, man blir verkligen sjukt påverkad utav vädret. Ge mig sooool!
 
Imorgon börjar skolan igen efter en veckas "prao", jag var somsagt hemma hela veckan och arbetade själv. Det var enormt skönt kan jag tala om för er, hatar att sitta i klassrummet och arbeta. Känner mig liksom så instängd där. Försöker arbeta på det som allt annat jag försöker arbeta på just nu, vill må bra i skolan och även hemma nu. Så trött på att inte få må bra just nu.
 
Var på The hunger games: Mockingjay tidigare ikväll, så tänkte försöka reccensera den lite smått imorgon. Så nu har jag bara legat i sängen och ska ta mig upp till badrummet för att borsta tänderna och tvätta bort sminket innan jag somnar. Sussa gott, ni är bäst.

me

Jag är verkligen inte en morgonmänniska, hur mycket jag än vill kunna vakna tidigt och vara pigg.
Mitt hår och mina naglar växer sjukt fort!!
Har på sista tiden börjat skriva konstant i min kalender och försöker planera min tid så mycket jag kan.
Jag läser just nu ingen bok alls. Väldigt ovanligt för att vara mig, jag brukar läsa 5 böcker samtidigt.
Min acne har blivit värre på sista tiden, även fast jag äter medecin och tar hand om det.. :(
 

mina dagar just nu..

Om jag ska vara helt ärligt bor jag just nu i min säng, jag pluggar, äter, dricker, läser, bloggar och lyssnar på musik/podcasts. Jag gör knappt mer än det om dagarna för tillfället. Vi har nämligen prao i skolan men jag är istället hemma och försöker skriva lite uppsatser och pluggar istället, just nu är det viktigare för mig än att vara ute på en arbetsplats. 
 
Är just nu inne på min första paus från pluggandet som kanske kan ha blivit en aning längre än vad den skulle så jag ska faktiskt försöka sätta igång. Vill mer än gärna blir klar med allt detta så jag inte har något mer att tänka på just nu.

favoritbloggar

Amandas blogg har jag läst riktigt länge faktiskt, älskar hennes bilder och kan gå igenom  hennes arkiv hur länge som helst. Hon är sjukt duktig på att fota och får alltid till det där lilla extra. Som toppen på moset så är hon så vacker och hon får alltid till det på sina bilder. Hennes uppdatering är toppen och hon har alltid nya bilder att bjuda på, både från mobil och kamera. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.
 
Josephine's blogg har jag inte läst lika länge men jag har läst den ett bra tag ändå. Hennes blogg är verkligen en stor inspirations källa, det går inte att läsa hennes blogg utan att få tusendals ideér. Hon är även sjukt bra på att fota och får alltid bilderna mysiga samtidigt som dom ofta är väldigt stilrena. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

För er som har svårt att sova

Jag är en utav dom som alltid har så sjukt svårt att sova, kan ligga i flera timmar och vända och vrida på mig. En av mina vänner hittade detta te på maxi (som btw jättemånga youtubers dricker, ;p ) och jag var självklart tvungen att testa det. Själva smaken lutar åt mint håller vilket jag tycker är helt perfekt. Man lugnar faktiskt ner sig på något sätt, vet inte om det är total inbillning eller om det faktiskt är så.
 
Tipsar verkligen att testa dricka detta innan man går och lägger sig, försök bara skippa honung och socker så ni inte får energi av de.

Washinton DC, part 1

Något fint hus, kommer inte ihåg vad det var för hus dock heheh..
Finaste mamsen och papsen vid en cool "fontän"-liknande sak.
Jag och mina fina majsi.
En av alla hundra bilder jag tog på alla söta ekorrar, kan ju säga att jag gärna tagit med mig en hem.
 
Börjar lite smått lägga upp bilder ifrån våran resa, kan säga att jag inte är den bästa på att ta "stads" bilder men övning ger ju färdighet.
 

materiell lycka

Det värsta med dessa skor är att jag inte kommer våga använda dom, hehehe. Det är heelt sjukt hur kär jag är i skorna, liksom bara kolla på dom?! Det är Ugg´s Mini Bailey Bow i fägern Salt.
 
Detta är alltså en utav flera grejer jag fick med mig hem från NY, och jag måste nog säga att detta är det bästa. Kärlek på hög nivå.

vart tog jag vägen?

Har inte bloggat på flera dagar nu, inte alls bra.. Vet att jag mår bra utav att blogga och att få skriva av sig liksom. Har på sätt och vis haft mycket i veckan som varit. Har för det första inte alls mått speciellt bra, har stannat hemma några dagar just pga mitt mående vilket inte alls är bra, har för det andra inte alls sovit bra så har vart så trött hela dagarna. Sen så är det ju skolan också, usch för den asså. Det börjar även bli riktigt mörkt på dagarna så att fota är inte direkt något man hinner med på vardagarna förutom om man slutar supertidigt och kutar hem vilket jag nästan aldrig gör.
 
Sitter just nu i min säng och väntar på att alvedonen ska värka mot min enorma tandvärk och dricker te. Det hände något med tandställningen idag det gör så jävla (förlåt men behöver ta i) ont just nu. Har dans senare idag så ska ta det lite lugnt nu tills dess. Lovar att jag ska försöka få tillbaka bra uppdatering igen!

hemma från USA

Jag/vi kom hem i söndags runt 8 ifrån Arlanda, vi möttes utav Sara och Mathilda som stod på våran parkering med "julbelysning" och en "välkommen hem" skylt, hur mysigt?! Flyget i NY var några timmar försenat, det var inte helt katastrof då dom körde igen rejält med tid och det gick sjukt fort att flyga. Jag sov typ båda flygresorna vilket gjorde så det gick ännu snabbare. 
 
Har inte helt kommit tillbaks i tidsrytmen än, tror det kommer ta ett litet tag. Det gjorde det iallafall förra gången vi var i New York.
Jag har lite problem med att få över alla bilder på min dator men så fort dom har överförts så ska jag självklart bomba er med en massa bilder!!

RSS 2.0