home

Vi bestämde oss för att åka hem idag, vädret skulle inte bli det bästa och vi kände att det räckte. Bilresan gick mycket bra, jag är så van att åka långt med bil så det går rätt så fort. Det var en aning varmt både ute och i bilen men det är tur ac finns.
 
Hem kom vi runt halv sex, sedan dess har jag hunnit med att städat lite smått i mitt rum, packat upp alla kläder och saker, duschat, haft ansiktsmask, planerat och tänkt ut inlägg och även börjat packa om. Imorgon kommer jag nämnligen åka med min kära vän till Kumla för att bo där i tre dagar, kommer ju bli lagom mysigt. 
 
Nu har jag blivit trött, även fast jag sov lite i bilen, och ska kolla lite videos eller ett pll avsnitt med mitt favvote innan jag somnar. Sussa gott söta ni.

yesterday

Glasspaus i Fjällis och bestigning av berg. Agge ramlade också och började blöda på knät. Idag mår hon bra som en lärka, puss.

koster, del 1

På färgen över till koster, fick dricka rejält med vätska då det var underbart varmt. Aloe Vera för min del.
Ett måste på sydkoster är defenitivt att hyra cyklar, vi fick för oss för att testa på tandem cyklar. Har aldrig cyklat på en sån förut med det var fruktansvärt kul.
Vi cyklade till en liten strand, där det fanns mycket söta små krabbor och en massa musslor och snäckor.. Stod man still i vattnet för länge kunde man känna en liten krappa nypa en i foten.
Min nya favvobikini ifrån Kreta, love it!!

on the sea

 
Gick precis ner i båten igen för att ta en liten paus från allt lutande. Inte för att det blir bättre här nere men det känns säkrare, hahah, ja vi har en segelbåt och jag är rädd för att segla..
Har börjat läsa paper towns som är en bok utav John Green, jag har mer eller mindre blivit besatt av honom som författare så har införskaffat mig två nya böcker av honom. Idag kommer lilla Emmson till Hunnebo med med min moder så vi är just nu påväg tillbaks till Hunnebo från Strömstad.

right now.

Har nästan precis kommit tillbaks till båten efter en heldag på fina Koster. Tror snart vi ska äta, blir en pastasallad för mig, men dom flesta är och duschar så jag passar på att blogga lite och även redigera  en massa bilder från idag. Fotade en massa till skillnad från resten utav dagarna här.

testar nobe's nya smaker

Hittade dessa små godingar inne på Coop i Strömstad där vi nu befinner oss. Jag personligen tycker bäst om orginalet då jag vill ha aloe vera smaken.
Persika och Grapefrukt smakerna smakade lite konstgjort och dom nådde inte alls upp till mina förväntningar. Av dessa två var persikan godast, den smakade minst konstgjort.

outfit 20 juli


favorit album

Har på sista tiden bara lyssnar på det här soundtracket. The Fault In Our Stars är helt klart min favorit film och musiken är helt underbar. Lyssnar på albumet under repeat sjugofyra timmar om dygnet.

inte bloggat på 5 dagar...

Usch och fy på mig, har inte bloggat på fem dagar nu vilket inte alls är okej ju. Jag skulle kunna skylla på att jag är i västkusten igen men jag har faktiskt tid för att göra några små inlägg då och då så jag får faktiskt be om ursäkt.
 
Just nu ligger vid i Fjällbacka och ska alldeles strax sova, imorgon väntar en varm dag med bad och sol. Ska även se om jag kan komma ut på en springtur, har haft så himla mycket energi i bena senaste veckan så måste röra på mig lite extra. Försöker bli bättre med att blogga, puss och kram!
 
Ett ställe där jag uppdaterar mycket är på instagram så följ mig där @agnesjansons!!

bad days

Har haft två dåliga dagar i rad nu, usch och fy. Det har varit snäppet bättre idag, värst var igår. Till och börja med kunde jag inte sova på hela natten till Tisdag, var sjukt trött och hängig igår alltså och som grädde på moset fick jag sånna smärtor i min mage. Jag har väldigt hög smärtgräns i magen då jag 99% utav tiden har ont i magen och det gjorde verkligen så sjukt ont. Jag trode typ jag skulle dö och att mina mage skulle exploderas, smärtorna blev som tur var lite mindre frammåt kvällen och låg jag still kände jag inte av de så mycket.
 
Jag kunde sova inatt iallafall, och var uppe runt 9-9.30 för att åka till tandis och dra ut en tand. Jippie. Jag kommer skaffa tandställning i slutet av sommarlovet och var tvungen att dra ut en tand så nu värker det som, ursäkta, fan i munnen på mig. Pga detta har bloggen fått lida men det blir förhoppningsvis bättre bloggning. Kram på er alla och hoppas ni mår bra!!

Första tvätten - Balsammetoden

Detta var mitt hår efter jag tvättat mitt hår första gången och använde balsammetoden. Jag har testat det en kort period innan men kände nu för att testa å det seriöst. Mitt hår blir väääldigt frisssigt, torrt och allmänt otrevligt. Jag tänker följa upp med bilder på hur det blir osv.
 
Vill ni veta mer om balsammetoden i inlägg/video?

västkusten med sagis 2.

Fiska krabbor på västkusten är ju ett måste så det gjorde vi sjjälvklart.
Vi pumpade upp våran lilla jolle, åkte ut till en liten badvik med segelbåten  och rodde ut på en liten tur och besteg ett berg mitt ute på havet.
Sedan seglade vi återigen hem till hamnen igen, underbart väder hade vi hela veckan verkligen!!

a sky full of stars

Har på sista tiden älskat att ta bilder på solnedgångar och himlen överhuvudtaget. Jag tycker det är sjukt kul att redigera sånna bilder och älskar att testa mig fram med olika effekter osv.
Den första bilden är tagen på Kreta i  solnedgången och den andra i dalarna när solen nästan var helt nere och det blev sjukt coola färger på himmlen.

västkusten med sagis 1.

8
Kväll numero 1, vi kom fram till Hunnebo runt 4/5 och packade ur alla våra grejer i båten och bytte om till shorts pga den underbara sommarkvällsvärmen(??). Vi åt kvällsmat i båten och sedan satte vi på oss våra allra finaste skor till glasskiosken i gästhamnen. Jag och Saga tog sedan en promenad runt Hunnebo och utforskade vandrarhemmet, blev tillsagd att ta kort på dom flygande fåglarna och brände oss på brännässlor.

grått och fult

Idag blir en såndär otroligt onödig och tråkigt dag. Vi åkte hem igår och var även på party hos Thilde igårkväll så jag var så otroligt trött och somnade sent. Jag vaknade runt elva idag och är fortfarande så sjukt trött så har bara legat i soffan hela "morgonen" och nu ligger jag i sängen och myser med kissen. Han hade tydligen saknat mig och gått runt i huset och vart orolig och han är inte äns våran katt, kärlek till min (nästan min) lilla plutt.
 
Ska ta mig upp nu och fixa mig iordning och sedan åka och handla med mammsen, få se vad jag hittar på senare om jag inte ligger kvar här hela dagen. Kram på er!

summerdays #2

Världens finaste vänner jag har.

vissa av er vill man bara ge en stor kram till

Fick denna kommentar för några dagar sen och shit vad det berörde. Du som kommentera vet vem du är och jag vill verkligen säga stort tack, och ge dig världens största kram genom dataskärmen.
 
Har börjat lägga ut mer och mer bilder då mina ärr på benen syns mer, just för det är faktiskt ingen att skämmas för. Alla har olika historier och man ska inte behöva skämmas för den man är. Alla är fortfarande lika mycket världa, med eller utan ärr eller andra grejer. Jag får höra ofta att jag är stark som vågar visa vem jag är, att jag går min egen väg osv. Men det är inte lätt och jag får självklart grymt mycket kommentarer om vad jag gjort på bena, om det är ärr osv, osv. Jag blir inte ledsen, för jag vet att det finns där. Jag blir istället arg, på att folk överhuvudtaget ska påpeka detta.
 
Jag har aldrig riktigt skrivit ett sånt här inlägg, så det känns lite läskigt att faktiskt publicera detta men jag vill vara en förebild och visa att jag är stark i den jag är och jag vill även att ni ska vara det!!

När det är för varmt..

...är det bästa som finns Aloe Vera dricka, helst orginaler men även Golden Kiwi är mumsigt!

new in

Min ansiktskräm tog slut igår så mammsen åkte upp på stan för att köpa en ny eftersom jag åker iväg idag. Har inte testat denna förut men är ett stort fan av neutrogenas produkter, speciellt denna serie.

packat för månader

Jag är verkligen en sådan person som inte kan packa lite, kan för det första aldrig bestämma mig men är även alltid rädd för att glömma det viktigaste. Har alltid som vana att checka av det allra viktigaste så som tandborste, underkläder, pyamas, någon tshirt och medecin. Självklart slutar det ändå med att jag glömmer något.
 
Åker till Västkusten över helgen imorgon med Saga, ska bli mycket mysigt. Så har packat hela kvällen och är äntligen klar nu för att kolla nya PLL avsnittet!

fruit

Så sjukt hemska bilder men hade ingen inspiration alls till att få en bättre bild.
 
Jag har från och med nu lärt mig att inte skriva att jag ska blogga senare på dagen eller nästa dag då det alltid slutar med att jag inte bloggar alls då. Får sådan press på mig då och tycker inte alls det är lika kul.
 
Vaknade imorse runt tio utav min kusin hoppade runt i min säng, jag låg kvar lite extra innan jag fick en bestämd order om att sätta på mig kläder för att spela spel med henne. Runt tolv kom mormor och morfar för att hämta upp henne och jag började göra mig iordning och åt lite. Jag och mamma drog sedan upp på stan för några ärenden, fick med mig några grejer hem och nu har jag hamnat i soffan och är riktigt, riktigt trött.

quote

 

ute i solen

Ligger just nu ute i solen och fösöker få lite färg, jag bloggar mer i eftermiddag. Känner just nu att jag vill ta vara på det underbara vädret så länge det varar. Har ni fint väder hos er?

summerdays #1

Bilder ifrån igår på Väringen. Vi solade, åkte banan, gjorde jordgubbsmojitos och hade en underbar sommardag.

nu mår jag bra

Yttligare en härlig sommardag hemma i sverige. Dom senaste dagarna har verkligen varit härliga, har hunnit med tältning och grillning i sommarregnet. Spelat minigolf med min bästavän i stekande sol och igår var jag även ute vid Saras sommarstuga till sent på natten. Det här är verkligen  sommar och jag kan inte må bättre.

#selfie

Hejsan på er, hoppas ni haft en bra onsdag än så länge! Förlåt för att jag inte bloggat någonting sedan vi kom hem ifrån Kreta. Vi kom hem natten till måndagen, runt 3-4 var jag hemma i huset mitt igen och gick tröttare än någonsin och la mig. Måndagen spenderade jag bara hemm och packade upp och bara tog det lungt. Träffade Thilde igår vilket var underbart efter sådan lång tid utan varandra, vi gick mestadels runt på stan och pratade en massa.
 
Jag ska snart träffa några tjejer från klassen vilket ska bli jätteskojjigt. Vi kommer inte kunna träffas så mycket tillsammans nu under sommarlovet vilket verkligen suger! Ikväll ska jag förhoppningsvis redigera bilder från kreta om jag orkar, är fortfarande riktigt trött.

RSS 2.0