komma hem till kissen

Nu är vi äntligen hemma i Sverige igen, jag har packat upp väskorna och börjar känna sommarlovet på riktigt. Vi kom egentligen hem i fredags men eftersom jag vart borta två veckor så träffade jag fort mina tjejer för att hinna med att träffas emellan allas semestrar och sommarjobb. Direkt efter vi ätit en god middag tillsammans fick jag dra hem till Sara och sista-minuten hjälpa henne med hennes födelsedagsbrunch. När klockan var runt nio insåg jag även att jag inte hade något att ha på mig till hennes brunch pga klädkod och min bästa Thilde lånade ut en så fin klänning till mig. Jag kan kort och gott säga att efter gårdagens brunch hos sara så var jag död. 
 
Jag somnade rätt sent igår och vaknade runt halv 11 idag vilket var riktigt skönt. Snart ska jag möta upp Thilde igen och försöka hitta på något roligt ute i det fina vädret(äntligen!!!), bloggen lovar jag att jag uppdaterar ikväll för nu har jag en massa bilder från resan jag vill visa er.

the sunny side

Internetet gå fram och tillbaka men man lyckas med riktigt jäkla stort tålamod. Nu har vi tre "soldagar" kvar här på Kos, och vi har haft det så himla fint. Idag var vi även på en dagsutflykt till Turkiet,Bodrum som blev riktigt lyckad och vi har även åkt runt med bil och upptäckt hela ön Kos. Jag har en hel del bilder att visa er så det kommer bli rätt mycket bilder framöver, hehe.
 
Hoppas ni har det underbart vart ni än är och gör, jag uppdaterar er så fort jag kan!! Tusen kramar

Ursäkt från Grekland


Ber om ursäkt för min uppdatering, tyvärr kan jag inte göra något åt det nu. Jag befinner mig nämligen i Grekland och det är inte speciellt bra wi-fi här så jag kan uppdatera.. Jag kommer hem om ca två veckor. Hoppas ni har en bra start på eran sommar och sommarlov, kram!!

summer break

Avslutade dessa tre år med tårar, jag har fått världens finaste vänner tackvare denna klass. 
Som perfekt start på sommarlovet sken solen som den verkligen inte gjort på länge. Jag och några tjejer gjorde en invigning av wayne's sommardrickor som var helt underbara. Tipsar deras vattenmelons lemonade!!
Sist men inte minst åt vi lunch på en superrestaurang och hade det mysigt. Jag har nyss kommit hem från en audition och ska strax kila ut igen och träffa tjejerna igen i en park för grillning och allmänt mys. Helt perfekt start på mitt sommarlov!!

sommarläsning

Beställde ett gäng böcker från adlibris för en vecka sen inför sommaren. Älskar att läsa och har på sista tiden fått upp ögonen för just dessa böcker. Längtar så tills jag får ligga i värmen och bara plöja igenom alla böcker jag har som väntar på mig.
 

prom 2015

Hade en så himla rolig kväll i torsdags då våran skola hade avslutningsbal för alla nior. Jag har vart så död de senaste dagarna och nu idag har jag äntligen fått sovit ut och kommit ikapp med en massa förlorad sömn. Jag tror tråkigt nog att detta var de ända bra bilderna som blev tagna, men jag är nöjd ändå med tanke på hur kul vi hade istället för att stå i timmar för att ta en massa bilder.

höst i juni

Hejsan på er, nu var det ett tag sen och ber om ursäkt för det. Har haft rätt mycket att tänka på sista tiden så det har inte vart det lättaste att skriva inlägg och inte få dom hur kaos som helst. Igår morse åkte min klass iallafall iväg på en klassresa och kom hem idag helt förfrysna. Fy farao vad kallt vi haft det, och ändå är det faktiskt juni nu? Bortsätt från vädret har vi faktiskt haft det riktigt mysigt, det är så typiskt att man börjar komma sina klasskamrater nära de sista dagarna. Imorgon är vi "lediga" och jag ska träffa upp lite tjejer på stan och sedan fixa mina naglar inför bal/skolavslutningen/sommaren. Sen ska jag fixa det sista inför våran skolavslutninsbal på Torsdag som ska bli så kul. 
 
Nu blev det rätt långt inlägg om vad som hänt och händer men har just nu så mycket roligt på gång och allt är verkligen riktigt härligt just nu. Skulle vädret också visa lite glädje skulle allt bli perfekt.

RSS 2.0