happyyyy

Jag veeeet.. jag gjorde nyss en ny header, men om ni läst min blogg länge så vet ni att jag byter designer hela tiden hahah, är supernöjd nu för den är stilren och enkel så ska försöka ha kvar den ett tag.
 
Nu är min dator fixad och snabbare än någonsin, jag har nybäddad säng och är på bra humör så nu ska jag krypa ner i sängen eller det har jag gjort redan men måste upp och tvätta fejjan. Sen ska jag få krypa ner i sängen och kolla något avsnitt av Gossip Girl eller någon annan film.

Andledningen till dålig uppdatering


Snabb Outfit for today


my favourite shorts

Dom ser jättekorta ut, men dom ser bättre ut i verkligheten!

Same but different

Samma bild, två helt olika redigeringar. Tycker dethär är riktigt kul att experimentera med samma bild, men sen i slutändan så blir det som om man har två helt olika bilder! Jag blev nog nöjdast med den svartvita, den har på något sätt mer liv i sig!
 
Hejsan! Hoppas ni haft en bra förmiddag, det har jag! Tänker inte berätta vad jag har gjort för det är inte speciellt spännande men kände för att uppdatera ändå! 
Just nu väntar jag på att batteriet till kameran ska ladda sedan ska jag spela in en video och redigera den, så vi hörs senare!

Summer Collective Haul!

Haul ifrån Kreta, Västkusten och andra saker jag köpt under sommarlovet! Glöm inte att kolla i HD!

svar på kommentarer

Gud vad söt du är! ♡ Vart kommer skalet ifrån? Om du har gjort det själv vart har du hittat mönstret? ♡ 
Tack!
Skalet är ifrån miniinthebox.com, tipsar den hemsidan om ni är ute efter snygga skal till mobilen eller andra roliga stuffs.
 
vart kommer bikinin ifrån? svara gärna i ett inlägg
Den kommer ifrån Kreta!
Det skulle vara bra om du förklarade vad Folkets och Kalket är så man fattar om man inte bor i Örebro. :)
Där sa du något smart! Ska tänka på det i framtiden. Men Folkets är ett disco här i Örebro och Kalket är ett badställe.
 
hej du? jag har en lika kamera som dig, och ser att du har en fjärrutlösare, vart har du köpt din? finner aldrig en.. haha :)
Den är köpt i från kamda.se! den funkar både till min gamla kamera och min nuvarande!
 
Nagellacket vart kommer det ifrån AVGUDAR VERKLIGEN DET
Hahah, tack jag med! Det är ifrån Loreal Paris i färgen 603 tror jag.
 

like nobody's watching

För er som kanske undrar hur jag ser ut osminkad, så har ni det här. Hahah, alltid när jag lägger upp osminkade bilder så måste jag skriva det, annars kan jag inte lägga upp sånna bilder känns det som. 
 
Idag har jag inte kunnat uppdatera något tidigare än nu för imorse hade vi besök av världens sötaste lilla unge, sedan så ville Mammi och Pappi hitta på något så då åkte vi iväg till något glassställe mitt i ingenstans och vi kom inte hem förän någon timme sedan. Nu ska jag blogga lite innan vi ska äta, så vi hörs senare!

saturday

Förlåt för dålig uppdatering, har varit upptagen och inte hunnit blogga något. Just nu håller jag på att packa upp och städa mitt rum, jag var en aning för lat igår så då får jag göra det nu istället.
Igårkväll spenderades på Folkets med Emma, Henrietta och Carro. Det var skitkul och nu har jag fått två nya jättefina vänner. Idag drog dom till Kalket men jag var tvungen att packa upp, det ser ut som ett bombnedslag här men det blir säker flera tillfällen.
 
Vi hörs senare, kramis!

todays outfit

Finaste bakrunden, i know.. haha. Linnet ifrån Gina och Shortsen är avklippna jeans i think.

Ny design!!

Kände för en ny headerbild, men kunde inte välja mellan dessa tre så det fick bli en bildspelsheader så länge! Ni får jättegärna kommentera eran åsikt om headern, och vilken bild jag bara ska ha framöver. kramis!

glass i solnedgången

Maja och Sara bestämde sig för att gå och spela minigolf men jag stod över det för det inte riktigt är min grej. Istället tog jag, pappa och morfar en liten promenad i solnedgången och åt världens godaste glass, det är mer min grej!
Har försökt blogga men internetet är sjukt dåligt och jag har tagit slut på allt internetet för månaden på mobilen, hehe. Men nu funkade det rätt bra så jag passade på!
 
Nu är vi tillbaka i Hunnebostrand ialafall, och här ska vi vara tills på Fredag då vi ska hemmåt igen. Imorgon ska vi ner till Smögen och jag ska träffa finaste Emma. Vi hörs kaaanske imorgon, det beror på det jobbiga internetet!

Ask.fm

Har haft ask ett tg nu men har inte sagt det, haha. Men ställ några frågor till mig genom att klicka häääär !

ute på havet

Jag gick precis in och satte mig i båten efter vi legat och solat ett långt tag. Jag har faktiskt fått rätt mycket färg nu, men brunare vill jag bli, haha.
Tråkigt nog har jag jätteont i magen, eller det kommer och går och liksom krampar. Det är sjukt jobbigt och jag hoppas att det går över snart!
 
Nej, nu ska jag ropa ner dom små smurfarna så vi kan kolla på Gossip Girl, kramisar!

Svensk sommar när den är som bäst

Eftersom jag inte skrev något i förra inlägget tänkte att jag kanske skulle göra det nu, så då blev det så. Har egentligen inte så mycket att säga men får väll göra mitt bästa då. Vi har haft en superduperhärlig dag på Koster, det var jättefint där. Vi hyrde cyklar och cyklade till någon sandstrand där vi var i några timmar då vi sen cyklade tillbaks i värmen och åt. Det är just såhär fint det ska vara varje dag på sommaren, för då kan Sverige faktiskt vara riktigt fint!
 
Imorgon ska vi börja segla hemmåt igen, fast vi ska först stanna antingen vid Grebbestad imorgon eller vid en boj(som är så sjukt läskigt). Och dagen därpå ska vi tillbaka till Fjällbacka. Så ja, nu vet ni vart ni har mig, haha. Vi hörs senare, så ta hand om er. Kramisar

Bilder från fina Koster


nittonde juli

Hej finisar! Idag är det superfint väder, solen skiner och himlen är helt blå. Förmiddagen har spenderats på fören utav båten precis under solen, så himla härligt! Nu så ska jag gå upp till dom andra och se vad dom hittat på så vi hörs kanske under dagen, kramis!

Duktiga tjejer

Internetet är lite konstigt men hoppas ni klarar er!
Jag har inte skrivit dethär på länge men jag vill verkligen tacka er! Att ni läser min blogg, liksom även fast jag suger på att uppdatera och det kanske gått en dag utan att jag bloggat så har ni ändå gått in och kollat. Att ni kommenterar så fina saker, det går inte att beskriva känslan när man ser att man fått kommentarer! Ni är världens bästa läsare!
 
Bilderna där uppe är ialafall från igår då jag och Sara tänkte vara lite hurtiga. Dock slutade det med att vi hamna vilse på en camping(fråga inte hur vi hamnade där...) och sedan kom vi in på en liten stig, men det hela slutade med att vi genade egenom någon annans tomt med en skälladne och ylande hund.. Hahah vi är så duktiga!
 
Nu är vi i Strömstad och ska vara här i ungefär tre dagar, så det blir supermysigt! Planerna för ikväll är att bada och åka på upptäcksfärd i gummijolle, så vi hörs puss!

#SUMMERLOVIN


Direkt ifrån Hunnebostrand

Tänkte upptadera lite innan batteriet på datorn tar slut. Vi har det superbra här, igår var vi vid Smögenbryggan fast det blåste rätt så mycket så det var inte så skönt.
Imorgon ska vi segla upp till Fjällbacka och sen till Strömstad, superkul! Ni får stå ut med lite sånnahär småinlägg, för jag har faktiskt inte så mycket att skriva.
 
Fick nyss en kommentar från en annonym om min design, och jag har inte kopierat och jag visste inte äns vem dendär tjejen som du länkade var så har ingen aning vad du pratar om. Men om du stör dig på det så kan du vara lungt för jag har en ny design på g :)

On our way!

Tänkte att jag kunde göra lite sånnahär videos nu när jag är här. Så hoppas ni tycker det är lite kul ialafall hahah!


Bra nyheter!!

Fixade precis Gimp till datorn vi ska ha med oss och testade redigera lite. Blev förvånad över hur enkelt det var så nu kan jag nästan lova ett "bra" inlägg per dag plus att jag kommer mobilblogga lite. Vi hörs imorgon för nu ska jag snart sova, gonatt♡


important question for you

Snygg cheyyy
 
Eftersom vi åker till västkusten imorgon så undrar jag om jag ska försöka göra så mycket mobilinlägg som möjligt(även fast dom blir fula osv.) eller om ni bara vill ha något inlägg någongång med bilder ifrån kameran och kanske lite bättre inlägg.
Jag har alltså inte hunnit ställt in några tidsinställda om jag kommer inte hinna göra det idag heller, så sorry för det!
 
Det tar inte lång tid att skriva en kommentar, så snälla gör det så jag vet hur jag ska göra!!
 
 
 
 
 
 

balsammetoden

Har bestämt mig för att testa på Balsammetoden, så har vart iväg och köpt ett sista-shampoo shampoo, tvättbalsam och ett vårdande balsam. Vill ni att jag ska ta lite av "före/efter" bilder? Och kanske ett inlägg vad balsammetoden är? Är det någon av er som testat på detta? Många frågor men skulle vara kul att veta! 

outfit 12/7

Linne ifrån H&M och shortsen är ett par avklippna jeans!

Borta hela dagen!

Hejsan! Förlåt för jag inte skrivit några inlägg idag, har  inte varit hemma på hela dagen. Istället spenderade jag min dag i Lanna Kalket med min fina Emma, superhärligt var det och det måste vi göra om i sommar. Vattnet var alldeles blått, fast rätt kallt enligt mig.. Hahah.
 
Nu ska jag alldeles strax äta hemmagjord pizza och sen ska jag och Emma ner till småbåtshammnen, så vi hörs antingen ikväll eller imorgon bitti! Kramis!

Svar på en fråga!

Hahah, liten rolig fråga enligt mig för har aldrig fått den förut faktiskt. Men fleeera har undrat vad jag har på mina händer, på bilder ser det ut som typ vita prickar eftersom jag har blivit brun nu i sommar. 
Men svaret alla väntat på....är att det är vårtor. Har haft dom så sjukt länge, testat allt som finns för att få bort dom men inget hjälper. Dom vill väll antagligen vara hos mig, fast jag vill inte ha dom. Har någon något tips på att få bort vårtor, kommentera och hjälper det så kommer jag avguda den personen i resten av mitt liv, hahah.
 

new in

Skitdåliga bilder, men jaja. Båda ifrån H&M!
 
 

Sista chansen för Frågestunden!

För att komma till inlägget klicka HÄÄR!

home again

Vi kom hem för någon timme sen med massa polkagrisar! Mitt liv är fullbordat, hahah. Nej men det var rätt kul att åka runt i bilen, förutom att det var asvarmt och det inte fanns något roligt att göra i bilen för jag mådde illa nästan hela tiden.
 
Snart ska vi äta, jag är verkligen superhungrig och sen så ska jag städa mitt rum, jippie! Nu ropa mamma så vi hörs, kramis.

nattinatti

My loooove
 
Fick värsta blogglusten nu, så måste bara skriva ett till inlägg hihi. Hittade två grejer på stan idag men bilder på det kommer nog inte komma förnst på Onsdag eftersom vi ska iväg imorgon. Alice blev superglad för hennes present, och alla andra fina saker hon fått. Där grillade vi också hamburgare, det var jättelänge sen jag åt det så det var supergott. För första gången hadde jag också lök på min hamburgare, hahah känner mig riktigt duktig.
 
Nu ska jag tvätta av sminket och krypa ner i sängen, vi ska upp rätt tidigt imorgon och jag sov jättedåligt inatt. Men vi hörs kanske imorgon, kram.

Planering inför veckan

Måndag(idag):Kalas hos mina kusiner.
Tisdag:Biltur med familjen, vi ska dels till Gränna(polkagrisaaaaaaar)
Onsdag:Inget planerat, vill någon(dom jag känner, hahah)hitta på något kika mig!
Torsdag:Vara med Olivia, så sjukt länge sen! Hon ska hjälpa mig med frågestundsvideon så det blir topptopp!
Fredag:Inget planerat, vill någon(dom jag känner, hahah)hitta på något kika mig!
Lördag:Packa till Söndag och stressa sönder, hahah.
Söndag:Åker till västkusten! Längtar så sjukt mycket!!!
 

8 Juli

Jag lovade ju uppdatering idag, och jag måste ju hålla vad jag lovar. 
Just nu sitter jag i bilen påväg upp på stan med mamma och syster vi ska äta lite glass sen ska  vi åka till våra Kusiner och fira en födelsedag. Vi hörs kanske senare, puss.
 

curly hair

Tjenixen! Dålig bloggning idag, jag vet men det måste få bli så ibland och ni fick ju videon igår så ja. Idag har jag gjort absolut ingenting, världens tråkigaste och längsta dag. Men snart är den slut och det väntar en ny dag imorgon. 
Ikväll ska vi grilla, så det blir supergott och sen ska jag kolla film hela kvällen. Vi hörs imorgon(lovar!), kram.

Viktig video om dagen


outfit for today

Shorts ifrån BikBok, Tröja ifrån GinaTricot och nymålade naglar med ett nagellack ifrån Loreal Paris(separat inlägg kommer om nagellacket). Även fast jag barra haft på mig dethär i typ en timme än så länge idag kallar vi det för outfit, haha har gått runt i pyamas resten av dagen men nu kände jag att det var dags för riktiga kläder.

Yankee Candle

Två nya ljus från Yankee Candle jag köpte i tisdags, dom luktar så sjukt gott!
 
Förlåt så sjukt mycket för att jag aldrig bloggade igår, hade inget speciellt och blogga om och ingen blogginspiration. Samma sak idag, men ska försöka komma på något att blogga om.
Ikväll får vi iallfall gäster, så jag har typ städat hela morgonen för jag är så sjukt seg på att städa, ska jag vara ärlig är jag inte äns klar än hahah. Men jaja ska ta och måla naglarna nu, så ni får nog se resultatet senare så vi hörs, hejdåå!

goodmorning gorgeous

Godmorgon allihoppa! Sovit bra? Det har jag verkligen och det är så himla skönt att få sova sin egen säng igen. Planerna för idag var inge speciella, men nu när mamma kom hem så tänkte jag följa med henne och handla, sen ska jag ta och börja kolla på Sex and the city. Så vi hörs senare och glöm inte bort att ställa frågot i frågestunden!

frågestund

Tänkte köra på en frågestund och när jag känner att jag fått tillräckligt mycket frågor kommer jag svara i ett videoinlägg. Och känn er fria att fråga vad som helst, ju mer desto roligare!♥

andra juli

cphand
 
Hej igen! Känns verkligen som det var superlänge sen jag skrev ett sånt här riktigt inlägg till er, har verkligen blogglust just nu så det är superkul. 
Jag hade verkligen superbra på Kreta och det var jättekul! Jag tänkte dock inte göra något speciellt inlägg om resan för det var liksom inget sådär jätte speciellt förutom Starbucks och världens mysigaste hotell, hahah. Jag har inte heller tagit speciellt mycket foton heller, lovar att ta mer bilder när vi åker tillbaka dit!
 
Jag tänkte fixa ett till inlägg nu med en grej som jag faktiskt fått några frågor om, så hoppas ni tycker det blir roligt! Sen ska jag städa mitt rum och kolla på film så vi görs senare, pussss!

I bilen!

Sitter just nu påväg hem från Vingåker outlet men bloggar om ungefär en timme! Promise

Hemma igen, lovar bättre uppdatering imorgon!


RSS 2.0