pluggpaus

Poserar med min favoritloka och framför en obäddad säng som jag inte orkat bädda under dagen. 
Jag stannade hemma ifrån skolan för att jag inte alls måde bra, har fortfarande sånna dagar och idag var en sådan dag. Gårdagen var inte heller särskilt bra, jag gick runt och hade ångest hela dagen och när jag väl skulle iväg till dansträningen så blev det bara värre. Jag blev yr, såg stjärnor och typ "försvann" så jag satte mig ner och detta höll kvar i säkert en halvtimme, usch. 
 
Ikväll är det bara jag och mamma hemma, pappa och Majs är med Sara och hennes mamma på Lagy Gaga i Stockholm. Jag hoppade av i sista minuten, kände att jag inte ville missa träningen idag och även stanna hemma och plugga. Så jag och mammsen festade till det med Sushi till middag och sedan har jag i stort sett bara suttit och pluggat.

fyra nya

Alltså jag kan verkligen inte sluta köpa böcker, det är så sjukt kul. Älskar känslan av att läsa ut en bok och få börja på en ny samtidigt som den är hemsk. 
Jag har även på sista tiden börjat läsa mycket fantasy böcker, jag gillade inte alls den genren förut men jag börjar tycka mer och mer om den.
 
Vad är eran favorit bok?

mornin'

Godmorgon på er, jag satte klockan på 9 igårkväll och vaknade själv runt halv nio. Jag har i princip bara legat kvar i sängen sedan dess, det är ungefär så det brukar se ut på mina helgmornar. Idag har jag inte heller någonting planerat, vädret är jättefint förutom blåsten så kanske går ut på en liten promenad senare.
 
Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda, bloggen kommer iallafall uppdateras så det är en sak som är säker.

lördags aktivitet

Det bästa som finns är lördagar utan några måsten och planer. Jag vaknade runt 10 idag och gjorde iording en stor och mycket god frukost och åt den framför ett avsnitt TVD. Slutade kolla på det av någon konstig andledning och försöker nu komma på vart i serien jag var, det kommer sluta med att jag kollar om från första början om jag känner mig. Jag har även hunnit med en snabb sväng till Marieberg och fick med mig lite härliga grejer hem. Majsen och jag tog även en liten tripp till hemmakväll så nu sitter jag och gottar mig med lite godis, nötter och godaste Festisen.
 
Pappa hittade Majas "gamla" pillow pets kossa i våran vind och jag drog på jakt i hela huset för att hitta den stora kossan. Hittade den sedan på exakt samma plats där den lilla var efter ett litet tag så nu har jag en hel familj att sova med inatt. Ja, jag är snart femton och sover med gosedjur.

En till ängel uppe i himmelen

 
Aslan,  22 november 2012 † 26 september 2014
 
Igår somade min lilla Asse Nasse in, på exakt samma ställe och plats som Lady dog. Det känns riktigt konstigt att inte ha någon liten hårtuss att pussa på så mycket så man får små tassar upp i ansiktet. I förrigår satt han med oss runt matbordet och smaskade på lite pasta och cornflakes som är hans favoriter och igår vid lunchtiden upptäckte jag honom sova sin evighetssömn.
 
Att något som är så litet kan betyda så mycket är rätt sjukt. Nu är det yttligare en ängel i himmelen.

från kreta

 
 

ytterligare en måndag

Mitt mumsiga mellis jag åt precis innan jag stack iväg till dansträningen. Har snöat in mig rejält på chailatte på sista tiden, så sjukt jäkla gott!!!
 
 
Fick sluta några minuter tidigare pga. mitt utvecklingssamtal vilket alltid är lika trevligt. Jag och mamma åkte sedan och handlade, jag fick med mig världens gosigaste filt hem. Jag fryser så sjukt mycket om nätterna, det har blivit jätte kallt så fort nu på sista tiden så kroppen har väll antagligen inte vant sig. 
Dansen gick bra även fast jag var hur trött som helst, tror nog jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Ska upp hyfsat tidigt imorgon och åka till vårdcentralen, hur kul är inte det när ma har studiedag?? wihoo.

bilder från dagen

 
dimma // latte // selfie // ny färg på naglarna
 
Varje morgon så är dett alltid supermycket dimma, ska jag var ärlig tycker jag dimma är rätt läskigt. Det ser så kusligt ut, hahaha. Efter skolan åkte jag med mina föräldrar till mberg där jag och pappa tog en kaffepaus på espresso house. Jag testade hazelnöts-latte och omagash säger jag bara, helt klart en ny favorit. Har även fastnat för mörka naglar, så idag testade jag på ett mörkt lila med lite glitter i. I love it!
 

år sedan

Ohgoosh, hittade dessa bilder på macen av någon konstig andledning (hade inte äns den här datorn då) och jag tycker jag ser så annorlunda ut. Det har ända bara gått ett år sedan bilden togs, tror den är tagen i början av vintern eller slutet av vintern. 
 
Vet att jag inte alls bloggar bra nu när skolan börjar, just nu vill jag ända bara blogga hela tiden men har ingen tid åt det hur mycket jag än försöker planera. Jag har dock haft riktigt mycket nu i veckan och är oftast jättetrött när jag kommer hem. Men hur länge jag än försvinner från bloggen kommer jag alltid komma tillbaks, jag älskar dethär och ser inte mig själv utan bloggen.

linjer och hjärtan - naglar

För några veckor sedan fickk jag ett riktigt ryck och testade måla naglarna på något roligare sätt en bara enfärgat. Det var jättelänge sen så kan itne säga att det gick jättebra. Älskar att måla naglarna men tappade det intresset för något år sedan så det är superkul att jag börjar hitta tillbaks.

bästa av situationen

Jag skulle vilja säga att sommaren är den absolut bästa årstiden, det är varmt, man får ett långt lov ifrån skolan, man har all tid i hela världen. Jag mår alltså bra. När man kommer mellan höst och sommar och man tänker tillbaks så är ju sommaren världens härligaste. Samtidigt är det ju så mysigt med höst, man får krypa ner i varma filtar med hur stora koppar te utan att någon bryr sig. Däremot börjar skolan, man har ingen tid alls till någonting och allt blir mer eller mindre kaos från att det har varit tvärtom.
 
Just nu ligger jag på en punkt där emellan, jag vet inte om jag vill lämna sommaren bakom mig och kliva in i den mysiga årstiden hösten och förbereda mig inför vintern. Jag har däremot inget val och får helt enkelt välja att tända en massa ljus för att komma ifrån mörkret, planera allt i minsta tid för att slippa stress och arbeta med mig själv för att sänka pressen på mig själv. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen.

tre frågor och tre svar

Vart dansar du och vilken dans stil?
Jag dansar just nu 5 gånger i veckan, 3 gånger i skolan med en lektion balett och resten är en väldig blandning mellan alla stilar. Jag tar även "kurser" eller vad man ska säga på Entré i både balett och lyrisk jazz.
 
Jättefint täcke, var har du köpt det? 💕
Visst är det underbart?! Det är köpt på Sova för bara 159kr, riktigt kap. I love it.
 
Åh får jag bara undra vart fin tröja kommer ifrån? Så fin!! Från detta inlägg.
Tack!! Den kommer ifrån JC, dock köpte jag den för 2-3 år sedan.
 

nytt till te-samlingen

Har snöat in mig så rejält på te nu på sista tiden och jag älskar att testa nya smaker. Behöver verkligen inte mer te nu men det går verkligen inte att motstå när man hittar sorter som låter gott och doftar underbart.
Dessa är dom senaste i min lilla kollektion, köpte dessa på brämhults musteri och ena smakar smultron och den andra hade någon persikablandning. Jag har smakar båda och gosh vad goda, nya favoriter!!

Next - dans




grått och fult

Idag har allt verkligen varit grått och riktigt tråkigt ute, det känns verkligen att sommaren är över. Allt är blött av regnet och det är inget solljus någonstans som skiner in. Vi hade riktigt lugn dag idag iallafall, vi började med att kolla på bio och hade sedan en lång håltimma. Efter hade vi bara teknik och bild som är rätt lätta men enormt tråkiga ämnen enligt mig. Sen var det ju lagom kul att cykla hem i regner, wihoo.. Har iallafall gjort te och ska sätta mig och läsa i boken igen, har inte långt kvar nu så det är jättehärligt!

aloe vera granatäpple

Har så sjukt länge letat efter just den här drickan, vet att den finns på espresso house, men eftersom den är dyrare där och jag alltid tänker ekonomiskt (or nah) har jag inte köpt den där och istället fortsatt leta. Inne i stan i Västervik tog pappa en kaffepaus på Espresso house och jag slog till.

Den var inte alls god, usch. Alla Aloe Vera diet smakar rent ut sagt äckligt. Den här var inte odrickbar men dricker hellre orginalet. 
Nu har jag smakat den iallafall och behöver inte gå runt och tänka på det längre.

nature

Har på sista tiden fått upp ögonen för naturfotografering, så när vi var i Västervik och gick runt i naturen passade jag på. Jag blev faktiskst riktigt nöjd över dessa bilder. Det är så kul när man tar bilder och inte förväntar sig något speciellt och så slutar det med att just dom är favoritbilderna.
Vilken är eran favorit? 1,2 eller 3?

sunday evening

Hej finisar, är nu hemma i Örebro igen efter en fullspäckad helg i Västervik. Jag fick en fråga om varför vi skulle till just Västervik när jag skrev om det i förra inlägget. Mamma bodde där som liten och hon fyllde år i helgen så hon kom på idén att åka dit. Jag har varit i Västervik en gång tidigare, och ska jag vara ärlig är det ju inte världens roligaste stad direkt men lite mysigt är det iallafall. Vi tog några stopp på vägen hem, dels Cloetta "fabriken" och Brämhults musteri. Superhärligt men somsagt är det skönt att vara tillbaks i sitt egna rum.
 
Kvällen planer är rätt få, ska fixa mina naglar som just nu är katastofala, duscha och läsa i en bok från skolan. 99% säker på att jag får in tid för att blogga där emellan, har riktigt bloggsug just nu.

roadtrip

Sitter just nu i bilen på väg till Västervik som jag skrev att jag skulle till igår. Ville få upp ett inlägg nu så ni vet att jag lever efter skoldagen. Fredagar är den absolut bästa skoldagen på veckan, både för att det är fredag men även för att det är en kort och lätt dag. Känner redan nu att jag börjar må illa så jag bloggar nog senare ikväll, kramisar.

mango and blueberry smoothie

 
Jag älskar verkligen smoothies, man kan göra så ånga olika varianter och dom passar perfekt till olika tillfällen. Jag har kommit på att lemonad är supergott att ha i för att få lite surhet, love it.
Har varit hemma från skolan i en och en halv dag pga huvudvärk , det är verkligen inte kul att ha konstant huvudvärk som bara bultar i bakhuvudet. Har mest legat i sängen dessa dagar och kollar på nån film och läst lite, målade även mina naglar igår så ska lägga upp bild på det senare. 
 
Imorgon är det fredag, wihooo. Jag och familjen ska åka till Västervik, mamma fyller år och ville åka bort någonstans så då åker vi dit eftersom det är därifrån mamma bodde som liten. Tror inte jag kommer blogga så mycket om jag inte mobilbloggar eller ställer in tidsinställda.

två x två

Andra september idag då, det känns ju lite tråkigt att det officiellt är höst nu och att man vet att det kommer bli kallare om dagarna. Det är rätt kallt redan nu, speciellt på mornarna, hatar kyla. Det finns ju inget att göra åt så det är bara att göra det bästa av situationen. 
Jag hade mitt andra danspass idag och det första igår, känns super. Från att inte dansat någonting på några månader till att dansat tre pass på två dagar är rätt så jobbigt och det känns i benen när två av passen var balett. Igår dansade jag lyrisk jazz vilket var så sjukt kul, älskar den stilen och det passar mig perfekt. Idag hade jag först balett i skolan och sedan efter skolan som jag just nu har olika tankar om men jag kommer fortsätta att kämpa, det går ju med lite hopp. 
 
Det är rätt mycket i skolan enligt mig, jag sätter sådan press på mig samtidigt som jag inte har energi till att sitta och plugga och verkligen koncentrera mig. Men allt går om man vill så jag kämpar och det tycker jag att ni också ska för allt går faktiskt om man tror på sig själv.

RSS 2.0