lite snabbt

Trotsar min tidsbrist och satte mig och redigerade lite bilder och tänkte blogga lite. Måste egentligen plugga inför ett prov jag ska göra på onsdag, som för övrigt är min enda riktiga skoldag kommande veckan. Drog även upp en snabbis på stan för att fixa sista inför dansen, kör på sista minuten som vanligt. Men nu är jag redo och hoppas på att veckan blir så rolig som möjligt, har vart en aning kaos artat sista veckorna inför detta om jag inte ska överdriva så mycket.
 
Får jag tid över idag lovar jag att sätta mig och skriva tidsinställda så hoppas vi hörs senare, kramis!!

info för kommande vecka/veckor


minion

Har fått en mer eller mindre crush på minions från dumma mig, så grymt söta så jag smälter. Hittade två tröjer med minioner som tryck på sheinside och jag ska ha den högra men just nu finns den inte i lager så jag letar som en galning på andra sidor efter den.

bloppis?




I'm a blonde

Har lyssnat riktigt mycket på den här låten på sista tiden, älskar den verkligen. Lyssnar helst på den akustiska veritionen men orginalet är minst lika bra. Lyssna på den, you will love it!

tröttis

Hej bloggisen! Herregud vad töntigt detdär lät hehe. Men man måste få vara lite töntig ibland så varför inte passa på idag.
Det är sjukt hur trött jag är varje Måndag, ligger just nu på golvet och jag skulle bokstavligen somna på fem sekunder om jag skulle blunda. Vi går till fyra med balett och ni som går på balett frivilligt (visserligen gör jag också det men hahah) måste ha riktigt tålamod. Eller så äre bara för mig lektionerna går så sekt fram, verkligen snigelfart. 
 
Tog iallafall precis en paus ifrån en reccention jag skriver på. Går lite sådär men vet inte vad jag förväntat mig av en trött agnes på en måndags eftermiddag. Så kör på en paus med att läsa lite bloggar och sen får jag fortsätta skriva klart den. Vi hörs, kramisar!

saker man kan göra som med kompisar

 
Jag är nog inte den ända som går runt och tjurar för att man inte kan hitta på saker med sina kompisar just för att man inte har pengar. Jag älskar att fika och äta på stan och shoppa, men för att kunna det behöver man pengar  och jag har försökt kommit på några saker man kan göra med sina favvosar som inte kostar en förmögenhet.
 
Ha filmmaraton, även om det är ljust ute och man faktiskt egentligen skulle vart ute. Skitsamma. Mysa till det med kuddar, ljus och en hel del filmer. Varför inte kolla om på alla High School Musical filmerna eller era disney favoriter?
 
Halv åtta hos mig, en supergrej som jag och mina vänner kom på för ett tag sedan. Om ni inte sett det programmet så är man hos någon som är "värden" som får laga mat (trerätters eller bara något enskilt) och sedan får resten sätta poäng på kvällen. Så fortsätter ni tills alla kompisar varit värden och ser vem som vinner. Antingen kan personen vinna äran eller så har ni hittat på ett pris tillsammans.
 
Spakväll, en superskön grej man kan göra en fredagkväll efter en lång skolvecka. Om man har tillgång till det så kan man tappa upp ett bubbelbad och tända härliga doftljus. Gör en egen ansiktmask, superbra tips om man inte känner för att köpa en så kan man lika gärna göra en hemma som funkar exakt lika bra! Ta bort gammalt nagellack och bara ha en härlig pratstund med någon du gillar.
 
Lite annorlunda inlägg från vad jag brukar skriva men hoppas ni gillade det och fick lite ideer! kramis.

saturday

En liten selfie och mysis med katten bild från min instagram @agnesjansons
 
Har äntligen blivit helt frisk, åkte på något riktigt onödigt såhär innan helgen. Har haft hög feber och vart alldeles yr så har inte orkat gjort någonting. Tur grannkatten håller mig sällskap, lägger ut bilder på olika katter hela tiden så om vi ska reda ut det. Vi har ingen katt men Findus på bilden är en grannkatt som ofta är hos oss då han inte gillar bebisen i huset som drar honom i svansen. Milton är pappas frisörs katt som vi vaktar lite då och då.
 
Har en enorm blogglust och rätt mycket inspiration så håller just nu att planera och skriva lite inlägg. Har vart med Thilde hela dagen så har inte hunnit blogga mer än det tidsinställda som kom upp idag så ville skriva något mer. Jag har iallafall haft det superkul med Thilde, har vart så pratsjuk nu efter jag vart hemma och inte pratat med någon på då länge, så det behövdes och då är Thildisar perfekta!
 

filmer jag måste se

Två filmer jag verkligen måste se när dom har premiär är Divergent och Förr eller senare exploderar jag(The fault in our stars). Har läst båda böckerna och älskar dom verkligen. Divergent är en fantasy bok vilket verkligen kommer va kul att se i film, att få se alla roller på "riktgigt" och inte i huvudet eller vad man ska säga, haha.
 
Förr eller senare exploderar jag är en grymt bra som griper tag i en. Orginalboken är på engelska och heter the fault in our stars, vet inte hur dom lyckats översätta det till Förr eller senare exploderar jag men det är väll något talesätt eller nåt, inte vet jag.

ny locktång

Har velat haft en sådan här lite tjockare locktång riktigt länge för att kunna få till slarviga och enkla lockar.  Mammsen köpte en i förrigår till Majs så kommer andvända den flitigt jag också. På bilden lockade jag håret jätteslarvigt på typ 5 min, så det går jättefort och man får till naturliga lockar.
 
Den värms upp fort och har flera olika lägen att välja på beroende på hur ens egna hårtyp är vilket är väldigt bra för mig som har så pass tjockt och kraftigt hår. Tipsar den här locktången till er som letar efter en som lockar snabbt och ger fint svall.

19.03.14

arkivbild
 
Hejsan, nu vare ett litet tag sedan igen. Okej typ en dag men skitsamma hahah. Har inte gjort något speciellt senaste två dagarna, mår inte så jätte bra så har verkligen inte gjort någonting. Jag gick hem idag efter skolan pga huvudvärk, illamående och lite halsont. Har känt mig hängig nu senaste veckan men hoppas verkligen inte jag blir sjukare än vad jag är nu för jag orkar inte missa en massa saker i skolan då veckorna framöver är rätt stressiga för oss danselever.
 
Tänkte krypa ner i sängen nu och vakna upp pigg och utvilad imorgon så vi hörs, kramis!

look forward

 
 
 
 
Det är viktigt att se frammåt och inte stå kvar och trampa i nuet. Jag har en massa saker att se fram emot, bilderna är i ordning och jag ska på The Fooo redan om ca 3 veckor. Även fast man kanske inte har sånna här grejer att se fram emot måste man ändå lära sig se det positiva i det man gör och ska göra. Planera in något med dina favoritkompisar och vipps har du något att se fram emot.
Vad ser du fram emot?

Bananpannkakor

Ett tips på en nyttig frukost eller ett lite större mellanmål är bananpannkakor. Det går supersnabbt att göra och det är supergott. Jag brukar göra det på helger då jag har mer tid och även efter en lång dag i skolan med hemsk mat. Till dom är det godast (enligt mig) med bär och frukter, på bilden har jag vindruvor, banan, hallon och jordgubba. Vill man ha något mer till kan man ha kesella, kvarg eller keso. Personligen var inte keso en höjdare men alla tycker ju olika så testa.
 
Till ca 4 små pankisar.
Skala en banan, mosa den i en skål. Knäck två ägg och rör om. Stek i smör eller kokosolja på båda sidorna. Voila! Bananpannkakor.
 

13.03.14

Har haft en superdag idag. Torsdagar är dom bästa skoldagarna, börjar tio i tio med dans och slutar hyfsat tidigt. Efter skolan åkte jag och mammsen för att hämta lillkusinen från skolan som alltså inte är så liten längre, haha. Har vart så härligt väder denhär veckan, solen skiner och man kan äntligen andvända  tunnare jackor. Loooove it. Vi tog en fika och åkte sedan hem till oss och spelade lite bordspel.
 
Fredag imorgon, så himla skönt med helg igen. Säger det i varje inlägg men tiden går för fort!! Spenderar min fredag med E och M, vet inte om jag sover över eller inte vi får se. Har sedan fullt upp i helgen, på lördag ska jag träffa några tjejer från klassen för att fixa ett engelska projekt och på Söndag träffar jag P. Ska försöka hinna med bloggning emellanåt också men det hoppas jag att jag klarar.

Mig

Känner att jag glider mer och mer ifrån bloggen. Då menar jag inte att jag inte uppdaterar så mycket jag kan utan att jag inte öppnar mig lika mycket längre. Jag har ju bloggat länge, flera år, och jämför man med mina gamla inlägg kunde jag på något sätt skriva mer vad jag gjorde och inte lämna så mycket saker utanför. Det var helt enkelt som en dagbok, sedan är det ju vissa saker jag inte skrev då också men känner att jag inte skrivet någonting längre.
 
Kollar man igenom mina senaste inlägg är dom på något sätt så ytliga och inte alls personliga, visst, jag kunde egentligen skriva vad som helst förut när jag hade typ 3 läsare men det borde inte vara någon skillnad ändå. Jag tänkte börja bli lite mer personlig i min blogg, skriva mer om mig och mitt liv. Jag har verkligen inte något intressant liv men jag har ändå åsikter och saker jag vart med om som jag förr eller senare kommer kunna skriva ut.
 
Jag älskar verkligen bloggar som skriver åsiktsinlägg och personliga inlägg, man får en sån bättre bild utav människan och jag har på senaste tiden hört en hel del saker som verkligen inte är sanna som jag faktiskt vill ta tag i och nu faktiskt visa vem jag är.
 

monday again

Hej sötnosar, måndag nu igen. Veckorna går seriöst bara snabbare och snabbare och det ända jag gör är att må lite bättre varje dag. Är i skolan som vanligt och klarar av att gå upp mornarna, för ca ett halvår sen hade det verkligen inte vart så här och jag är faktiskt stolt över mig själv.
 
Sitter just nu och försöker planera lite inlägg men fastar vid videos på youtube, så duktig jag är. Har haft en helt ok helg, har inte gjort så mycket men det är skönt det också. Nu är jag iallafall utvilad för en ny vecka, bloggar senare med ett inlägg jag ska fixa nu.

Better than heaven

Är verkligen helt kär i Marabou's nya choklad med Oreo. Oreo är verkligen så jääkla gott, och det i choklad kan ju inte gå fel? Måste tyvärr säga att jag ätit en del sånna här chokladkakor sen den kom ut. Tycker ni om den, vilken är eran favvo marabou?

kind of an outfit

Tröja ifrån gina, jeans ifrån Dr Denim.
 
Gud, var så länge jag tog någon sorts outfit bild nu. Har aldrig hunnit för att det blivit så mörkt så fort jag kommit hem men idag hann jag. Vi hade lagets dag och slutade runt två så innan det fina ljuset försvann knäppte jag några fula bilder. Dom blev hemska, men bjuder på dom bara för jag vart så dålig på att blogga på sistonde.
 
Fredag imorgon, jag är taggad bara lite mindre än vanligt. Har ett SO-prov och en inlämning men har rätt bra koll på det så det går nog bra. Spenderar min fredag hos P, så bättre kan det inte bli. Ställer in lite lite tidsinställda tills imorrn så vi hörs!

håller vad jag lovat

 
 
Bättre sent än aldrig, jag vill hålla det jag lovat. Har enorm panik just nu över dom två sista skoldagarna, har två prov och en inlämning som jag kind of pluggar till i sista minuten. 
Ska bli enormt skönt med helg sen, har inte längtat så mycket efter helg på länge faktiskt. 
 
Kommer inte skriva mer nu, hoppas jag hinner blogga imorgon men har lika mycket att göra då som idag.

tired

Ligger just nu i sängen helt död efter en hel dag i Romme. Vi har haft frilufsdag och jag, Emma och Olivia valde att åka till Romme. Vädret var inte det bästa men det gick och vi har haft det superduper mysig med en hel del skratt-attacker.
 
Orkar inte skriva mer nu, men lovar till 120% att jag bloggar imorgon så vi hörs. Kraaaam.

interior

Kan sitta och kolla på såna här bilder och drömma mig bort i flera timmar utan att tröttna. Så sjukt fina rum. Dom bilderna jag tog med i collaget säger verkligen vad det är jag gillar. Rosa, vitt, småblommigt och allmänt mysigt.
Skulle göra nästan allt för att få flytta in i något av rummen på bilderna hahah.

inte bara första mars♡♡♡

Min "lilla" bebi blir 20 idag, så kände att det inte skulle bli något riktigt inlägg utan att jag säger grattis.
 
Hann inte blogga igår för att mitt liv är to exided, or naah. Nej men, var med Emma direkt efter skolan och senare på kvällen kom Petter. 
Idag har jag inte gjort något speciellt, segat sönder och firat Justin. Låter verkligen så fult, så tänker inte skriva hur jag gjorde det utan vi håller det till att jag gjorde det iallafall hahah. Hoppas av hela mitt hjärta att jag inte var den ända, men yes...
 
Ska snart vara lite soial med Majs innan Petter kommer hit igen, mello mys juee.

RSS 2.0