favorit BUS

 
Älskar verkligen denna BUSen ifrån Loreal. Har några fler men denna tycker jag helt klart är bäst av alla jag testat. Den luktar inte särskilt gott, jag har inge problem med lukten av BUS men min syster har kommenterat det ett par gånger, hahah. Den är superlätt att applicera, har aldrig fått några ränder, och jag kan även använda den i ansiktet utan problem.
 
Tror ej den är så jättedyr och man kan köpa den på kicks, ica osv!!

tusen år senare

 
Tror aldrig jag gått såhär långt utan att bloggat förut och måste erkänna att det varit lite skönt vissa dagar. Samtidigt som jag känner rätt så mycket ångest över att jag inte lyckats hålla bloggen uppdaterad och att jag inte heller sagt något. Jag har dock faktiskt inte hunnit, sommarlovet tog liksom över vilket är positivt ioförsej.
 
Imorgon åker jag och min familj till Öland och ska vara där några dagar, mest för att bara hitta på något och inte bara vara hemma. Sen kommer jag bara vara hemma under en dag och sedan åka iväg till västkusten i två veckor. Sen börjar ju skolan helt enkelt igen och detta sommarlov är över och jag börjar gymnasiet??! Det känns helt sjukt att lilla jag ska börja gymnasiet.
 
Just nu då, jag håller på att få min dator att fungera som jag vill samtidigt som jag verkligen behöver packa till imorgon. Egentligen så vill jag helst lägga mig i sängen och kolla på en film och somna till de men icke sa nicke.
Har problem med att sortera och organisera bilder i min dator då allt blivit kaos och program funkar inte och hit och dit. Vill verkligen få det att fungera då jag har massvis med semesterbilder att redigera och vet att det kommer bli mer nu sista veckorna av sommarlovet. Aja, det löser sig alltid. Hur har eran sommar varit??! Trots att den ej är slut än ;)

060715

 
Sånna dagar som idag saknar jag verkligen Grekland, hatar Sveriges typiska sommarväder. Idag har det alltså regnat till och från hela dagen och det har varit lite småkyligt. Jag och några vänner trotsade vädret och träffades uppe på stan vilket slutade med en väldigt lång fika på vårat standardställe. Har förövrigt också varit hos min sjukgymnast idag och fick ännu en massa övningar för mina knän, yippie. Så de ska jag ta tag i och göra nu och sen ska jag tända lite ljus, fixa och mysa till det i mitt rum som är allt annat än mysigt jus nu.
 
Hade tänkt uppdatera bloggen igår men mådde fruktansvärt dåligt igår. Var riktigt yr hela dagen och mådde illa senare på kvällen, jättetrött var jag också även fast jag sovit okej sista dagarna så låg mest i sängen och vilade och gömde mig för sol och värme.

SommardagarSenaste veckan har sommaren verkligen hälsat på. Det har varit så fruktansvärt varmt och längtan efter att ha en pool har varit större än vanligt. Jag har suttit ute på altanen med böcker och tidningar och bara njutit. Vi har även hunnit med att åka och plocka jordgubbar, det är såå härligt och inget slår ju egenplockade jordgubbar!!

Det går alltså ingen nöd på mig här hemma, allting går om man vill det tillräckligt mycket. Ska berätta i ett inlägg lite senare om varför jag varit så stressad senaste veckan. Puss och kram.


när inte allting fungerar som det ska

Äntligen så börjar jag få saker och ting att fungera så som jag vill. Efter vi kom hem uppdaterade jag min dator och väldigt mycket slutade fungera och började krångla. Ska jag vara helt ärlig orkade jag inte bry mig då jag verkligen inte haft speciellt mycket energi de senaste dagarna. Jag har haft väldigt mycket att planera och fixa samtidigt som solen skiner iprincip varje dag och allting har mer eller mindre krockat ihop.
 
Nu börjar jag få allting rätt och jag kan äntligen börja redigera bilder och videos nu igen. SÅ nu vet ni att jag faktiskt lever och att allt börjar falla på plats.

RSS 2.0