Stolt över mig själv


Kunde alltså gå med korta byxor hem fast klockan nästan var 9,käärlek // En söt selfie efter gymmet, annars kanske jag inte ens var där ju??

Måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv, klockan är inte för mycket och jag har hunnit med allt jag skulle göra och mycket mer. Det känns så skönt med tanke på att jag oftast inte får någonting gjort när jag planerar allt jag ska. 
Nu tänkte jag iallafall försöka somna tidigt, ska lyssna klart på podden jag har i hörlurarna nu och sen läsa ett kapitel i min bok. Sov och dröm sött, kram.

stay hydrated

Något jag verkligen suger på är att dricka tillräckligt mycket vatten. Ska jag vara helt ärlig dricker jag oftast bara ett glas och då är det vid lunch. Jag dricker självklart annat men vatten är jag riktigt dålig på att dricka och det är ändå något som är jätte viktigt för kroppen. Något jag faktiskt tycker är riktigt kul som gör att jag dricker mer är att testa ha i olika frukter och bär som ger en godare smak.
 
Förutom att jag druckigt vatten har jag inte gjort speciellt mycket sen jag kom hem. Lyssnar just nu på lite podcast och funderar på att gå iväg till gymmet bara för att komma iväg lite och röra på mig. Ska även packa i ordning allt för imorgon så jag slipper springa omkring och stressa tidigt imorgon.

dag med full fart

Har verkligen inte hunnit blogga idag förnst nu. Min yngsta kusin har varit här under helgen och idag har det varit fullt upp. Har egentligen inte tid nu men jag offrar min sömn för er<33 Mellan allt spring fram och tillbaks bland spel och pussel hann jag med en tur till xxl och stadium, är jättenöjd med det jag fick med mig hem så tänkte visa det i ett inlägg senare.
 
Den kommande veckan blir nog helt okej, imorgon ska vi på bio med klassen och på tisdag ska vi till Stockholm med klassen. Det ska verkligen bli jättekul och går allt som det ska kommer jag äntligen få träffa en utav mina underbaraste vänner som inte bor nära mig. Annars blir veckan vanlig och jag ska få in gymmet och bloggen mellan allt annat som händer. 

saturday

Perfekta sättet att starta en morgon på enligt mig är med oboy. Om jag ska vara ärligt så klarar jag inte av att gå en dag utan att dricka minst ett glas oboy, hur onyttigt det än må vara. Självklart ska det vara is i också, då är det helt perfekt.
 
Hade hoppats på att få vakna upp frisk idag men självklart hände inte det. Har vart förkyld i ca en vecka nu och går runt och nyser stup i kvarten och snorar som en liten tre åring. Usch och blä för att vara sjuk. Idag tänker jag dock inte ligga kvar i sängen längre så ska strax sminka mig och sen se vad jag hittar på. Hoppas ni är friska, mår bra och har en härlig lördag.

All I need is palm trees and a little bit of paradise

Måste nog säga att palmer är någor av det bästa jag vet. De är så fina och jag blir så glad av palmer då jag kopplar dom till värme och avkoppling. 

ett tag senare

Vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg, det var sjukt länge sen nu ju. Kände att jag behövde ta en liten oplanerad paus, har haft mycket i mitt huvud nu på sista tiden och kände inte för att ha yttligare krav och press i huvudet pga bloggen. Men nu senaste dagarna har jag bockat av allt och känner nu att jag kan ta det lite lugnare och tänker börja uppdatera igen. Weeey.
 
Idag har jag inte gjort något roligt, bara pluggat till mitt huvud sa stopp. Det var verkligen längesen det hände om jag ska vara ärlig. Imorgon blir det en härlig skoldag men teater på schemat. För övrigt ska jag räkna ikapp en massa matte och även försöka komma iväg till gymmet. 

det bara tar stopp och allt bara exploderar

Ibland blir det för mycket, ibland så tar det faktiskt stopp och då går det inte att hålla ut längre. Idag var en sådan dag. Även fast allting gått bra, jag har klarat av första skoldagen efter lovet och helt ärligt tyckt det varit så kul att vara tillbaka bland alla vänner så bara försvann all luft när jag kom hem. All ork bara försvann och all ångest bara pumpades ut i min kropp och det bara gick inte längre. Ångesten som bara hugger i magen och huvudet som bara dunkar blev för mycket. Tårarna som inte slutar och lungorna som hulkar efter luft samtidigt som gråten bara tar över. 
 
Idag var en sån dag då allt bara tog över mig och jag bara vill krypa ner under täcket i ett hål under jorden och bara sova. Men jag vet att det är okej för jag mår inte bra och tillslut måste man komma till en punkt då man faktiskt inte kan ta mer och kroppen säger ifrån.
 
Nu ska jag försöka stänga av tankar och all ångest och istället försvinna ner under täcket med en kopp te, kissen och en bok. Imorgon är en ny dag och även om idag inte var bra ska den inte få förstöra min morgondag.

Från Spanien

Har försökt publicera detta inlägg flera gånger nu så snart ger jag upp. Har alltså supersegt internet här borta och så fort jag försöker kraschar allt typ. Jag har det iallafall jättebra, det är perfekt värme och stranden där vi bor är så fin. Vi var även ute på en liten "utflykt" i tisdags då jag inte kunde motstå lite shopping. 
På söndag kväll kommer vi hem och det ska bli skönt att få sova i sin egen säng och träffa mina saknade kompisar igen. Men mest av allt längtar jag efter bra internet, lol. Bloggar när jag kommer hem igen, puss.

RSS 2.0