favoritparfym

Min Princess ifrån Wera wang ligger varmt om mitt hjärta, kommer gråta när den tar slut för den luktar så jäklans gott. Flaskan är ju även hur gullig som helst, love, love, love!!

systern min♡

 

min hudvårdsrutin

Jag börjar alltid att tvätta min ansikte med min clearasonic (1.) och då använder jag just nu min tvätt ifrån clearasil (2.). Jag brukar även tvätta hela ansiktet igen med en tvätt ifrån Neutrogena (5.). Bioderma (3.) är ett måste i min ansiktsrutin, den tar bort all skit på ansiktet som är över och tar även bort mascara och allt smink som inte försvunnit helt. Jag återfuktar mitt ansikte med en kräm ifrån Decléor (2.). För mina finnar har jag fått en kräm utskriven av en läkare som heter Epiduo (4.), det är en starka verition av basiron som går att köpa utan recept på apoteket.

let's go to the beach

Bilden från stranden i förrigår, har en massa bilder från då. Vi hade en liten roadtrip och åkte till två suuperfina ställen! Så kommer komma bilder när jag kommer hem för det är för mycket att redigera och ladda upp, internetet går lite fram och tillbaka.Har verkligen kommit på en massa blogginlägg nu när jag legat på en solstol i timmar och inte gjort något särkilt så det är verkligen superkul.
 
Ikväll ska vi in till Chania igen och jag och min syster planerar att göra fiskspa för andra gången. Bloggen fortsätter hållas uppdaterad, vi hörs!

vardagssmink

Detta är alltså det smink jag använder oftast till vardags.
Mineralfoundation ifrån bareminerals, bronzer ifrån benefit, rough ifrån Too faced, concealer ifrån benefit, ögonbrynspenna ifrån H&M. Min mascara varierar dag till dag men just nu brukar jag använda en från Lancomé.

The Fault In Our Stars

Jag tror nog ingen har missat att The Fault In Our Stars nu går på bio. Jag läste boken för ungefär ett år sedan och blev efteråt helt tagen, man får så himla många tankar om livet och allt runt omkring när man läser boken. Den 19 var jag på förhandspremiären med Saga och ingen av oss är sånna som gråter till filmer men till TFIOS gjorde båda det och jag grät mer eller mindre som en bebis. Jag har aldrig blivit så tagen av en film som jag faktiskt blev av denna och för första gången kan jag faktiskt säga att filmen ledde upp till mina förväntningar.
 
Det är så mycket jag bara vill skriva om alla känslor kring filmen/boken men vill inte vara den som förstör och berättar vad som händer osv. Men har ni chansen, läs boken innan ni ser filmen!! Allt blev så mycket bättre då och jag tycker det är rätt så nödvändigt att läsa boken innan man ser filmen.  
 
Ger filmen en klar 5/5 en glöm inte ta med servetter och sätt på er vattenfast mascara för ni lär gråta!

en annorlunda midsommar- kolmården

 
 

Min packning till Kreta - video -


Right now


Paus från solen ett tag med en god Lunch i skuggan. Det blir inte en lika lång dag i solen idag då vi senare ikväll ska åka in till Chania.

före/efter


första dagen

Gud, det känns så härligt att äntligen fått komma till värmen! Vi kom fram runt 11 igår natt och värmen tog över oss. Den känslan, när man kliver in i planet och fryser och sedan går ut några timmar senare och chockeras  av värmen.
 
Idag har vi bara legat vid poolen och latat oss hela dagen. Vi gick och åt frukost runt nio och la oss direkt på solstolarna efter det. Runt 11-10 kom jag på att jag skulle göra en soltatuering direkt när jag var som blekast och sprang upp på rummet för att hämta min vattenfasta kajal. Tror ni inte sminket står kvar hemma på mitt skrivbord då eller? Komiskt nog blev jag mest irriterad för att jag inte kunde måla hjärtat som jag ville och brydde mig inte så mycket om att jag inte har någe smink. I den situationen är det mycket bra att ha en syster med sig som jag kan sno mascara av.

mitt handbagage

// Tuggummi // Hörlurar // Telebobo // Handsprit // Bok // Solisar // Plånbok //

Örebro AirPort


Just ni sitter vi på flygplatsen och ska om någon timme flyga iväg till Kreta. Jag har vart riktigt effektiv idag och skrivit ett antal inlägg så det kommer komma upp minst ett inlägg per dag nu när jag kommer vara borta!! Vi hörs, ha det bra!!!

bli brun och få en jämn bränna

Skrubba kroppen noga innan du går ut i solen för att få bort alla döda hudceller osv. för att få jämnare bränna. Skrubbar du annars senare så finns risken att du skrubbar bort färgen.
Smörj in dig innan du går ut i solen, ungefär en halvtimme så solskyddsfaktorn hinner sjunka in. Smörj sedan in dig med jämna mellanrum.
Använd hög solskydd och pressa inte för länge utan låt det ta lite tid. Man blir exakt lika brun med hög solskyddsfaktor och brännan blir mycket finare. 
Smörj in dig med en fuktkräm eller aftersun efter du vart i solen för att ge huden mycket fukt. Solen torkar ut enormt.
Rör på dig medans du solar då du kommer få jämn och fin färg. När du badar t.ex så går solens strålar mot vattnet och du får mer sol på dig. Men glöm inte att inte vara i för länge så du bränner dig och smörj in dig efter varje bad du tagit.
 
Och sist men inte minst det är jätteviktigt med att skydda sig för solen!!

mornin'

tre bilder ifrån fina dalarna
 
Godmorgon på er, vaknade för några timmar sedan och har bara legat kvar i min säng. Ska strax kliva upp och börja göra mig iordning och sedan börja packa till Kreta imorgon! Efter det ska jag sätta upp ett schema för resten av dagen så jag får allt jag måste göra gjort. Jag känner mig själv och vet att det aldrig kommer bli gjort annars. Borde även hinna med att slänga in något inlägg idag!

already in my pyjamas

Ligger just nu nedkrypen i min säng efter en lång dag. Våran familj har ingen speciellt tradition på midsommar(glad midsommar förresten!!!) utan vi brukar ofta vara utomlands. Så vi tog en spontanare ner till Norrköping för att hälsa på lite djur på kolmården. Det var verkligen supermysigt, roligast var safari linbanan då ungefär alla djur hade små ungar som sprang efter mamman.
 
Jag ska snart hitta orken för att gå ner och hämta min chokladkaka och sedan smaska på den framför någon bra film. Imorgon har jag rätt så mycket att göra så ska försöka planera min dag till punk och pricka och verkligen inte sova bort hela dagen.

favoritserier

 
 

Right now


Solar in i det sista, om några timmar kommer min moder för att hämta mig och jag åker tillbaks till Örebro igen. Bloggar mer ikväll!

Påväg till Dalarna


Nu har vi åkt halva vägen och är snart framme i Grängesberg. Jag har ställt in några tidsinställda men kommer nog även mobilblogga, annars får ni vänta på bildbomber till vi åker hem!

senaste


two dots

Two dots är just nu mitt absoluta favoritspel på mobilen. Det är riktigt kul och lagom beroende framkallande, så tycker att ni ska ge det en chans och ladda ner det. Är inte säker på om det finns till android mobiler men det finns i appstore och är gratis.

materiell lycka

Fick dessa underbaringar i skolavslutnings present av mammsen och pappsen. Jag har seriöst bott i dom sedan jag fick dom och jag måste ha flera färger för det är världens snyggaste och skönaste byxa!!

second day

Andra dagen på sommarlovet och jag känner mig verkligen så glad. Jag har en hel del grejer planerat idag så ska väll ta tag i livet så småningom. Imorgon åker jag och Thilde mot dalarna till hennes sommarstuga, ska bli så himla mysigt men har lite problem just nu hur jag ska göra med bloggandet. Men det löser sig alltid! Så jag måste alltså packa, boka tågbiljetter och städa mitt rum innan vi åker kl.2 imorgon. Jag blir borta i 4-5 dagar och sen kommer jag vara hemma till den 22 då vi åker till kreta, älskar livet just nu!

10 att se fram emot i sommar

1. Vara uppe sent med vänner
2. Sola, bada och njuta
3. Ha det riktigt mysigt i Kreta med mamma och majs
4. Få tandställning
5. Ska äta glass tills jag spricker
6. Vara i Thildes sommarstuga och skratta som bara vi kan
7. Segla i blått hav med klarblå himmel
8. Ha med kameran överallt och fota varje liten minnesvärd minut.
9. Ingen press från skolan
10. HA KUL

s.o.m.m.a.r.l.o.v

Bilder efter skolavslutningen igår, världens finaste vänner jag har. Hade en superdag med massa kompisar igår, lunchade och gick runt på stan ett bra tag tills jag och Saga begav oss hem för att gå ut och äta med la familia. Thilde kom sedan till mig runt 11 då bestämde oss för att börja vårat sommarlov med att tälta, det är ju det mysigaste som finns! Bra början på sommarlovet som jag är säker på kommer bli så grymt!!

i made it

Agge klarar allt, just nu ligger jag i sängen och funderar lite över dagen och morgondagen. Vi hade som jag skrev imorse englamilen, det gick bra även fast vi trode vi skulle torka bort av solen. Herregud vad det var varmt idag, tror det var runt 27 grder vilket är helt underbart!!
 
Imorgon har niorna bal på skolan, jag och lite personer i klassen har anmält sig för att servera vilket ska bli rätt kul. Det dök dock nyss upp ett problen, min lilla majs ville tydligen att jag skulle fota henne/dom. Men agge klarar allt och kommer säkert på någon lösning.

Vissa dagar är jobbigare än andra


Idag är inte en bra dag och det var inte gårdagen heller, just därför bloggade jag inte. Jag vill inte att bloggen ska lida med mig så jag försöker uppdatera så mycket ändå även fast det kanske inte blir så mycket live-uppdatering.

Skoldagen idag blir rätt skön, vanliga lektioner till lunch då vi nästan bara kollar på film och lämnar tillbaka böcker. Sen efter lunch så ska vi gå englamilen och sen ska jag antingen vara med Olivia eller Maja och Sara, vi får se!

orka vara seriös

Älskar att min fjärris funkar igen, kan äntligen ta självisar<3333 Och även ta fler outfitbiler, när jag har kläder på  mig som är värda att visa. Sätter oftast på mig mjukisar så fort jag får chansen efter skolan och glömmer att ta bilder, opsie.
 
Fick en fråga igår om jag kunde skriva om Miley konserten, och självklart kan jag det!! Jag ska göra min dag imorgon till en blogg-dag och se till att inlägg ni frågat om blir skrivna och även komma på en massa att skriva om. Så ni får hålla er uppdaterade för det kommer komma flera inlägg nu framöver.

kissemissen

Min bloggning går verklgien i perioder, ber så hemsjt mycket om ursäkt för det men det tar faktiskt mer tid än vad det värkar att hålla en blogg uppdaterad regelbundet. Men ni vet att jag alltid kommer tillbaka förr eller senare, kommer absolut inte sluta.
Nu har halva sista fredagen innan sommarlovet gått och jag har inte gjort så mycket. Ska en snabbis upp på stan med syrran för att fixa en grej och ska antagligen möta upp Saga och Kajsa igen för att gå på bio och sova hos Saga. Var även med dom igår och gick runt lite på marknaden, det var fullt med folk som vanligt och man fick lagom mycket panik i folkmassorna. Nu ska jag dra med majs, bloggar senare!!

spring wanties

 
 

Bright peach

Målade på lite nytt lack på naglarna och denhär gången fick det bli med Gina Tricots lack. Superfint och gör att mina händer ser brunare ut vilket alltid är ett plus ju.

nighty

Right now, lite mys framför tvd med vindruvor och vitamin well. Var ute på en liten träningrunda med Thildis förut, kändes superskönt. Har vart med Alice hela dagen vilket var lite energikrävande, det är sjukt att en "liten" människa kan ha så mycket energi.
 
Jag har alltså fått en superbra början på juni och ser fram emot resten av månaden. Börjar 8.40 imorgon vilket betyder lite sovmorgon och så har vi en vanlig skoldag så jag går till fyra, jippie... På tisdag har vi lagets dag och det blir en liten annorlunda dag, samma sak med onsdag och på fredag är vi lediga. Veckorna går fort och snart är det sommarlov!!!

en till ny bikini

Köpte denna bikinin idag, är helt kär i den och kommer verkligen använda den mycket i sommar till en brun kropp. Mums! Den kommer ifrån Bikbok och gick på 300kr vilket var rätt mycket för en bikini med efter mycket tänkade så kände jag att jag är värd det, man ska ge sig själv lite presenter ibland.

outfit 1/6

//Byxdress-H&M // Skor-skopunkten // Väska-ebay //
 

Söndag☼


Hejsan på er, ytterligare en underbart solig dag att läggs till på listan. Började dagen med att gå ut en liten sväng med mamma och gjorde mig sedan iordning för att gå upp på stan med majs. Fick med mig två grejer hem, ska blogga om en utav de sen är lite osäker på den fortfarande. Bloggar sen!

RSS 2.0