Byter portal

Har tagit beslutet att byta ifrån blogg.se en gång för alla. Tycker blogg,se krånglar och jag har i stort sett tappat intresset för att hålla på med kodmallar och HTLM koder så känner att jag nu kan byta härifrån då det varit det som gjort att jag stannat. 
 
Bilderna kommer få bättre kvalité och jag kommer känna att det är lättare att hantera bloggen med mobilen så hoppas detta gör att bloggen från och med nu bara blir bättre och bättre! 
 
Förhoppningsvis kommer domäen också följa med om några dagar med innan ni kan använda agnesjansons.se så finns jag på nouw.se/agnesjansons!! puss och kramisar

En seg tisdag blev en bra tisdagKänslan är alltid lika härlig på tisdagar när man får lägga sig ner i sängen och äntligen slappna av. Jag har alltid hatat tisdgar och att gå i skolan till 5 gör det inte härligare att gå upp på morgonen. Men idag var en bra dag. En tredjedel av klassen skulle iväg på en rättegång och min italienska lärare är i Italien så jag fick sluta 13.40 vilket jag ej klagade på.

Har även träning på tisdagar så det är verkligen så underbart att komma hem, äta och bara andas ut lite. Det är vad jag ska göra nu, andas och mysgosa med missen till jag somnar. Nattinatti.

monday evening

 
Har nu legat med migrän i tre dygn och äntligen(!!!) börjar huvudvärken lägga sig och imorgon ska jag ta alla krafter och pallra mig till skolan. Har försökt fått lite skolarbete gjort idag men det är lättare sagt än gjort att räkna matte med huvudvärk.
 
Nu ska jag snart göra det jag är bäst på, dricka te, lyssna på lite mysmusik och lägga mig i sängen. Men först måste jag hoppa in i duschen och tvätta bort all huvudvärk och sjukhet.

sjuk

 
Har åkt på ett migränanfall ifrån helvetet och har mer eller mindre sovit hela dagen med filt över ögonen för att ha så mörkt som möjligt. Samtidigt som allt snurrar i huvudet så mår jag även extremt illa och är rädd för att spy varannan sekund. Livet hade kunnat varit mysigare om jag säger så, menmen. Hoppas på att jag vaknar och mår bättre imorgon iallafall.

när jag varit borta

Egentligen är det inte jättemycket som hänt, allt har flytit på lite som vanligt. Jag och min festis har njutit av de allra sista kvällarna man kan vara ute på och sedan har den mysigare sidan av mig kommit fram. Gymnasiet är underbart och jag trivs så jäkla bra vilket är helt underbart. Även de mörka och regniga dagarna tar jag mig upp med ett leende. 
 
Utöver detta är det faktiskt inte mycket som har hänt, jag mår bara bättre och bättre i allmänhet och det känns som jag lagt massa dåligt bakom mig och nu bara kan vandra iväg på nya härliga stigar.

gissa vem som är tillbaks

Oj vad kul jag haft det nu i alldeles för lång tid framför photoshop. Älskar att min dator fungerar igen och jag äntligen kan sätta igång och redigera bilder, videos och blogga igen!!!
 
Har försökt flera gånger men det har altid slutat med att något värgrar och jag bara stängt av datorn och gått iväg irriterad som sjutton. Nu behöver det ej hända mer då allt ska vara under kontroll och allt fungerar som det ska. Nu är det bara mig det hänger på, men jag har saknat detta så mycket så mig kommer ni nog inte undan.
 
Hoppas några är kvar och vill fortsätta läsa nu när jag inte bloggat på flera månader, och ni som kollat in varenda dag är ju guld värda<33

RSS 2.0